Şimdi Ara

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head| (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
0
Favori
8.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head|

(En Son Oy Tarihi: 12.11.2007)
Giriş

Orjinalden alıntı: small_ticket

quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

Bu arada hadi ilk takası veto ettiniz anladık, ikinciyi niye veto ettiniz abi

lebron-marion takasında olağanüstü bir durum yoktu bana göre

Gördüğünüz üzere iki tarafta memnun takastan, ve çok büyük bir güç dengesizliği de olmuyor neden veto ediyorsunuz ki??

@greenflash tekrar teklif gönderdim sana...

o takasa veto vermedim ben...

ama ötekine vermiştim..

ismet bu takası da arkadşlar seni sevdiginden bir daha düşün lebron marion takasını diye verilmiş bir şans olabilir

• Bu sene başında Marion'u alacaktım ancak Amare'nin performansı Marion'u olumsuz etkiler ve ortalamalarını düşürür gerekçesiyle Lebron'u seçtim.

Ancak Marion ilk 5 maç sonunda mükemmel bir istatistik yakaladı. Lebron'la takas etmemizde bana göre bir sakınca yoktu. Neyse veto edildi bir kere.

Demek ki Marion'la kavuşmamızı istemeyenler var. Kader utansın

quote:

Ben bu uzunları boşuna almışım Allah boy vermiş gerisini koyvermiş arkadaş 4ü birden bir gecede TOPLAM 15 sayı 19rebound ile oynarmı ya ula hadi kazmasınız sayıyı anladıkta ortalama 4,5rebo mu sizin değerleriniz eşşekler sizi

Üzülme abi benzer problemler benim takımda da oluyo. Mesela C.Duhon lige çok iyi başlamıştı. Ancak şimdi dökülüyor. G. Wallace da bir maçta süper oynarken bir maçta sıfır çekebiliyor. Free Agentlardan performanslarına göre adam seçiyoz. Takıma katılınca birden duraklama dönemine giriyorlar.

Bu arada Okafor dün gece de 7 blok yapmış. Adam blok manyağı yaptı ya herkesi.
    Keşke ilk ligde değilde ikinci ligde Okafor kadromda olsaydı.

Bu hafta sanırım werderweremem le maçımı kaybedecem. Performanslar çok kötü ilk iki gün sonunda...

quote:

ismet bu takası da arkadşlar seni sevdiginden bir daha düşün lebron marion takasını diye verilmiş bir şans olabilir

abi şu an tek düşündüğüm kahrolası vizeler. Sınavlar bitsin o zaman tekrar düşünürüm takas olayını. Şimdilik dersleri ön planda tutmak lazım.

Olmadı hocalara rüşvet olarak Lebron'u önerecem

• quote:

abi şu an tek düşündüğüm kahrolası vizeler. Sınavlar bitsin o zaman tekrar düşünürüm takas olayını. Şimdilik dersleri ön planda tutmak lazım.

Olmadı hocalara rüşvet olarak Lebron'u önerecem

ah be ah aynı olaydan muzdaribiz..

bitmez bu okul o kadar..
    serhat bişiyler söyle ne yapalım ne edelim nasıl bitirdin sen..şuan kafadan5..6olmazsa çok süper olacak

• ben şu an 5teyim ama 6 kesin olacak
    40 kredi yetmedi tek ders yüzünden :S

şimdi 8 ders aldım onları temizleyip seneye de bye bye diyecem inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

bitmez bu okul o kadar..
    serhat bişiyler söyle ne yapalım ne edelim nasıl bitirdin sen..şuan kafadan5..6olmazsa çok süper olacak

dwyane wade'i verirsen sana mezun olmak için gereken 3 altın kuralı söyleyebilirim

walla ben de derslerle uğraşıyom ama lisanstakine oranla rahatım tabi.. kafam rahat, kaybetcek bişeyim yok ohhhh ne güzel

• Serhat özel mesajını gördüm ancak cevap yazamıyorum buradan cevaplayım istersen

abi keşke bil. mühendisliği olsaydı. Şimdiye on kere bitirmiş master yapmıştım

Ege Üniversitesinde Astronomi okuyoz malesef. Ve Fizik, Matematik, Kimya karışımı inanılmaz bir karadelik bizi yutuyor her sene
  • okaforun ilk üç hafta blok ortalaması 5 ti
    ve o adam bnm kadromda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

quote:

bitmez bu okul o kadar..

dwyane wade'i verirsen sana mezun olmak için gereken 3 altın kuralı söyleyebilirim

walla ben de derslerle uğraşıyom ama lisanstakine oranla rahatım tabi.. kafam rahat, kaybetcek bişeyim yok ohhhh ne güzel

sen o altın kuralları söyle dwyane senin köpeen olsun bee

her sınaw zamanı bıraksam ne kadar geç diye aklımdan geçiyo...sınavlar bitiyor laylaylom hayat devam..

