Şimdi Ara

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head| (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
0
Favori
8.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head|

(En Son Oy Tarihi: 12.11.2007)
Giriş

Orjinalden alıntı: slam+TÜRKİYE

GEÇ Mİ KALDIK r7brtpires

5 ay kadar.
    Ligi Kasım'da kurmuştuk. Normal sezon bitti, play-off'lar başlıyor. Seneye seni de bekleriz.
    Bu arada bu sefer geçen seneden daha fazla takip edildi lig ama yine de seneye kimleri lige almayacağımızı da görmüş olduk.

Normal Sezon Sıralaması

Bu da çocuklarla adamların birbirinden ayrılacağı play-off eşleşmeleri;

• quote:

Orjinalden alıntı: r7brtpires

Millet! Play-off'lar başlıyor! Nerdesiniz!!!

ooo playofflar başlamış yaw.. ilk turu samet'le birlikte bay geçiyorum (byeee )

bir sürü sakatlığa rağmen 2. olup playoff'a kalmak benim için başarıdır bu sezon.. playoff'da allah kerim

playoff'ta 6 takım var ama buzzerbeater - sesoteam ve Barboonia parrots - pau_gasoll_24 maçları ne alaka onu anlamadım

• Onlarınki "teselli play-off'u"
    Daha bayağı maç varken bu kadar adam için sezonu bitirmek yerine kendi çaplarında bunlar da oynasın, yazıktır, günahtır tarzında bir yaklaşım.

Serhat, ilk turu bay geçmemiz sakat oldu aslında. Oyuncular tam birbirlerine alışmaya başlamışlardı. Bir haftalık bu aradan çok etkilenmezler umarım. Bench'e çekip dinlendirsem mi, ne yapsam ki?
  • abi çerez olacagım serhata

zaten 2.lik gitti sakatlıklardan dolayıen azından wolwesi geçerim diye düşünüyorum takip edmiyor oyunu ama o bile zor çok sakatım var..

neyse seneye artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

quote:

Millet! Play-off'lar başlıyor! Nerdesiniz!!!

ooo playofflar başlamış yaw.. ilk turu samet'le birlikte bay geçiyorum (byeee )

bir sürü sakatlığa rağmen 2. olup playoff'a kalmak benim için başarıdır bu sezon.. playoff'da allah kerim

playoff'ta 6 takım var ama buzzerbeater - sesoteam ve Barboonia parrots - pau_gasoll_24 maçları ne alaka onu anlamadım

yapma abi sendeki kadro kimde var. şampiyonluk için adayım sensin. robert ile finali oynarsın ve bence ipi sen göğüslersin, alınmaca yok robert

neyse ben kendi işime bakayım. bakalım yeşili geçebilecek miyim? ray allen in tam bu sırada sakatlanması çok kötü oldu. diğer oyuncularım ekstra performans gösterirse turu geçebilirim.

• Geçen sene yanlış hatırlamıyosam head-to-head'i Serhat kazanmıştı. Ödeşme vakti geldi.
    Finale kalabilirsem affetmemem lazım. Yeter ki basketbol tanrıları benimle olsun.
  • ben bazı nedenlerden dolayı son 2 ayı takip edemedim ama iyi yerde bitirmişim

artık seneye tecrübe ile daha düzgün oyuncu alırız
  • ray allen gitti. sezonu kapatmış

tam zamanını buldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: csb

yapma abi sendeki kadro kimde var. şampiyonluk için adayım sensin. robert ile finali oynarsın ve bence ipi sen göğüslersin, alınmaca yok robert

öyle deme hacı.. takım son haftalarda toparlandı.. michael redd haftalarca sakattı.. david west'i uzun süre bekledim, dönmeyince waive ettim sezonun başında 2 ay bobby simmons'ı bekledim, sezonu kapayınca onu da salmak zorunda kaldım.. daha birkaç değişiklik daha yapmak zorunda kaldım sakatlıklar nedeniyle.. yemedim içmedim şöyle bi hesap yaptım: son 14 haftada 13 galibiyet 1 mağlubiyetim var(14. haftada barboonia patriots'a karşı 5-4 ).. buna karşın ilk 7 haftada ise 2 galibiyet 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetim var

quote:

Serhat, ilk turu bay geçmemiz sakat oldu aslında. Oyuncular tam birbirlerine alışmaya başlamışlardı. Bir haftalık bu aradan çok etkilenmezler umarım. Bench'e çekip dinlendirsem mi, ne yapsam ki?

walla seni bilmem de benimkiler tam bir kolej takımı havasına büründü bundan etkileneceklerini sanmıyorum

quote:

Geçen sene yanlış hatırlamıyosam head-to-head'i Serhat kazanmıştı.

evet ben kazanmıştım.. head-to-head liglerde diğerlerine oranla daha iyiyim.. mesela başka bir head-to-head ligde açık ara 1.'yim

quote:

Ödeşme vakti geldi.
    Finale kalabilirsem affetmemem lazım. Yeter ki basketbol tanrıları benimle olsun.

