Şimdi Ara

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head| (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
0
Favori
8.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head|

(En Son Oy Tarihi: 12.11.2007)
Giriş

şimdi de redd sakatlanmış.. 4-6 hafta arası oynamayacakmış

yok arkadaş yaw bana nazar değdi.. kesin nazar var üzerimde.. tanıdığınız nefesi kuvvetli bi cinci hoca var mı
  • obaa redd demi gitmiş..geçmiş olsun..

abi tamda toparlanıyordun

neyse redd takasına hazırım..hazır değeri de düşmüşken..udoka kapano bargnani den bi paket yapıp yollim

şaka bi yana aslında almak isterim reddi..eger play offlara kalırım(ilk 6) diyorsan verme bence..sonra düzelir play-off lara saklarsın..ama reddsiz ilk 6 yapamam diyorsan ben alabilirm ben yaparım gibi geliyor play-off fikstür kolay..hem play-off için iyi bir oyuncu kazanmış olurum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

obaa redd demi gitmiş..geçmiş olsun..

abi tamda toparlanıyordun

neyse redd takasına hazırım..hazır değeri de düşmüşken..udoka kapano bargnani den bi paket yapıp yollim

şaka bi yana aslında almak isterim reddi..eger play offlara kalırım(ilk 6) diyorsan verme bence..sonra düzelir play-off lara saklarsın..ama reddsiz ilk 6 yapamam diyorsan ben alabilirm ben yaparım gibi geliyor play-off fikstür kolay..hem play-off için iyi bir oyuncu kazanmış olurum..

walla tam toparlanıyodum ki en önemli kalelerimden biri daha düştü teselli ödülümüz olarak mutombo var ama o ne kadar götürcek bakalım..

bu arada fantazi liginde playoff'a kalan takımlar(ilk 6'ya giren) için, kadrolarında playoff yapması muhtemel takımların oyuncularını bulundurması büyük bi avantaj oluyor di mi.. yani mesela kadronda gasol'un yerine dwight howard'ın olması büyük avantaj çünkü memphis playoff yapamayacakken orlando yapacak.. doğru anlamışmıyım

• yok hocam böyle bir dezavantajı kaldırmak için head2head de ligler erken bitiyor..yani nisan gibi bitecek play-off lar başlayacak..nba de normal lig devam ederken

gerçek play-offlar başlamadan yahoo nunkiler başlayacak..tüm oyuncular oynayabilir
  • hmm o zaman nba'de playofflar başladığı zaman fantazi ligi biter..

bu arada nba'de normal sezon 18 nisanda bitiyo.. fantazi lig playoffları o zaman mart gibi falan başlar herhalde
  • yok abi zaten iki hafta play off..yada 3 hafta mı

3hafta galiba martın sonu gibi biter..1-2bay geçer 3-6 önce oynar iki kişi çıkar 1-2ile eşleşir..martın son haftası bitecek galiba lig.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 11 Ocak 2007; 23:13:24 >
  • tony allen, chris weber, brad miller, gerald wallace ve daha bi ton adam sakatlandı yaw kadromdaki
  • çok sayıda sf ve center oyuncum var..takas isteyenlere duyurulur

pg-sg pozisyonundan adam arıyorum..
  • quote:

çok sayıda sf ve center oyuncum var..takas isteyenlere duyurulur

pg-sg pozisyonundan adam arıyorum..

Bynum+Nene-Craig Smith+Stackhouse

Ne dersin abi?
  • olmaz bayagı agır hoca..

2center verip istatistik açıdan da zararlı çıkmak hiç akıllıca değil..kaldı ki zaten 2center veremem..

stack e karşılık istedigin oyunculardan birini verebilirim..c.smith takası bayagı bozar..
  • quote:

olmaz bayagı agır hoca..

2center verip istatistik açıdan da zararlı çıkmak hiç akıllıca değil..kaldı ki zaten 2center veremem..

stack e karşılık istedigin oyunculardan birini verebilirim..c.smith takası bayagı bozar..

Sen bişey söle icinde benden stackhouse senden de bir uzun iceren(tercihen bynum)
  • önerdim
  • quote:

önerdim

Aslında denk olmadı ama bende guard cok pivot lazım bir adet.
    Hayırlı olsun
  • evet bencede denk değil

bynum:8sayı
    5,8 reb
    1,2asist
    1,7blok
    %56fg
    %72 ft

stack:
    10,4sayı
    2,3reb
    2,1asist
    0,8top çalma
    %41fg
    %82 ft

stackhouse geçen yıllardan çok düşük oynuyor..kaldı ki centerlar diğerlerine göre daha değerli..kısa sıkıntım olmasa bende pek yanaşmam bu takasa..sonuç olarak çok parlak istatistikleri yok..geçmişini düşündükten sonra bulabilecegim en iyi alternatiflerden biriydi stack..belli olmaz son bölümde belki patlama yapar..ihtiyacım da vardı iyi oldu..
  • eh hayırlı olsun o zaman bana da bir center lazım jeff foster+ brandon roy'u verebilirim kaliteli bir center'a
  • kaliteli bi center dedigin herhalde camby oluyor

o kadar büyük takasa girmek risk olur takım fena gitmezken..aslında bynum u sana da önermiştim..ama @pi çıkınca çektim..
  • e bynum da patlama yaptı geçen akşam 15 ribaundla, umarım özlemiyorsundur
  • sorma hocam yaa.şimdi evlat acısı gibi koyuyor

gerçi neneyide f.a lardan aldıktan sonra çok uznum oldu..bynumun bloklarını özlerim herhalde ama blok kategorisinde camby götürür işi diye düşündüm..

bu hafta tj ve wade yine ilk maça çıkmadılar..csb götürecek gibi bu hafta beni..
  • tj ve wade oynamazlarsa belki bir ihtimal seni yenebilirim.

yalnız, wade i bilmemde tj in bu hafta oynamama ihtimali var.

hedefim ilk 6 ya girebilmek zaten.

bu arada kwameyi takip ediyordum, benden erken davranmışsın. bu cuma oynayacak sanırım. bynumu vermekle doğru bir strateji izledin bence.

bende hiç zamanında yakalayamıyorum fırsatları; dikembeyi kaçırdım, kwame yi kaçırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csb -- 24 Ocak 2007; 20:30:16 >
  • tj oynamazsa asistten giderim herhalde wade dallas maçındaki burkulmadan dolayı oynamadı..wade oynamazsa biterim zaten her kategoriye katkı yapıyor sagolsun..

kwameyi bende takip ediyordum..bynum kwamenin gelecegini gördü vites arttırdı gerçi bynumun dakikalarında çok azalma olacagını zannetmiyorum..kendini ispat etti ve rotasyonda yer edindi kendine..
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.