Şimdi Ara

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head| (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
0
Favori
8.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head|

(En Son Oy Tarihi: 12.11.2007)
Giriş
  • sayıda prpblem değilde reb. ortalaması çok düşük şuan ben enaz 7,5 bekliyordum.Ama yinede kadrodan bırakılıcak oyuncu değil bence boşta iyi oyuncu yoksa.
    quote:

Orjinalden alıntı: ogü
    abi o p.j elimizde kaldı..ondan köy kasaba olmaz..bende sezon başı umutluydum ama...zor satarsın onu bu saatten sonra..öteki oyunda ben kadrodan attım..
  • cassel+kurt thomas=gordon +ryan gomes???

drexlerr22

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkyyy -- 19 Kasım 2006; 19:16:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

quote:

ismetle lebron takası olmazsa

abi senin takımda artest ve wade var bana göre lebronu kurtaracak adam olarak

lebron+wallace =? wade+artest ????

yok abi wallace bana göre değil..

3lü takas felan yapsakartest sana,bana başka bi arkadaştan oyuncu,senin oyuncular ona felan
  • quote:

evet abi bilen biriyle takas zor..kazıklayamıyorsun

harbiden yaw.. mesela samet'e takas önermiyorum bile

quote:

tj.ford teklifin içinse hadi lem diyorum

cidden mi yaw.. bu kadar tepki verceğini tahmin etmemiştim bak sonra pişman olmayasın

• quote:

Orjinalden alıntı: seso81

drexler:

p.j. brown+stephan jackson = mehmet+biedrins önerdim.

hiç duymamış oliyim bu takası

bu 2 oyuncuya karşı sadece biedrins'i bile vermem
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkyyy

cassel+kurt thomas=gordon +ryan gomes???

drexlerr22

çok mantıksız durmuyor ama yine de kabul edemem.. amare ilk 5'e yerleşeli kurt thomas'ın süreleri çok düştü.. hem zaten elimde 4 tane pivot var, bir beşincisine ihtiyacım yok.. teşekkürler
    not:cassell'i hala istiyorum, değişik takas senaryolarına açığım
  • ana hadi p.j neyse de canavar gibi jackson var orda

Bu arada takas teklifine gelen yanıt takas durumlarına vs nerden bakılıyor.Adam kabulmu etti red mi etti hiç haberim olmuyor.

quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

hiç duymamış oliyim bu takası

bu 2 oyuncuya karşı sadece biedrins'i bile vermem
  • quote:

ana hadi p.j neyse de canavar gibi jackson var orda

jackson pek iyi bir fantazi ligi oyuncusu sayılmaz.. şut yüzdesi çok düşük ve çok top kaybı var.. ayrıca geçen seneki kadar iyi başlayamadı henüz, ve sıkça sakatlık sorunu yaşayan bi oyuncu.. yine de takas önerin için teşekkürler

quote:

Bu arada takas teklifine gelen yanıt takas durumlarına vs nerden bakılıyor.Adam kabulmu etti red mi etti hiç haberim olmuyor.

evet onu ben de anlamış değilim.. geçen sene maille haber veriliyordu ama bu sene o özellik kaldırıldı sanırım

• quote:

dalga gecme sana teklif yaptık kabul etmemiş olabilirsin laf yok ama bu yaptıgın saygısızlık altı ustu bı oyun oynuyoz

@Berky

Arkadaşım senin yaptığın saygısızlıklar sabrımızı taşırdı. Takas önereceksen adam gibi takas öner. Yoksa böyle saçma tekliflerle cevap vereceğim.
  • benım yaptıgım saygısızlık degıl sana teklıf yaptım kabul edersın veya etmessın sana sacma olabılır ama bana gore mantıklıdır buna sen karısamazın
    drexler22 yede takas teklıfı yaptım adam işime yaramz dedi geri cevirdi bu ne bıcım saygısızlık demedı her takas teklıfı yapılan senın gıbı ıkıp bagırsaydı ne bu topicin ne de bu oyunun hıc bı tadı tuzu kalmazdı laflarına ve harektlerıne dıkkat et

bu arda drezler sam cassele bire bir teklıf yapta yapalım su takası yoksa bu hafta blok ve rıbound bakımından yıne gocccem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkyyy -- 20 Kasım 2006; 16:40:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkyyy
    bu arda drezler sam cassele bire bir teklıf yapta yapalım su takası yoksa bu hafta blok ve rıbound bakımından yıne gocccem

