Şimdi Ara

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head| (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
0
Favori
8.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head|

(En Son Oy Tarihi: 12.11.2007)
Giriş
  • drexler22 kardesim Andris Biedrins e karsılık ne ıstersın
  • t-mac, dunleavy, wilcox, al jefferson, varejao takasta kullanabileceğim adamlar ilgilenen varsa
    ayrıca andre miller'ı da 3lük atabilen biriyle takas edebilirim değeri karşılığında

teklifleri yahoo'dan gönderirseniz iyi olur, karşı teklif yapma imkanı var en azından...
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

abi bişey daha soracam Josh'u kaptım ama bilmiyorum ne zaman gelir

quote:

Childress could be sidelined another month with a broken bone in his left foot. The Hawks' guard missed his seventh straight game Friday, a 106-95 loss to the Cavaliers. He is listed as day-to-day, but coach Mike Woodson said he appears to have a hairline fracture.

Burda anladığım kadarıyla en az 1 ay daha zamana ihtiyacı varmış.Ancak şu kısmı tam anlamadım.

quote:

He is listed as day-to-day, but coach Mike Woodson said he appears to have a hairline fracture.

Burda Josh'un saç stilinde mi bir problem var yoksa travmatik bir durum mu?

abi hairline fracture çok kötü büyük kocaman yani kırıga yakın bir çatlagı varmış demek..bu çatlaklar kırıktan bile zor iyileşirmiş..

yani anlaacagın 4hafta yok inceligini ve narinligini de düşünürsen bu 3aya kadar uzar

hairline fracture küçük bir çatlak demek :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 4 Aralık 2006; 22:07:57 >

• teklif gönderdim Andre Miller için
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkyyy

drexler22 kardesim Andris Biedrins e karsılık ne ıstersın

zor be abi biedrins'i vermem.. senin kadrondan anca yao ming ile kafa kafaya değiştiririm
  • @small ticket

hocam mobley'i veremem çünkü eti benim kemiği Ozan'ın

@RccP
    quote:

abi hairline fracture çok kötü büyük kocaman yani kırıga yakın bir çatlagı varmış demek..bu çatlaklar kırıktan bile zor iyileşirmiş..

yani anlaacagın 4hafta yok inceligini ve narinligini de düşünürsen bu 3aya kadar uzar

abi travmatik bir vakaymış demek ki. ya bir büyü falan yapsak belki iyileşir.

Bu arada Free Agent'larda patlayan adamlardan kimi alsam kadroda batıyor

Nedir bu şansızlık, bahtsızlık anlayamadım ya

H2H'ye başlarkene şampiyonluk hayalleri kuruyordum, ancak bu gidişle orta sıralarda yer alacam galiba

• berky merak ettim abi kadron c dolu benim 2centerı daha alıp ne yapacaksın?
  • ozan teklif dengeliydi, güzeldi ama sg ve c isteyip sf ve pf verdigin için o pozisyonlarda oyuncum kalmıyor
    yine miller için gelen teklifte de 3lük'te ufak bi kazancım olsa da 3 farklı kategori de zararlı çıkacaktım

play-off'ların nasıl olacağını merak edenler için, başka bi forumda oynuyorum, ordaki arkadaşın yazısı;

quote:

Playoff Championship ve Consolation adı altında ikiye ayrılacak. 26 Mart tarihinde iki grupta mücadeleye başlacak.

Championship playoff bildiğimiz play off mantığında ligi 26 Mart tarihine kadar ilk 6 sırada bitiren takımlar arasında oynanılacak. Ligi 1. ve 2. bitirenler bay çekecek 4. ve 5. ile 3. ve 6. yarı finale kalma mücadelesi verecek. En sonunda kazanan şampiyon olacak

Consolation playoff ise bir nevi teselli play offu. 26 mart tarihine kadar ligi 7. ve 12. sıralar arasında bitirenlerden, 7. ve 8. takımlar bay çekecek. 10. ve 11. ile 9. ve 12. ler aralarında karşılaşacaklar. Consolation playoffu kazanan 7. olacak

26 mart tarihine kadar ilk 12'ye giremeyen takımlar izleyici olarak devam edecekler yani eleniyorlar

• quote:

Orjinalden alıntı: RccP

berky merak ettim abi kadron c dolu benim 2centerı daha alıp ne yapacaksın?

ming dışında dogru duzgun c yok elımde rıbound larda acayıp fark yıyom ıhtıyacım var yanı

burdan tekrar duyrulur duyun artık elımdekı butun pgler takasa acıktır
  • samet hoca t-mac i istiyorum..kafa kafaya wade hariç herkesle yapabilirm..

berkyy reb sıkıntın var ama c verirsem oynatacagım c kalmıyor elimde haslemi verebilirim 13sayı 10reb istatistikleri var..

ayrıca reggie evans var elimde 8.6 reb istatistigi var..

lamarı isteyecegim senden zaten elle tutulur tek reb. alan adamın o herhalde vermezsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 6 Aralık 2006; 18:27:24 >
  • lamar ı veremem dedıgın gbı haslem veya reggie karsılıgında ne ıstersın
  • quote:

lamar ı veremem dedıgın gbı haslem veya reggie karsılıgında ne ıstersın

reggie karşılıgında teklif yaptım sana..
  • reggie + haslem = terry + thomas

• quote:

reggie + haslem = terry + thomas

komik olma..sadece haslemi bile vermem o takas karşılıgı..senin şuan takasa ihtiyacın var...daha iyi teklif bulursan onla yaparsın takası..
  • arkadaşlar iverson ı takas etmeyi düşünüyorum.

iverson ın yeni takım bulması daha ne kadar sürer bilmiyorum. o yüzden takas düşünüyorum. ilgilenenlere duyurulur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: csb

arkadaşlar iverson ı takas etmeyi düşünüyorum.

iverson ın yeni takım bulması daha ne kadar sürer bilmiyorum. o yüzden takas düşünüyorum. ilgilenenlere duyurulur.

ben isterim takas kadroma bak wade hariç istedigin kişiyle kafa kafaya takas edebilirim..yine 2li-3lü takaslarda olabilir..
  • quote:

quote:

ben isterim takas kadroma bak wade hariç istedigin kişiyle kafa kafaya takas edebilirim..yine 2li-3lü takaslarda olabilir..

3 lü takas teklifinde bulundum...
  • quote:

quote:

quote:

center veremem hoca..zaten kadro darlıgından harrington center oynuyor

çokta agırdı takas..bence ivy şu an o kadar değerli değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogü -- 15 Aralık 2006; 12:06:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ogü

quote:

quote:

quote:

takastan vaz mı geçtin?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ogü

quote:

quote:

quote:

takastan vaz mı geçtin?

abi makul bişi istersen olurda verdigin teklifi ivy en iyi zamanda versen bile düşünmeden reddederdim..

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.