iddialı gördüm seni hakeden kazansın

• quote:

yavv bu haftaki maçlar ne öyle? şu an için 8-1, 7-2 lik bir sürü skor var.

benim 6. lık giderek zorlaşıyor.

ben hedefime ulaşmaktan öte başarı elde ettim beyler. ligi 5. sırada bitiridim ve play-off da ilk turda yeşili eledim. böylece ilk 4 e kaldım.

robert karşısında şansım yok. ama dediğim gibi ben istediğim derecelerin fazlasını elde ettim. ligin bitmesine üzüldüm dersem abartmış olmam. benim için heyecan kaynağıydı. neyse inşallah seneye kaldığımız yerden devam ederiz.

iyi olan kazansın...
  • Abi öyle deme ya. Ters köşe olmayalım bak sonra.
    Şansın var bence, J. O'neal'ın durumu belli değil benim takımda. Oynamazsa biterim.

İlk 4 için kutlarım ama doğruyu söylemem gerekirse green'in seni yeneceğini düşünüyordum. Sezon içinde çok güzel değişiklikler yaparak kalbürüstü bir takım kurdun. 35 değişiklik biraz fazla ama olur o kadar. Eminim seneye çok daha başarılı olacaksın. Bana yenilsen bile 3.cülüğün garanti bu arada, Ozan'ın takımda adam kalmadı.

Obür konuya gelince, bu sefer ligi ben de sevdim. Lige katılanların hepsi ilgilense harika olacak da olmuyor nedense. Seneye katılımcıları seçerken daha titiz davranalım.

• bu hafta serhat beni götürcek..içimde azıcık bir umut vardı oda c.butler'ın elini kırmasıyla uçup gitti

neyse bu kadar sakatlıga ragmen iyi bir derece..öteki ligte en azından 1.lik yapalım bari..önümüzdeki sezon kurşun döktürcem oyunculara

samete katılıyorum 3.lügün hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 3 Nisan 2007; 19:32:23 >
  • evet yaa 35 değişiklik biraz abartı olmuş ama benden daha fazla abartanlarda var. bknz. rccp

robert kutlaman için teşekkür ederim. değişikliklerimin bir kısmında pişmanlıklar yaşadım ama olan olmuştu.

3. lük konusuna gelince, rccp kadrona tekrar baktımda şansımın olduğunu gördüm. sakatlıklar baya belini bükmüş, şans ne diyelim. neyse önce roberta yenilelimde sonrasına bakarız
  • quote:

evet yaa 35 değişiklik biraz abartı olmuş ama benden daha fazla abartanlarda var. bknz. rccp

robert kutlaman için teşekkür ederim. değişikliklerimin bir kısmında pişmanlıklar yaşadım ama olan olmuştu.

3. lük konusuna gelince, rccp kadrona tekrar baktımda şansımın olduğunu gördüm. sakatlıklar baya belini bükmüş, şans ne diyelim. neyse önce roberta yenilelimde sonrasına bakarız

hoca ne yapalım bu ligde elimi kime atsam sezonu kapadı o yüzden değişmeli olarak haftalık performansa göre oyuncu aldık

• ilk gün çok kötü geçti. 7-1, resmen hezimet.

yavv bir takım 0,143 ile serbest atış atar mı?
  • Hoca, henüz erken ama bu iş bitti gibi. Baktım da burdan yenilmem zor gibi.
    Serbest atış yüzdesi inanılmaz harbiden de, %70'in altı kötü kabul edilir normalde. %14 için bir sıfat bilmiyorum ama. =)

Şimdi tek istediğim; Ozan'ın verdiği onur mücadelesini kazanıp Serhat'ı yenmesi.
    Go Showtime Lakers! Go!
  • eyvallah samet

abi analizler yapıp serhatı hangi kollardan yenebilirim dedim..kadroyu blokcu ve reb. oyuncularla doldurdum..yüzdelerimizde iyi olursa ufak bir şansımız var

bu arada camby saolsun 21sayı 20reb 6blok yapmış..helal be koçum

Allah kahretsin seni ford..bize mi oynuyor rakibe mi belli değil 13te2 atılır mı bee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 4 Nisan 2007; 22:07:27 >
  • Camby'nin bu akşam da maçı var. Hem de Sacramento ile. 4-5 blk gelir yine inşallah.
    Başka bir ligi 4. bitirdim. Yarı finalde lig birincisiyle oynuyorum ve Camby sayesinde ilk günü 5-3 önde geçtim. Buna benzer bir maç daha oynarsa finaldeyim tabii T-mac yine kötü bir hafta geçirip %30'larla atmazsa, ohh mis.
  • ooo bakıyorum kutsal ittifak kurulmuş

csb, hacı gel pm'den sana samet'in zayıf taraflarını söyliyim finalde 2 bjk'linin olması hoş olur dimi
  • Bir Fenerli ve Cimbomlu dururken iki Beşiktaşlı'nın 3.lük mücadelesi vermesi daha şık olur be Serhat'ım.

Not: Şaka tabi. 3. şahıslar lamerlik yapmasa bari.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.