Şimdi Ara

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head| (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
0
Favori
8.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head|

(En Son Oy Tarihi: 12.11.2007)
Giriş
  • bildiğim kadarıyla takası kabul etmediğin sürece takas gerçekleşmez.. belli bir bekleme süresinden sonra da otomatik olarak iptal olur..

bu arada bobby simmons'ı takas etmek istiyorum.. normal şartlarda 2 hafta sonra sakatlıktan dönmesi bekleniyor.. var mı isteyen
  • berkyy de bana s.claxton ı vermek istemiş karşılığındada baron davisi istemiş.lütfen komik olmayalım vde yanlışlıkla evete basar diyipte böle saçma teklifler yapmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

bildiğim kadarıyla takası kabul etmediğin sürece takas gerçekleşmez.. belli bir bekleme süresinden sonra da otomatik olarak iptal olur..

bu arada bobby simmons'ı takas etmek istiyorum.. normal şartlarda 2 hafta sonra sakatlıktan dönmesi bekleniyor.. var mı isteyen

hadi lae, kimi yiyon
    simmons en az bir ay daha yok

berkyyy benden de prince'i istiyo claxton karşılığında

• quote:

Orjinalden alıntı: r7brtpires

quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

bildiğim kadarıyla takası kabul etmediğin sürece takas gerçekleşmez.. belli bir bekleme süresinden sonra da otomatik olarak iptal olur..

hadi lae, kimi yiyon
    simmons en az bir ay daha yok

hadi ordan, ortalığı karıştırma bak milwaukee'nin resmi sitesinde ne yazıyor--> http://www.nba.com/bucks/news/SimmonsInjuryUpdate_061110.html

quote:

The injury has shown improvement and Simmons is going to continue with rehabilitation, with a goal of returning to the basketball court in the next three to four weeks.

3-4 hafta içinde dönmesi amaçlanıyormuş.. ve o haber 10 kasım kaynaklı, yani 1 hafta öncesinin.. bu durumda 2-3 hafta içinde dönmesi beklenebilir simmnos'ın

• okaforda dağıtıo adam böle giderse all-star bile olur şahsen hergün ona oyumu veriom
  • Okafor'a laf yok

Simmons konusuna gelince, gidişi suskun olmuştu ama dönüşü muhteşem olacak

Bu arada Baron Davis için ne istiyorsun Gasol (Yalnız komik olma)

Şızerbiyak+Aldrigde önerebilirim Davis için
  • hehehe mip adaylarimi yazdiim topice bakarsaniz okaforu gorursunuz...kahin gibi adamim bea....pau bu arada sen bana okaforu shaq karsilii vermistin di mi nba fantasyde
  • evet malesef öle oldu

b.davis i vermiom kimseye.zaten takım dandik onuda verirsem.şuan takas etmek istediğim bir numaralı oyuncum j.howard walla adam ben aldım sustu şimdi başkasına verim diom ama o zamanda ya patlama yaparsa?
  • quote:

Orjinalden alıntı: labmen

beyler api grizless in bana yaptığı takasa cevap vermeden takas gerçekleşmiş,sormak istediğim bir iki şey var,takasa belirli gün içinde cevap vermezsen kabul mu edilmiş sayılıyor ?? çünkü takası ilk gördüğümde inceler sonra cevap veririm diyordum ama vaktim olmadı ,bugun bi baktım kadroda zaza ve jumanie jones in yerine kenyon martin le jerry stackhouse var , bu nasıl iştir bana biri açıklayabilirmi ve açıkcası zaza yı rmeyi düşünmemiştim center olarak oda gidince elimde adam kalmadı nerdeyse mihm sakat,gadzuric kalas,bogut eh işte bi zazamız vardı oda katakülleye geldi ,bilen bi arkadaş açıklama yaparsa sevinirim

arkadaşlar bana bu konuda açıklama yapabilirmisiniz,gerçi robert birşeyler yazmış fakat pek açıklayıcı değil,ingilizcemizde pek iyi değil yahoo dan fazla bişey bulamadım konu hakkında,bi zahmet bakabilirseniz sevinirim