drezler sanırım ben oluyorum

blok ve ribauntçu adam istiyon ama kadronda zaten 5 tane center var.. nasıl bire-bir teklif yapmamı istiyosun pek anlayamadım.. hem ribauntçu hem blokçu garnett, memo ve biedrins var ama hiçbirini cassell'e karşı kafa kafaya vermem.. anca şöyle bi takas olur: ben gordon+biedrins<-->cassell+yao ming
    kabul mü?
  • drexler adama dion da senin takas tekliflerinde ondan aşağıda kalır değil
  • 5 tane centerdan sadece yao mıng adam akıllı puan getıro bana bıde oberto arda sırada teklifin kötü be kardesn yao benım ıcın vazgecılmez neyse boswer ya takas yapamıcaz gıbı baska bıryıle yapmaya calısırız artık

burdan tekrar duyrulur elimde 5 tane pg var bırebır veya ıstedıgınız baska bı oyuncıyla takas yapılır

Damon Jones Sam Cassell Sebastian Telfair Speedy Claxton Earl Watson

• quote:

benım yaptıgım saygısızlık degıl sana teklıf yaptım kabul edersın veya etmessın sana sacma olabılır ama bana gore mantıklıdır buna sen karısamazın
    drexler22 yede takas teklıfı yaptım adam işime yaramz dedi geri cevirdi bu ne bıcım saygısızlık demedı her takas teklıfı yapılan senın gıbı ıkıp bagırsaydı ne bu topicin ne de bu oyunun hıc bı tadı tuzu kalmazdı laflarına ve harektlerıne dıkkat et

Sen mantıksız takas önerince saygısızlık olmuyor, biz gerektiği gibi cevap verince saygısızlık oluyor öyle mi?

Burada sadece senin takas önerilerin gelmiyor. Serhatl'a ve diğerleriyle de oyun oynuyoruz ama en azından mantıklı önerilerle geliyorlar. Okafor için sepetindeki çürük elmaları önerirsen, alacağın cevap bellidir arkadaş.

Bu oyunun tadı tuzu kalmadıysa çeker gidersin, arkadaşının yapmak istediği gibi takımının aslarını da arkadaşına bırakmazsın. Biz bu oyunu senelerdir oynuyoruz, nerede isyan edeceğimizi, nerede tebrik edeceğimizi de iyi biliriz.

quote:

apiyi ben de tebrik ediyorum sportmenliğinden dolayı

Umarım açıklamalarım yeterli olmuştur.

Konu dışı ekleme:

quote:

Sanırım sadece, takas teklif edilen kişi yorum yazarsa mail gönderiliyor.

• quote:

ismet

senin kadronda bu eleman elimde olsa süper olurdu diyecegim adam bir tek lebron var..birazda brandon roy..ikisi de ron klasında değil..kafa kafayada herhalde lebron ron takası yapmazsın..ron'un yanına harrington veya butler ikilisinden birini daha vereyim..

abi şimdi baktım tekrardan artest + butler veya harrington teklifini ciddi olarak düşünüyorum.

biraz daha bakayım
  • abijim charlie bell'i verip ben wallace istemeyin yaw o kadarda değil artık
  • abi bu okafor napıyor ya nalmak mümkün değil..bugünde 8blok yapmış..

adam blokla trpile koayacaktı neredeyse..
  • quote:

abijim charlie bell'i verip ben wallace istemeyin yaw o kadarda değil artık

eeee dostum senin teklifin içinde ben içimden öyle demiştim

neyse sağlık olsun.

yahu arkadaşlar bu transfer işi için ortamı germeyelim. keyfimizi kaçırmayın lütfen. şurda ağız tadıyla takip ettiğimiz bir forum var. pek yazmasakta takip ediyoruz. biraz daha sakin olalım, altı üstü bir oyun.

• seso81 üçlüklerde baya sıkıntın var ve bell daha skorer olduğu için bu takası teklif etmiştim.

sadece akşamları o da çok kapsamlı bakmaya zamanım olmadığı için başka alternatiflere bakamadım. neyse ileride bol bol zamanım olacak o zaman daha detaylı ilgilenirim inşallah....
  • @ Ozan

artest+harrington+tj

üçlüsüne karşılık wallace+şızerbiyak ve çaylak roy u versem :) iyileştikleri zaman bu takasa sıcak bakar mısın?

şu an asist ve top çalma kategorilerinde sıkıntım var gibi yani tj bu durumda artestten de önemli bir opsiyon haline geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.