Şimdi Ara

DH En Yakışıklı Üyesini Seçiyor (2016) Kazanan RiddLeR? (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
10
Favori
11.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git

DH En Yakışıklı Üyesini Seçiyor (2016) Kazanan RiddLeR?

(En Son Oy Tarihi: 13.4.2024)
Giriş
    @RiddLeR?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Tebrikler :)
    @RiddLeR?

Tesekkürler hocam, oy veren herkese tesekkür ederim. Lakin, hani bu kadar troll arasında bende troll sonucu 1. olmus bile olabilirim
  • Daha tarz olmakla yakışıklı olmak arasındaki farkı anlamamış 90 kişi var forumda. Yakışıklılık = yüz (daha da genellersek kafa kısmının tümüne ait olan güzellik)güzelliğidir,kimisi sarışın saç mavi göz güzel kaş naif burun(iskandinav erkekleri) için yakışıklı sıfatını kullanır vesaire kimisi için esmer ten kahverengi iri göz göze hoş gelen siyah saç siyah bıyık sakal(burak özçivit) için.vücudun iyi olunca yakışıklı olmazsın,boyun uzun olunca yakışıklı olmazsın veya karizman, tarzın olduğunda yakışıklı olmazsın;bunlar yakışıklılık için gereken kriterler değildir çünkü : ) Adam fotoğrafta gayet karizma,tarz;fakat yakışıklı mı ? Orası benim kendi görüşüme göre soru işareti (?).Alınma gücenme olmasın bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 8 Haziran 2016; 1:02:10 >
  • Eyvallah dostum burası ciddiye alınacak bir ortam değil zaten , maksat muhabbet olsun diye katıldım yoksa kimseye kendimi kanıtlama gibi bi amacım yok farkedersen trollden geçilmediği için ilk 10'a girenler dünyanın en yakışıklıları :)
  • Katilim var mi hala

• quote:

Orijinalden alıntı: yigitcan19901

Daha tarz olmakla yakışıklı olmak arasındaki farkı anlamamış 90 kişi var forumda. Yakışıklılık = yüz (daha da genellersek kafa kısmının tümüne ait olan güzellik)güzelliğidir,kimisi sarışın saç mavi göz güzel kaş naif burun(iskandinav erkekleri) için yakışıklı sıfatını kullanır vesaire kimisi için esmer ten kahverengi iri göz göze hoş gelen siyah saç siyah bıyık sakal(burak özçivit) için.vücudun iyi olunca yakışıklı olmazsın,boyun uzun olunca yakışıklı olmazsın veya karizman, tarzın olduğunda yakışıklı olmazsın;bunlar yakışıklılık için gereken kriterler değildir çünkü : ) Adam fotoğrafta gayet karizma,tarz;fakat yakışıklı mı ? Orası benim kendi görüşüme göre soru işareti (?).Alınma gücenme olmasın bu arada.

26. Katılımcı ben bulunduğum ortamlarda hep en yakışıklı görülürdüm, burda ki yarışmayı pek umursamadım açıkcası. Yaşım 17 boyum 1,65 o yüzden boydan foto atmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Birkartanesi

Eyvallah dostum burası ciddiye alınacak bir ortam değil zaten , maksat muhabbet olsun diye katıldım yoksa kimseye kendimi kanıtlama gibi bi amacım yok farkedersen trollden geçilmediği için ilk 10'a girenler dünyanın en yakışıklıları :)

helal karşim

• @YOURMOVE Kendi fotonu niye kaldırdın?

Toplu ifşa konusu. Yeni üyeler görsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

@YOURMOVE Kendi fotonu niye kaldırdın?

Toplu ifşa konusu. Yeni üyeler görsün.

Kazanan yakışıklıymış ama taş gibi be off

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alayı filtre :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marcus Glory

alayı filtre :)
    Filtre YOK

NATÜREL görüntü

https://store.donanimhaber.com/39/59/29/39592938c8752562942371b24d75504f.jpg

https://store.donanimhaber.com/fe/ef/5b/feef5bd23c8876cb4097cb313655b334.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 5 Haziran 2019; 20:46:31 >

• Favorim @tüng bey

• Bir konu daha acabilirsin aslında

• oha yıllar ne çabuk geçiyor
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.