Şimdi Ara

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head| (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
0
Favori
8.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head|

(En Son Oy Tarihi: 12.11.2007)
Giriş

Orjinalden alıntı: drexler22

ooo bakıyorum kutsal ittifak kurulmuş

csb, hacı gel pm'den sana samet'in zayıf taraflarını söyliyim finalde 2 bjk'linin olması hoş olur dimi

ne demek abi hayhay madem böyle bir ittifak var heleki cimbomlu ve fenerli bir araya gelmişse bize düşen bu ittifakı bozmak olur .

el ele finale

şaka bir yana robert a neden ceza geldi, bileniniz var mı?

• samet naptın la yine..15günde alınır mı..ligin sonunu kaçıracan

bu arada kariyerlik oynuyor bizim topçular..nachbar'a bak hele 26sayı 7üçlük

reddinde gitmesi işime geldi

bu arada sametin ceza sebebi ''Düzeysiz mesajlar'' mış..oda neyse

la samet imla kurallarına uymadın diye mi ceza aldın acep yoksa benim taktik mi vizeler başlıyor felan..benimde ceza zamanım geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 5 Nisan 2007; 15:51:09 >

• büyük final geldi çattı...

serhatı geçebiecegimi hiç sanmıyordum..kör topal buraya kadar geldik ama samet beni götürür..

geçen seferde aynı taktigi yapmıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

büyük final geldi çattı...

serhatı geçebiecegimi hiç sanmıyordum..kör topal buraya kadar geldik ama samet beni götürür..

geçen seferde aynı taktigi yapmıştım

bana yutturdun da samet yutar mı acaba

şansızlıklar yine benleydi.. m. redd sakatlanmış lige fazla bakamadım ztn.. onu değiştirmedim, eksik oynadım 1 hafta..

neyse ozan ve samet'e tebrikler.. burada finale kaldılar, diğer ligde de 1-2 gidiyolar

• abi diger ligte kopardım..bu saatten sonra vermem..

ama seni geçebilmek için wade'i feda ettim..onla kazanabilseydim samete bir şansım olurdu şimdi çok zor
  • bu lig playoff lar başlayınca bu haliyle devam mı edecek yoksa yeniden mi başlanacak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: air_canada

bu lig playoff lar başlayınca bu haliyle devam mı edecek yoksa yeniden mi başlanacak?
    yahoo fantasy liginin sonuna geliyor..

bu espnden farklı..lig başlarken live draft oluyor ve kadron öylece korunuyor ve plaf-offlar başlayınca bitiyor..

bu yılki geçen yıla kıyaslanmayacak kadar güzel olsu..seneye çok daha iyi olacagını umuyorum..
  • peki isteyen lige katılabiliyor mu? bana çok zevkli bir mücadele gibi geldi. maalesef daha yeni bu oyunun farkına vardım.
    anladığım kadarıyla oyunda draft ile oyuncular seçiliyor. darfta seçim sırasını anladım. diğer bir üye ile 1 hafta boyunca o hafta maçı olanlardan seçtiğimimz kadro ile o 9 istatistikte mücadele ediyoruz. bu istatistiklerde galip 9 oyuncunun toplam istatistikleri ile mi seçiliyor? mesela sayı, 9 oyuncunun toplam attığı sayı mı galibi belirliyor. playofflar ve şampiyonun seçilmesi ve draftı anladım da bu aklıma takıldı, cevabınız için teşekkürler. ben de katılmayı isterim bu lige gelecek sezon...
  • ilk mesajı incelediğim kadarıyla oyun 9 oyuncuyla değil, 13 oyuncu ile oynanıyor. 9 olan şey maç istatistikleri, her hafta o istatiskler toplanıyor skor belli oluyor. diyelim senin oyuncular sayı ve rebound'ta benimkilerden çok yaptı, ben de diğer 7 kategoride seni yendim. o haftayı 7-2 ben kazanıyorum ve 7 galibiyetim 2 mağlubiyetim oluytor. senin hanene de 2 galibiyet 7 mağlubiyet yazılıyor. her hafta böyle maçlar yapıp lig sıralaması belirleniyor ve sıralamaya göre playofflar eşleşmeleri oluşturuluyor. zevkli gibi gerçekten de seneye ben de katılmak isterim.