• quote:

quote:

beyler api grizless in bana yaptığı takasa cevap vermeden takas gerçekleşmiş,sormak istediğim bir iki şey var,takasa belirli gün içinde cevap vermezsen kabul mu edilmiş sayılıyor ?? çünkü takası ilk gördüğümde inceler sonra cevap veririm diyordum ama vaktim olmadı ,bugun bi baktım kadroda zaza ve jumanie jones in yerine kenyon martin le jerry stackhouse var , bu nasıl iştir bana biri açıklayabilirmi ve açıkcası zaza yı rmeyi düşünmemiştim center olarak oda gidince elimde adam kalmadı nerdeyse mihm sakat,gadzuric kalas,bogut eh işte bi zazamız vardı oda katakülleye geldi ,bilen bi arkadaş açıklama yaparsa sevinirim

arkadaşlar bana bu konuda açıklama yapabilirmisiniz,gerçi robert birşeyler yazmış fakat pek açıklayıcı değil,ingilizcemizde pek iyi değil yahoo dan fazla bişey bulamadım konu hakkında,bi zahmet bakabilirseniz sevinirim

Hocam kusura bakma ben görmemişim bu yazdıklarını belki yanlıslıkla kabul etmişsindir. İstiyorsan aynen geri yapabiliriz takası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @pi -- 17 Kasım 2006; 11:29:43 >

• açıklamayı yapan drexler22idi. eklenebilcek bişey olmadıgı için cevap yazmamıştım
    sen accept demedikçe kabul edilmiyor; reject trade yerine yanlışlıkla kabul etmişsin demekki
  • berky komik olma lütfen takas tekliflerinde daha ciddi ol
  • ya adam sadece bizi tuzağa düşürmek istio ama eyter artık
  • beyler ben teklifimi yapıyom ısteyen kabul eder ısteyen etmez ne var bunda banada bissürü teklıfler gelıyo ama ben hıc bırını sızın gıbı buraya yazıp yakınmıyom oyun bu bana dogru olan sıze gore yanlıs olabılırı bunu anlayın artık

bu arda elımde fazlaca pg pozisyonunda oyuncu var Sebastian Telfair Earl Watson Damon Jones Sam Cassell Speedy Claxton bu oyuncular taksa acıktır uygun teklıf gelırse hmen verebılırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkyyy

bu arda elımde fazlaca pg pozisyonunda oyuncu var Sebastian Telfair Earl Watson Damon Jones Sam Cassell Speedy Claxton bu oyuncular taksa acıktır uygun teklıf gelırse hmen verebılırım

elinde sadece 1 adet sf var.. sana sf'lerimden birini verebilirim sam cassell karşılığında.. bobby simmons yada ryan gomes'den birine karşı cassell takası yapabiliriz
  • sagol kardes boby sımmons sakat ryan gomes de işimeyaramz

ama yınde ılgılendıgın ıcın sagol
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkyyy

sagol kardes boby sımmons sakat ryan gomes de işimeyaramz

ama yınde ılgılendıgın ıcın sagol

bobby simmons 2 hafta sonra dönünce bu takası kabul etmediğin için pişman olmazsın umarım

ryan gomes son maçta kötü oynamış (maçın kolay geçmesi ve erken faul problemi nedeniyle çok az oynamış) ama çok all-around bi oyuncudur.. bu sene kidd ile birlikte triple-double yapan tek adam.. 9.3 sayı 7 ribaund 3.1 asist işine yaramazsa sen bilirsin
    senin takas önerin varsa alabilirim çünkü asist yapacak adama ihtiyacım var

• drexler bei süpürdün bu hafta
  • ondan baron davis'e karşı kobe'yi istedin heralde

Bu arada pf/c P.J. Brown'ı takasa koyuyorum artık bekleyemicem magloire yeter sıkıntı vermede.Hala bekliyoruz doğrudüzgün nezaman oynuyacaklar diye.Takasta verdiğiniz adam C değilse daha iyi istatistiklere sahip olmalı!
  • evet ondan kobe yi istedim
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.