Şimdi Ara

DH En Yakışıklı Üyesini Seçiyor (2016) Kazanan RiddLeR? (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
10
Favori
11.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH En Yakışıklı Üyesini Seçiyor (2016) Kazanan RiddLeR?

(En Son Oy Tarihi: 13.4.2024)
Giriş
  • Herkes liseli olmasa bile liseli gibi gözüküyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

@Gömlekli Adam 500 oy gelmedi ? :)
    Oylama tüm hızıyla devam ediyor. Böyle giderse DH gerçek bir yakışıklı seçecek gibi. @RiddLeR?

Ayrıca konuyu trolleyen şahıslar olmasaydı daha çekişmeli bir oylama olabilirdi. Ama her yerde böyle insanlar karşımıza çıkar.

Estağfurullah Hocam. Fakat dediğiniz gibi yani gayet yakısıklı kisiler yerine saçma sapan troller almıs yerini. "Ben kazanamayacaksam kimse kazanmasın" mantığı ile hareket eden özgüvensiz kisiler için üzülüyorum. Türk kızlarını bu seviyelere getirenlerde onlardır kesin.
  • Diğer yarışma ne zaman ?

• quote:

Orijinalden alıntı: RiddLeR?

quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

@Gömlekli Adam 500 oy gelmedi ? :)
    Oylama tüm hızıyla devam ediyor. Böyle giderse DH gerçek bir yakışıklı seçecek gibi. @RiddLeR?

Ayrıca konuyu trolleyen şahıslar olmasaydı daha çekişmeli bir oylama olabilirdi. Ama her yerde böyle insanlar karşımıza çıkar.

Estağfurullah Hocam. Fakat dediğiniz gibi yani gayet yakısıklı kisiler yerine saçma sapan troller almıs yerini. "Ben kazanamayacaksam kimse kazanmasın" mantığı ile hareket eden özgüvensiz kisiler için üzülüyorum. Türk kızlarını bu seviyelere getirenlerde onlardır kesin.

Maalesef öyle troller iş başında. Daha çekişmeli bir anket olabilirdi. Neyse sağlık olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Flash

Diğer yarışma ne zaman ?

Seneye bu zamanlar inşallah :)

• Riddler in o foto ne öyle ya GOT taki Sör Bealish zannnettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wüste

Hadi bakalım kapışalım.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Not:Evet liseliyim

Suratını koymayı unutmuşsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: elkarun

Gençler tamamen tarafsız bir yorum yapıyorun ; hiç biriniz sandığınız kadar yakışıklı değilsiniz fotoğraf daki arkdaşlar. Yakışıklı demek brad bitt diyelim yani onun gençliğini düşünün basit saç vs . Onun yanından geçemediğiniz gibi bu 5 seviye yakışıklı güzel orta eh ve kötü olsa çoğunuz güzel bile değil bazılarının güzel bazılarınız orta bazılarınız eh. Bakın kendinizi yakışıklı sanın bu iyi birşey bir özgüven verir ma hiç biriniz yakışıklı olmadığı gibi ağırlık orta ya denk geliyor. Benim çevremde öyle insanlar var ki yakışıklıyım demez ama alır sizi duvara fırlatır. Bakın bu her hangi bir övünme vs değil sadece sizin için nesnel yaklaşıyorum. Hepinize bakacak kız var , ben kız olsam 300tl lik takım giyen vs insana , artist artist kameraya kafa bozu verene hayatta bakmam ama kimi kızda ona bakar. Ben spor giyinen , ceket giysede armani gibi spor ve tasarım ceket giyen yani siyah takım alıpta ceketini spor zannedim kot pantolon üstü giyen kişilere bakmam. Kızlarda moda anlayışı var öyle basit ceketmiş falan zerre etkilemez. Bakın kendimdende zerre bahsetmiyorum siz beni 0 kabul edin hepiniz benden yakışıklısınız diyelim ama aranızda dönüp bakılacak erkek yok , hepiniz sokaktaki normal adamlarsınız işte.Son olarak boy kilo kalıp bunlarda önemli , kas değil bak , kalıp yoksa kas yapsanda yakışmaz. Zaten yazdıklarımı illa sizde biliyorsunuzdur , öyle yakışıklı olmadığınızı . Sizin bazılarınız gibileri uni de görüyorum gözlük falan çekmiş duruş falan :D normalsin işte dışarıdan kasma :D Kız sayınızada aldanmayım önemli olan asufte ile değil adam gibi kızlari etkileyebilmek.

kız olsaydın bakarmıydın bana

• Olum bende dahil neredeyse herkes at hırsızı gibi lan....
  • Albinoluzenci A kullanıcısına yanıt
    Foto linki falan atta yorumlayım

• ılık rüzgarlar esiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: elkarun

Foto linki falan atta yorumlayım

1. sayfa da var 21. kişi
  • saçmalayangenç,sherlock,birkartanes,gold5555 ve her insanın isteyeceği gibi ben oylamada olsam ve trollerin oy verdiği üyeler çıkarılsa daha güzel bi oylama olurdu bence.

• Albinoluzenci A kullanıcısına yanıt
    Ateşli bakacağım derken ölü gibi bakmışsın. V yaka düz reng yani tek renk tshirtler dene , elini gormedimde bir koluna saat diğerine bileklik tak altına bir kot çek , cepheden daha sert ama kaşlar çatık olarak değil kendinden emin olarak poz ver , birde saçların güzel uzun biraz elinle al arkaya at kesim olarakta kat kat kesim bar yanlar çok kısa ama üst aynı uzunlukta arkaya doğru taranıyor o şekil kestir birde siyah küpe tak yakarsın etrafı. Yüzün temiz ve şekilli üstüne rayban model mavi aynalı birde gözlük tak sonra biraz havali tavırla etrafta gez etrafı yakarsın. Yani iyi giyinir belli bir moda uydurursan kendine sende sağlam durur taşırsın.

• keşke bende siyah elbiseli siyah deri eldiven ağızda pipoyla foto atsaydım ye kürküm ye hesabı.
  • Beyler bu riddler bmw si olan daha once hic otobuse binmemis arkadas degil miydi?

• Hani dh erkeği 1,90 mavi gozluydu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH erkeği casablancas.

• Finale kalan adanlara bak herkes tanidigina oy vermis canim tostum ne oyle

• Arkadaşlar konuyu dün güncellemem gerekiyordu fakat dün öğlen oruç tartışmasından dolayı 7 günlük ceza aldım. Bugün iptal edildi.

Konu güncel.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.