• quote:

Orjinalden alıntı: smash84

ilk mesajı incelediğim kadarıyla oyun 9 oyuncuyla değil, 13 oyuncu ile oynanıyor. 9 olan şey maç istatistikleri, her hafta o istatiskler toplanıyor skor belli oluyor. diyelim senin oyuncular sayı ve rebound'ta benimkilerden çok yaptı, ben de diğer 7 kategoride seni yendim. o haftayı 7-2 ben kazanıyorum ve 7 galibiyetim 2 mağlubiyetim oluytor. senin hanene de 2 galibiyet 7 mağlubiyet yazılıyor. her hafta böyle maçlar yapıp lig sıralaması belirleniyor ve sıralamaya göre playofflar eşleşmeleri oluşturuluyor. zevkli gibi gerçekten de seneye ben de katılmak isterim.

anladım çok sağol...

• sezon boyu ilgilenecekseniz katılmanız gayet iyi olur..

ne diyelim sneye görüşürüz inş.
  • lig nihayet bitti ve RccP arkadaşımız 1. oldu.. kendisini tebrik ederim r7brtpires arkadaşımız müthiş heyecanlı geçen final serisinden () 5-4 mağlup ayrıldı ve 2. oldu.. kürsünün son basamağında ise bendenizi 6-3 ile perişan eden csb arkadaşımız yer aldı (ilk 4'te 2 adet bjk'linin yer aldığını antiparantez belirtiyim )

bu seneki lig gerçekten zevkli geçti.. katılan arkadaşlara teşekkürler.. umarım önümüzdeki senelerde daha yüksek katılımlı ve çekişmeli ligler yaparız

• yok be hocam temennimiz öyle de daha bitmedi lig

bende 1hafta sanıyordum bu yüzden nenyi wave ettim

ama son güne kadar sürecekmiş bakalım dayanmaya çalışıyoruz..
  • alın benden de o kadar, hafta sonu bitecek diye biliyordum meğer ayın 19 una kadar devam edecekmiş.

rccp al jeferson u kaptın daha ne istiyorsun. neneyi de ben aldım.

bu arada robert ve rccp sürekli kadro değiştiriyorsunuz. artık takip edemez oldum sizi beee.

drex hocam 6-3 lük skor perişanlık bir sonuç değil. kaldıki daha bitmedi. bakarsın şablon değişir.

roberta son gün teslim oldum. 5-4 ile elendim. son gün hiçbir oyuncumu oynatmasaydım 5-4 ben galip gelecektim. 3. olmak bile (gerçi henüz belli değil) sevindirici. ilk 4 de 2 beşiktaşlının olmasıda ayrı bir güzellik
  • haydaaaa o kadar lafı boşuna mı etik şimdi

lig bitti diye 2 gündür kadro kurmuyodum neyse pek bişey değişmez zaten açık ara geri durumdayım
  • arkadaşlar her ne kadar bu topicte fazla yazmasak ligi sizler kadarda olmasa elimden geldiğince takip etmeye çalıştım açıkcası çokta zevk aldım ama play off lara giremeyince koptum olaydan biraz gerçi ligin son haftalarinda yurtdışında olmamda bunda pay sahibi neyse mazeret üretmeyelim play off öncesi 7. bitirdik seneye eğer olursa yine takip etmeye çalışacağım

quote:

Orjinalden alıntı: csb

. ilk 4 de 2 beşiktaşlının olmasıda ayrı bir güzellik

yahu şu cümleyi ilk 7 de ( play-off öncesi tabi ) 3 Beşiktaşlının olması ayrı bir güzellik olarak değiştirsek fena olmaz hani

• desene biraz daha uğraşsaymışsın tur atlayan ilk 6 da 3 beşiktaşlı olacakmış.

diğer takımları tutan arkadaşlarımız yanlış anlamasın, sadece eğlence amaçlı beşiktaş konusunu öne çıkardık.
  • sonuç olarak 3beşiktaşlıyı geçmişim.. 1 veya 2 galatasaraydan
  • önümüzdeki sene bende katılmak isterim katılımın çok fazla olacağı kanısındayım ben ilk üye olduğum zamanlarda nerdeyse doğru düzgün basket konusu yoktu ve mesaj atılmıyordu ama şimdi görüyorum ki burası baya canlı bir hal aldı seneye katılımın çok daha fazla olacağından eminim

yalnız ben bu tür oyunlara pek bir yabancıyım kısaca bir arkadaş özetlerse sevinirim işte hangi adresten nasıl kuruyoruz üyelik gerekli mi ne zman hangi saatlerde oynanıyor falan...
  • Tebrikler Samet..

zorlu bir mücadele ve çekişmeli serinin sonunda gülen taraf r.pires oldu

Camby de gitmeseydi kazanbilirdim
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.