Şimdi Ara

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head| (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
0
Favori
8.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head|

(En Son Oy Tarihi: 12.11.2007)
Giriş
  • ya showtime lakers kim?? durmadan saçma takas teklif ediyor

hiç bir takası kabul etmiyorum ok?
  • ok canım..

senin saçma dedigin takaslardan çok daha beteri var..

wade camby bargnani-paul howard luke..j.childress(sakat 4 hafta) sean may..

bunlar saçma teklifler..daha iyisini verecek olanı bul onla yap..ne bekliyordun saglıklı childressla 2maç adam akıllı oynamış sean may takasını mı?

bir daha takas teklif etmeyecegim sana..nasıl olsa sonlardasın belli ki yanlış birşeyler takımında ama sen devam et böyle..

drexler22 bir hafta sonra dönecek deniyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 2 Aralık 2006; 12:24:36 >
  • tamamda ben 4 hafta sakat adamı nie alim hem s.may childreesin sağlıklı halindede iyi

takasın çıkarlarına olamsa aypamzdın zaten.ayrıca d.howard la c.paul zaten en iyi 2 oyuncum
  • 1. sen childressın 4hafta olmadıgnı bilmiyordun..s.may childressın saglıklı halinden iyi diyorsan sen istatistiklere de bakmayı bilmiyorsun..

bu son maçı saymassan may durumu toparladı biras..ama childress ondan hala hem yüzde hem sayı bakımından daha iyi biri sg biri pf oynamasına ragmen(17reb. aldı bi maçta may öyle kurtardı) reb.yine childress daha iyi..bu adam sakat olmasa hiçbir şekilde takas etmezdim zaten..bu kadar yüzdeli sg zor bulunur..

2. olarak wade ve camby veriyoruz..senden herhlade q.ross s.may isteyecek değiliz..senin takım zaten kötü risk alman lazımdı..dı diyorum artık istesende takas olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 2 Aralık 2006; 12:47:35 >
  • wade,camby - d.howard,c.paul wallahi helal olsun bunu yapsam zaten daha da kötü olur

2.si sakat adamını ben nie alim??vede biliodum yahoo da baktım

zaten takas sitesemde deği l istemem
  • ok eyw. takas teklif etmeeycegim sana..

bu arada 3lükçümü buldum al harrington

ismet nedir sendeki bu şansızlık adam şimdi de 5tane sallamış

nerdeydin diger maçlarada al neredeydin
  • abi bu waive edilen oyuncuları neye göre veriyor yahoo..

gitti fıstık gibi iki free agent
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

abi bu waive edilen oyuncuları neye göre veriyor yahoo..

nası yani??
    dediğini tam anlamadım da FA listsindeki oyuncular kapılmış olsa bile yeni takımına katılana kadar(ki sanırım 1 gün sonra katılıyor) o listede görünmeye devam ediyor..
    bu arada fıstık derken

• abi yeter ya herif tek başına bütün takımımı sildi süpürdü üçlüklerde

bu haftada geçti , önümüzdeki maçlara bakacaz artık

bu arada gasol arkadaşıma bir gönderme yapmak istiyorum

madem bahsettiğin ikili takımının en iyisi neden geçtiğimiz haftalarda bana karşı randolp+şizerbiyak ı istemiştin?
  • quote:

abi bu waive edilen oyuncuları neye göre veriyor yahoo..

bi tanesi mo-pete mi? ee öyledir heralde c-webb'le & r-laf'ın pek fıstıklığı kalmadı
    eğer öyleyse ben waiver sıralamasında 2.ciydim, görünce hemen atladım zaten. önümde mj_23 var ama o da ligi takip etmediği için bana kaldı mo
    tabi şimdi waiver sıralamasında 17. sıraya geriledim doğal olarak.. bu işler sırayla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r7brtpires -- 3 Aralık 2006; 1:58:42 >

