Şimdi Ara

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head| (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
0
Favori
8.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head|

(En Son Oy Tarihi: 12.11.2007)
Giriş

Orjinalden alıntı: RccP

Tebrikler Samet..

zorlu bir mücadele ve çekişmeli serinin sonunda gülen taraf r.pires oldu

Camby de gitmeseydi kazanbilirdim

bu kez kesin bitti dimi, ona göre yazcam

Samet'i tebrik ederim

final serisi çok çekişmeli geçmiş gerçekten.. özellikle 3 sayılık isabetlerde 55-51'lik bi durum oluşmuş.. samet bu 55 isabetin 19'unu bostjan nachar ile bulmuş, çok ilginç.. nachbar şampiyonu belirleyen adam olmuş resmen.. kendisini serinin steal oyuncusu seçiyoruz bu şampiyonlukla dh tarafından açılan 2 ligden birini Samet, diğerini Ozan kazanmış oldu.. bu sene elim boş ayrıldım

• Favoriler kazandi supriz cikmadi Tebrikler
  • Ozan, böyle ağlayacaksan ben oynamıyorum bir daha.
    Tebrikler için teşekkürler. Ayrıca lig oldukça zevkli geçti, şampiyon oldum diye böyle söylemiyorum tabii. Ligi takip eden sayısı geçtiğimiz yıla oranla çok daha fazlaydı. Önümüzdeki sene, 3. Geleneksel Yahoo Fantasy Ligi'nde görüşmek üzere.
  • quote:

Orjinalden alıntı: r7brtpires

Ozan, böyle ağlayacaksan ben oynamıyorum bir daha.
    Tebrikler için teşekkürler. Ayrıca lig oldukça zevkli geçti, şampiyon oldum diye böyle söylemiyorum tabii. Ligi takip eden sayısı geçtiğimiz yıla oranla çok daha fazlaydı. Önümüzdeki sene, 3. Geleneksel Yahoo Fantasy Ligi'nde görüşmek üzere.
    ne aglıcam olm..

onca sakata ragmen aslanlar gibi mücadele etti takım..

• Ceza kapıda. Süresi belli olmadığı için şimdiden yazayım dedim. Haziran 16-19 tarihleri arasında Amerika'ya gidiyorum. 3 veya 3 buçuk ay orada kalacağım. İnternete pek girmem büyük ihtimalle. Sakın ben gelmeden lig falan kurmayın. Hem bensiz zevkli olmaz, bir şeye benzemez o lig. Hadi kalın sağlıcakla...
  • quote:

Ceza kapıda. Süresi belli olmadığı için şimdiden yazayım dedim. Haziran 16-19 tarihleri arasında Amerika'ya gidiyorum. 3 veya 3 buçuk ay orada kalacağım. İnternete pek girmem büyük ihtimalle. Sakın ben gelmeden lig falan kurmayın. Hem bensiz zevkli olmaz, bir şeye benzemez o lig. Hadi kalın sağlıcakla...

git git kurarız biz bir rakip eksilmiş olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 12 Mayıs 2007; 9:21:31 >
  • Benim gibi Lig Komisyoneri'ni zor bulursunuz, hıh. Bu işlerde Stern 1, ben 2.
    İşin garibi hala infazı gerçekleştirmemişler. Bekliyorum bakalım karar ne yönde çıkacak.
  • Sadece uyarı almışım, yalancı çıktık.
    Yalnız avatarımın altında çıkan o şey inanılmaz şekilli yaptı görüntüyü. Çok klas duruyor yahu, hem avatarla da uyumlu olmuş renkler.
  • quote:

Sadece uyarı almışım, yalancı çıktık.
    Yalnız avatarımın altında çıkan o şey inanılmaz şekilli yaptı görüntüyü. Çok klas duruyor yahu, hem avatarla da uyumlu olmuş renkler.

benim 4 aydır var..sevdim bu yüzden şikayette etmiyorum

• quote:

quote:

bende de vardı ama gitti sonra imzamı kural dışı yapayım da yine çıksın bari

• quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

quote:

quote:

bende de vardı ama gitti sonra imzamı kural dışı yapayım da yine çıksın bari

Yalancı cıkarmamak icin cizmişler roberti Neyse ama kısa ceza.

• arkadaslar biraz kızcaksınız ben yenıyım de bu bahsettıgınız nedırnasıl oynanıo falan onu merak ettm de
  • quote:

Orjinalden alıntı: LBJ-OLGI

arkadaslar biraz kızcaksınız ben yenıyım de bu bahsettıgınız nedırnasıl oynanıo falan onu merak ettm de
    daha sezona çok var sezon başlayınca açıklarız
  • İlk mesajda oyun hakkında bilgi var, istersen bak.

Bu arada 3-5 basketbol emekçisi ile çıktığımız bu yoldaartık geleneksel bir hale dönüşen fantasy ligimize olan yoğun ilgi bu şekilde devam ederse seneye iki lig bile kurulabilir. 6 kişiyle oynadığımızı hatırlarım bu oyunu, kendin pişir kendin ye tarzında.
    Haydi bakalım hayırlısı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r7brtpires -- 4 Haziran 2007; 23:58:52 >
  • quote:

Bu arada 3-5 basketbol emekçisi ile çıktığımız bu yoldaartık geleneksel bir hale dönüşen fantasy ligimize olan yoğun ilgi bu şekilde devam ederse seneye iki lig bile kurulabilir. 6 kişiyle oynadığımızı hatırlarım bu oyunu, kendin pişir kendin ye tarzında.

alem adamsın Samet..

dediğin gibi geçen sene lig çok zevkli geçti.. ayrıca ligde yer almayıp sonradan basketbol bölümüne katılan pek çok arkadaşımız oldu.. seneye sağlam bi 15-20 kişi bekliyorum

• quote:

İlk mesajda oyun hakkında bilgi var, istersen bak.

Haydi bakalım hayırlısı...
    fistik gibiydi olm 6kişi..

fa lerden chris paulu almıştım bea

• süpermiş.. tam benlik olay. draft,takas vss seneye kesin varım
  • basketbol bölümüne katılım bayagı arttı ve bundan sonra şifreyi özelden ve takip edecegine güvenebilecegimiz arkadaşlar olmalı..geçen yıl yine katlım yarı yarıyadı ama buna ragmen çok zevkliydi..

Geçen yıl ligi sürekli takip edenler:

ShowtimeLakers
    dreXLer22
    r7bertpires
    CSB
    api Grizzlies
    Yesil Uzaylilar

Arada sırada takılanlar:

7tepeWolves (başlarda sürekli takip ediyordu ligin sonlarına dogru bıraktı forumda da göremiyorum artık.umarım sağlık sorunları yoktur.)
    sesoteam
    werderweremem
    (işi dolayısıyla sıklıkla takip edemiyor..hatta drafte bile zor yetişti)
    berkyyy houston(bu arkadaşta başlarda takip ediyordu sonradan koptu)
    gurpınar

Oyunda hiç rastlamadıklarım:

Barboonia parrots
    MJ_23
    Ümraniye Bulls
    metalciler

buzzerbeater,pau_gasoll_24,LeBron_, durumlarını hatırlayamadım..ama sıklıkla değillerdi ya az yada hiç ugramıyorlardı..Yanlış hatırladıklarım varsa da düzeltirlerse sevinirim..

Seneye Basketbol bölümüne sık sık takılan arkadaşları alalım..diğer bölümlerden günübirlik gelenlere şifre vermeyelim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 6 Haziran 2007; 8:31:27 >

• Yine roberti cizmişler
  • bn de gırebılırım bı de robertı nıe cızmısler
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.