Şimdi Ara

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head| (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
0
Favori
8.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head|

(En Son Oy Tarihi: 12.11.2007)
Giriş

Orjinalden alıntı: ogü

quote:

Orjinalden alıntı: csb

quote:

Orjinalden alıntı: ogü

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: RccP

quote:

arkadaşlar iverson ı takas etmeyi düşünüyorum.

iverson ın yeni takım bulması daha ne kadar sürer bilmiyorum. o yüzden takas düşünüyorum. ilgilenenlere duyurulur.

ben isterim takas kadroma bak wade hariç istedigin kişiyle kafa kafaya takas edebilirim..yine 2li-3lü takaslarda olabilir..

3 lü takas teklifinde bulundum...

center veremem hoca..zaten kadro darlıgından harrington center oynuyor

çokta agırdı takas..bence ivy şu an o kadar değerli değil..

takastan vaz mı geçtin?

abi makul bişi istersen olurda verdigin teklifi ivy en iyi zamanda versen bile düşünmeden reddederdim..

yok yok onu demiyorum. benim 3 lü takasıma sanırım 2 li bir takas önermiştin. sonra iptal ettin sanırım. çünkü sanki bir ara karşı teklifini gördüm, sonra kayboldu.

• hmm evet c.butler+tj ivy d.stoudamire takası önermiştim ama istatistiklere baktım yine ben zararlı görünüyordum..sayı atan oyuncuya ihtiyacım oldugundan ivyi istemiştim..ivy için ron veya haslem merkezli bir takas ancak önerebilirim..öteki oyunculardan çok memnunum..

• kafayı yicem ya.. david west'i o kadar bekledim iyileşcek diye.. adam ameilyat olcakmış bu sene fantazi oyunlarında çok şansızım yaw.. hem kumarda kaybediyorum hem aşkda

çabuk bit ulan 2006

• abi NBA Tv gitti yaw yaklaşık 10 gündür yok maçlar

sende D.West gitmiş benim tek eğlencem gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

abi NBA Tv gitti yaw yaklaşık 10 gündür yok maçlar

sende D.West gitmiş benim tek eğlencem gitti

abi hallederiz yaw.. şifre var bende.. ne kullanıyon receiver mı dijital tv kartı mı
  • ss2 bugün epey sayı atmış değil mi?

anladın sen
  • quote:

ss2 bugün epey sayı atmış değil mi?

anladın sen

eee skyvision cezalı olmasa o kadar sayı atamazdı
  • abi sağolasın takas teklifin elime ulaştı

güzel teklifti hemen uyguladım
  • takas iptal oldu sanırım
    (nbatv yine gitti de )
  • r.evansı takas etmek istiyorum..

reb. sıkıntısı çekenlere duyurulur..9reb ortalaması var maç başına..fazla birşey istemiyorum..vasatın üstü bir üçlükçüyle..
  • abicim bu şansızlık nedir ya:(

BMiller ve GWallace da tam forma girerken sakatlandı. Miller grip olmuş Foster dallaması da Wallace'ın üstüne düşmüştü geçen hafta. Dolayısıyla Wallace sizlere ömür

Daha tam kadroyla tamamlayabildiğim seri yok yaw

Sizlerde durum nasıl??
  • wlla iyi diyebilirim ilk haftalarda son sıraya demir atmıştım ama şimdi orta sıralarda geziniyorum.

c.paul , d.west ve m.ellis sakat olmasa herşey daha iyi o lucak

7tepeWolves karşısında 6-2 öndeyim ama her an durum değişebilir. haftanın süprizine imza atabilirim
  • quote:

abicim bu şansızlık nedir ya:(

BMiller ve GWallace da tam forma girerken sakatlandı. Miller grip olmuş Foster dallaması da Wallace'ın üstüne düşmüştü geçen hafta. Dolayısıyla Wallace sizlere ömür

Daha tam kadroyla tamamlayabildiğim seri yok yaw

Sizlerde durum nasıl??

kaptın josh ımı daa ne istiyon

ben süper diyebilirm..bu haftaları en az kayıpla atlatmak amacım..camby ron bi oynuyor bi oynamıyor..hatta oynadıkları zamanda bayagı düşüşteler..haslem kayboldu ligin başlarında double double istatistik yapıyordu..wade e nazar değdi resmen adam mvp lik oynuyor oynayabildiginde ama oda oynayamıyor..en son maçta da tj sakatlandı..çok dertliyim bende çook

• bu hafta Serhat sildi süpürdü beni, havasından geçilmez artık
  • abi bende çok iyiym ya tj ford d.wade hiç oynamadı camby 1 maç oynadı ama güçlü kadrosu olan @pi tehlikesini iyi bertaraf ettik

bu arada devrettigim 2. liği de alacagım gibi..d.wade in sakatlıgı ne alemde duya bilen var mı?2 haftadır yararlanamıyorum bir lakers maçında patladı daha da yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

abi bende çok iyiym ya tj ford d.wade hiç oynamadı camby 1 maç oynadı ama güçlü kadrosu olan @pi tehlikesini iyi bertaraf ettik

bu arada devrettigim 2. liği de alacagım gibi..d.wade in sakatlıgı ne alemde duya bilen var mı?2 haftadır yararlanamıyorum bir lakers maçında patladı daha da yok..

Hocam dagıttın resmen beni ya
  • bende 7-2 öndeyim ama 2-3 kategoride çok az fark var inş. son gün fark kapanmaz
  • wade son antrenmana çıkmış
    bugün dönebilir yazıyor;http://www.miami.com/mld/miamiherald/sports/basketball/16401622.htm

@pi senin de alacağın olsun bana kök söktürdün geçen hafta, kılpayı 5-4 yenmiştim galiba
  • evet arkadaşlar hep böyle devam edin..

sametle oynadıgınz hafta tüm gücünüzü ortaya koyun savaşın

sonraki hafta bana dermanınız kalmasın

Bugün Wade i oynatmassam mı onsuz daha iyiyim ilk kez top kayıplarında öndeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 7 Ocak 2007; 16:47:58 >
  • quote:

bu hafta Serhat sildi süpürdü beni, havasından geçilmez artık

abi 7-2 öndeyim ama bu akşam sonunda sen 7-2 öne geçebilirsin.. ben önde olduğum kategorilerde çok az farkla öndeyim.. sen hem asistte hem steal'de bana fark koymuşun.. bende bu şanssızlık varken 7-2 yenilirsem hiç şaşırmam.. b. jackson kaç haftadır sakattı, geçen maçta döndü.. 10 dk. oynamış sakatlığı nüksetmiş yaaa sabırrr dün bi dikembe mutombo hamlesi yaptım, dur bakalım nolcak

Team FG% FT% 3PTM PTS REB AST ST BLK TO Score
    dreXLer22 .440 .779 25 399 176 59 11 23 55 7
    Yesil Uzaylilar .425 .756 16 382 165 80 31 12 59 2

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.