Şimdi Ara

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head| (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
0
Favori
8.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head|

(En Son Oy Tarihi: 12.11.2007)
Giriş
  • ama yinede bynumun süresi azalacak bence.

hele lamarında cuma günü oynamaya başlayacak olması süre konusunda azalmaları getirecek.
  • oo abi lamarda geliyor dimi..unuttum ben onu ya uzun zaman geçtigi için

Bu arada wade dönmüş..yine her yönüyle oyuna katkı yapmış(hemde ne katkı)..ama bargnani oynanmış..tj de bu hafta oynamıcak gibi..asistte götürürsün beni
  • wade in gelmesi kötü oldu beee (şaka şaka...)

bu arada gasolun takası gündemdeymiş. o gittiğinde kim gelir bilmem ama senin hakime fırsat doğar belki. gerçi şu an bile fena oynamıyor.

bakalım tırmalayacağız galibiyet için ama yenileceksemde bari 5-4 falan yenileyim. geçen hafta roberta 6-3 kaybettim zaten. bide sen farklı yenersen iyice aşağılara düşerim.
  • asistte sıkıntı başgösterdi tj olmayınca..ftlerde de çok yüzdelisin..o iki kategori tamamen gitti..bende blok ve fg istatistiklerinde sana üstünlük kurdum..diğerleri ortada..3ptm de sen alırsın gibi geliyor..top kayıplarında genelede kaybederdim ama tj olmayınca ve wade de tek maç oynayınca azaldı bakalım 7-2yenebilirim de 7-2yenilebilirim de..

buradan takas isteyenelere duyurulur..serbest atış yüzdesi iyi asist özellikli oyuncu arıyorum..öyle ahım şahım olmasına gerek yok..bende sf bollugu var takasta kullanabilirm..bakım gasolde gidiyormuş hazır warricke yer açılabilir kaçırmayın..ayrıca c özelligi olan harringtonu da takasta kullanbilirm..
  • harrington ı vermem demiştin daha önceden.
  • iyi birşeyler almak için iyi birşeyler vermek lazım

o zaman harrington yeni c pozisyonunda oynuyordu ve benim onsuz 2tane c kalıyordu..şimdi fa lerden iki c pozisyonu oynayabilecek uzun kaptım..
  • Harrington'a talibim, kafa kafaya bir takas da yapabiliriz 4e 4 de olabilir

ya da kiralıyorsan 10 günlüğüne alabilirim
  • hoca sen en büyük rakibimsin ya..bide coşacak kendi elimizle kendi sonumuzu getirmiş oluruz

zaten asist özelliği olan oyuncu da yok..bi lebron gözüme ilişti :P

bu arada bynum yine ne oynamış yav 11sayı 16reb 7 blok
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

hoca sen en büyük rakibimsin ya..bide coşacak kendi elimizle kendi sonumuzu getirmiş oluruz

zaten asist özelliği olan oyuncu da yok..bi lebron gözüme ilişti :P

Masallah de hocam nazar degircen yav.
  • quote:

sende de hakim coşmuş.

pau oynamayınca hakim, ed curry oynamayıncada channing iyi rakamlar yapmış.

ah ulen ahh bunlar bir zamanlar benim oyuncularımdı. ne isabetsiz kararlar vermişim
  • abi frye yi neden bıraktın anlamadım..uzun bollugum olmasa kapardım aslında..warricki bu günler için aldım

gasol söylendigi gibi takas olursa güzel olur..gerçi çok birşey beklemiyorum warrickten yüzdeli oynasın sayı atsın yeter..
  • quote:

abi frye yi neden bıraktın anlamadım..uzun bollugum olmasa kapardım aslında..warricki bu günler için aldım

gasol söylendigi gibi takas olursa güzel olur..gerçi çok birşey beklemiyorum warrickten yüzdeli oynasın sayı atsın yeter..

frye yi neden bıraktığımı şimdi bende kendime soruyorum. ama yapacak bişey yok artık. pj brown u almıştım, bakalım inşallah o beklentilerimi karşılar.
  • yavv bu haftaki maçlar ne öyle? şu an için 8-1, 7-2 lik bir sürü skor var.

benim 6. lık giderek zorlaşıyor.
  • ozan sana lebron takası sundum
  • abi denk takas aslında ama benim sorun zaten asistte..wade i kaybedersem asist daha da düşer..ayrıca harrington bugün 5te5 üçlük sallamış gizli silahım o benim ne zman takas etmeye kalksam çok iyi bir performans gösteriyo

abi anlayacagın lebronu alacak durum yok bende
  • lebron sakatlanmış zaten

ama diğer oyuncularım tek tek patlama yaptı ve all-star performansı veriyor

takas yapalım bakın deadline geliyor
  • kwame bu maçta gelmedi

reb. sıkıntı çekiyoruz..camby insan üstü 20reb. felan alıyordu da idare ediyorduk şimdi bynumda gitti hem blok hem reb. da zorlanıyoruz..

7tepe bayagı zorluyor..birde benden fazla maçı var bu hafta kötü oldu..bari fark yemesem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 3 Şubat 2007; 9:26:23 >
  • konuyu yukarı taşıyayım dedim
  • Millet! Play-off'lar başlıyor! Nerdesiniz!!!
  • GEÇ Mİ KALDIK r7brtpires
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.