hocam açıkçası pivot vericeksem karşılığında daha iyi istatistiklerde adam isterim.diğerlerinden bulmak çokzor değil pivot daha zor bulunuyor.
bu arada ortamı gerdiğimi sanmıyorum.yukarda yazan arkadaşlara yazdınız sanırım.
quote:
Orjinalden alıntı: csb eeee dostum senin teklifin içinde ben içimden öyle demiştim
neyse sağlık olsun.
yahu arkadaşlar bu transfer işi için ortamı germeyelim. keyfimizi kaçırmayın lütfen. şurda ağız tadıyla takip ettiğimiz bir forum var. pek yazmasakta takip ediyoruz. biraz daha sakin olalım, altı üstü bir oyun.
quote:
Orjinalden alıntı: greenflash
@ Ozan
artest+harrington+tj
üçlüsüne karşılık wallace+şızerbiyak ve çaylak roy u versem :) iyileştikleri zaman bu takasa sıcak bakar mısın?
şu an asist ve top çalma kategorilerinde sıkıntım var gibi yani tj bu durumda artestten de önemli bir opsiyon haline geliyor.
hocam şöyle söyliyim aradan birini çıkarsan çıkarsan anca düşünürüm
artesti kişisel sevmiyorum ama müthiş katkı yapıyor..istatistikleri biras düştü sebebi 1-2maç sakatlıgından dolayı ilk beş başlamadı..adam maç başına 3,5top çalıyor..bu sayede stealde 3te 3yaptım..
harrington desen önceden elden çıkarmak istiyordum fakat adamı şu anda c bile oyanatbiliyorum çok yönlü bir oyuncu oldu..başta c değildi sonrada c eklendi bu yüzden takas edeceğim oyuncular listesinden çıktı iyi bir c kazandım..
tj zaten bu sezon süper..çok uçuk teklif hariç elden çıkarmayı düşünmüyorum..
senden 3llükçü olarak bi wallyi alabilirim..oda şuan çok iyi oynuyor ama bunun sezon boyu gidecegine inanmıyorum..kaldıki kafa kafaya ron la veremem..3lü teklifin bana çok agır olur..
Drexler teklif yaptım sana bir bak bakalım
quote:
Orjinalden alıntı: @pi
Drexler teklif yaptım sana bir bak bakalım
abi güzel bi öneri ama przybilla'nın dönmesi için çok bekledim, bikaç gün daha beklerim.. hele bi sakatlıktan dönsün öyle düşünürüm
pau bak bakalım teklif yaptın sana..
j.howard-wade teklfi kadar iyi teklif değil ama..
bencde değil zaten artest sakat olmasada zaten olamzdı çok kötü teklif
bu arada wade teklifinde ben kabul edicektim ama sen geri çekmiştin galiba yok wade i almamak gibi bişey yapmazdım
quote:
Orjinalden alıntı: pau_gasoll
bencde değil zaten artest sakat olmasada zaten olamzdı çok kötü teklif
bu arada wade teklifinde ben kabul edicektim ama sen geri çekmiştin galiba yok wade i almamak gibi bişey yapmazdım
howard ta yeni çıktı sakatlıktan artest sakatlanmış şimdi..bende olsam bende kabul etmezdim..j.howardı istiyorum abatı birşey istemeyeceksen..
wade teklifini evet ben geri çektim bekledigimden iyi oynuyor ve çok ucuza vermiş olacaktım..paulda istedigim gibi değil şuan..dur bakim wadei karşılayabilecek bir takas yapabilecek oyuncu varmı..
drexler22 kardesim
mehmet + biedrins = terry + mobley
quote:
Orjinalden alıntı: berkyyy
drexler22 kardesim
mehmet + biedrins = terry + mobley
yaşasınn süper bi teklif hemen kabul ediyorum
tabii ki hayır abicim yapma allah aşkına
aaa drexler22 yeğenim ayıp ama
quote:
Orjinalden alıntı: r7brtpires
aaa drexler22 yeğenim
r7brtpires sana baba diyebilirmiyim babaaa, babacımmm
Allahım bu günleride görecekmiydim..harrington 6tane 3lük attı..ilk kez 3lüklerde öndeyim
geldi ismetin başına patladı
yemin ediyom, sabah bir bardak su içtim üçlüklerdeki patlamanı görünce.
bu ne be abicim, barry'e güveniyordum o da sıfır çekmiş üçlüklerde. Noluyor bu takıma anlamadım
ne zaman derbi haftası olsa topyekün dökülüyo oyuncularım.
Bu arada Okafor+ May ile ruhları mı değişti yoksa bana mı öyle geliyor
quote:
Orjinalden alıntı: greenflash
yemin ediyom, sabah bir bardak su içtim üçlüklerdeki patlamanı görünce.
bu ne be abicim, barry'e güveniyordum o da sıfır çekmiş üçlüklerde. Noluyor bu takıma anlamadım
ne zaman derbi haftası olsa topyekün dökülüyo oyuncularım.
Bu arada Okafor+ May ile ruhları mı değişti yoksa bana mı öyle geliyor
ben sezaiagbi dağıtıcak die bekledim ama okafor falan dandik oynuo.bendeki s.may de patlama yaptı
bu hafta bakalım 2.galibiyetimi alabilecek miyim??
quote:
bu hafta bakalım 2.galibiyetimi alabilecek miyim??
seni bilmem ama böyle giderse ben 2.derbide 2.yenilgiyi alacam
geçmiş olsun o zaman
greenflash randolphı takasta kullanırmısın kullanırsan karsılıgında ne ıstersın
ulan olurmu beee geçengün unutmuşum kadroları güncellemeyi jamison 3 üçlük atmış o bişey değil sezonbaşından beri kanser eden pj brown 14s 8r 1st 1bl oynamış şansa bak
hayır berky kullanmam
david west denyosu ne zaman dönecek yaw kimi alsak sakatlanıyo bu sene çok şansızım