• quote:

quote:

quote:

bitmez bu okul o kadar..

her sınaw zamanı bıraksam ne kadar geç diye aklımdan geçiyo...sınavlar bitiyor laylaylom hayat devam..

Hocam merak ettim senin kacıncı senen

• quote:

Orjinalden alıntı: @pi

quote:

quote:

quote:

bitmez bu okul o kadar..

Hocam merak ettim senin kacıncı senen

3

ama daha çok okuyacagım gibi..bugün dif. yine geçirdi..

• quote:

Serhat özel mesajını gördüm ancak cevap yazamıyorum buradan cevaplayım istersen

abi keşke bil. mühendisliği olsaydı. Şimdiye on kere bitirmiş master yapmıştım

Ege Üniversitesinde Astronomi okuyoz malesef. Ve Fizik, Matematik, Kimya karışımı inanılmaz bir karadelik bizi yutuyor her sene

hmmm uzaya göndereceğimiz ilk astronot sen olcaksın demek (bu ve bunun türevleri esprilere sıkça maruz kalıyosan kusura bakma.. bana da sürekli ampul takma, tv tamir etme vb. esprileri yapılıp duruyo )

bölüm çok mu zor abi, neden bu kadar muzdaripsin.. hee bir de plüton gezegen mi değil mi ona bi açıklık getirin artık

@ozan
    önce wade'i görelim.. para peşin kırmızı meşin

• yok abi bize genelde fal baktırmaya çalışıyorlar

sonra bi de yaşlı teyzeler siz bu bölümü bitirince ne olcanız diyolar. astronom olacaz diyoz. astronom olunca ne yapıcanız diyolar

şimdi ben bu insanlara quantum mekaniğini nasıl anlatayım ki kendim bile anlamamışken
  • bu ozan kesin yine vizelere çalışabilmek için ceza aldırtmış kendine
    her sınav dönemi böyle yapıyor
    gerçi normalde de bayagı ceza manyagı, ona bakınca foruma ilk geldigim zamanları hatırlıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: r7brtpires

bu ozan kesin yine vizelere çalışabilmek için ceza aldırtmış kendine
    gerçi normalde de bayagı ceza manyagı, ona bakınca foruma ilk geldigim zamanları hatırlıyorum

Ben de mi ceza alsam ne yapsam acaba.
  • takaslar durdu biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: r7brtpires

bu ozan kesin yine vizelere çalışabilmek için ceza aldırtmış kendine

hep aynı taktik diyorsun..iyi oluyo be abi takılmıyorsun vize zamanı..asi gençliğiz işte..yanlız banın kalkmasına 68267989897974gün gibi bişi yazmıştı..tırstım lan sınırsızmı yedik diye

neyse kuzenin hesap bu..çıkış yapimde ceza uzamasın..6gün sonra görüşürüz

final zamanı 2haftalık aldırcam

olm sen ilk geldigini hiç karıştırma bu kaçıncı nickin sayamadım ben8D]

yine ben azından 1-2haftalık alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogü -- 16 Kasım 2006; 16:53:22 >

• ya sınav çok berbat geçti ya ters köşeye yatırdı resmen hoca

iyi de hazırlanmıştım ama noluyorsa sınav başlayınca bilgiler uçup gidiyor.

inşallah projelerden ve araştırmalardan ekleme yapar da telafi ederiz eksikleri aksi takdirde atmosfer dersi finali çok çok zor olacak

Sizin sınavlar nasıl gidiyor...

quote:

neyse kuzenin hesap bu..çıkış yapimde ceza uzamasın..6gün sonra görüşürüz

görüşürüz kardeş iyi şanslar

quote:

takaslar durdu biraz

Veto eder ve veto etmeye teşvik edersen tabi durur

• kaçıncı nick oldugu konusunda çeşitli spekülasyonlar var; 10diyen de var 20 diyen de
    hayatımda ilk kez forum görüyodum ne yapiim, alışık degildik forum kültürüne, ama artık o saf çocuk yok; rep-to-rep 4ever
  • basketbolla ilgisi kalmadın topicin
  • beyler api grizless in bana yaptığı takasa cevap vermeden takas gerçekleşmiş,sormak istediğim bir iki şey var,takasa belirli gün içinde cevap vermezsen kabul mu edilmiş sayılıyor ?? çünkü takası ilk gördüğümde inceler sonra cevap veririm diyordum ama vaktim olmadı ,bugun bi baktım kadroda zaza ve jumanie jones in yerine kenyon martin le jerry stackhouse var , bu nasıl iştir bana biri açıklayabilirmi ve açıkcası zaza yı rmeyi düşünmemiştim center olarak oda gidince elimde adam kalmadı nerdeyse mihm sakat,gadzuric kalas,bogut eh işte bi zazamız vardı oda katakülleye geldi ,bilen bi arkadaş açıklama yaparsa sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.