• mo cwebb abi daha iyi f.agent nerden bulacaksınız

abi bende çok oynuyorum takımla son iki elemanı değiştirerek reb. lazımsa uzun 3lük lazımsa 3lükçü.alıyorum.. doolinginde bu yüzden aldım 1tane attı sagolsun ama gerek kalmadı al sagolsun

takımla oynamamak lazımmış demek.

ismet abi senin takası voteledim diye pişmanım şimdi eleman herhalde biz voteledikten sonra takımın en iyi ikilisini onlar oldugnun farkına vardı..bende takımın en iyi uzunu ve en iyi kısasının veriyordum ama olmadı..herhalde o takastaki hatasındaqn dolayı ulan bi daha takas yapmıyim kesin kazıklıyolar beni havasına girdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 3 Aralık 2006; 10:29:40 >

• quote:

mo cwebb abi daha iyi f.agent nerden bulacaksınız

abi bende çok oynuyorum takımla son iki elemanı değiştirerek reb. lazımsa uzun 3lük lazımsa 3lükçü.alıyorum.. doolinginde bu yüzden aldım 1tane attı sagolsun ama gerek kalmadı al sagolsun

ismet abi senin takası voteledim diye pişmanım şimdi eleman herhalde biz voteledikten sonra takımın en iyi ikilisini onlar oldugnun farkına vardı..bende takımın en iyi uzunu ve en iyi kısasının veriyordum ama olmadı..herhalde o takastaki hatasındaqn dolayı ulan bi daha takas yapmıyim kesin kazıklıyolar beni havasına girdi

çok komik o zaman ikisininde performansları iyi değildi onun teklif ettiği oyuncularda aptlama yapmıştı

bu arada sen konuyu uzatiosu nsonra yine biz suçlu o luoz.

bu arada sezai nerde ya bi yenilio die çıkmadı ortalığa ??

• quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

quote:

mo cwebb abi daha iyi f.agent nerden bulacaksınız

çok komik o zaman ikisininde performansları iyi değildi onun teklif ettiği oyuncularda aptlama yapmıştı

bu arada sen konuyu uzatiosu nsonra yine biz suçlu o luoz.

bu arada sezai nerde ya bi yenilio die çıkmadı ortalığa ??

yaw he he..neyse bu oyun sayesinde biras nba bilgin arttı buda senin için bir artı

• tabi tabiiiiiii daha dün basketbol formunda takılan adam burda laf sölüo.basketbol forumunda çoktan takılıo olsaydın basketbol bilgime laf sölemezdin diye düşünüyorum ama cahilliğine veriorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

tabi tabiiiiiii daha dün basketbol formunda takılan adam burda laf sölüo.basketbol forumunda çoktan takılıo olsaydın basketbol bilgime laf sölemezdin diye düşünüyorum ama cahilliğine veriorum

taam dogru

• çıkmadı ortalığa değil..sadece mesaj atmıyorum...lanet nesterovic biraz süre alsa dağıtcam seni de tüm kadrodan 6 esas kadrodan 4 adamım sakat 9+nester...e yen artık...
  • @RccP abi bu benim düzenleyeceğim lig için oyun sonucunda screenshot aldığımızda arka arkaya 2 ya da daha fazla ss alabiliyor muyuz?

konu dışı oldu ama bilmem gerek!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

@RccP abi bu benim düzenleyeceğim lig için oyun sonucunda screenshot aldığımızda arka arkaya 2 ya da daha fazla ss alabiliyor muyuz?

konu dışı oldu ama bilmem gerek!!!!!

abi print screene bastıktan sonra wine dönüp kaydetmen lazım..sanmıoyrum yani 1den fazla olacagını..

bu arad abi kapmışın joshı...4hafta yok abi iyi düşün

bırakta ben alim pişman oldum

• yahu 5 haftadır 1e1 maçların hepsini kazandık nitekim hep kafa kafaya bitti maçlar :) Bi türlü üst sıralara tırmanamadık :D
  • abi bişey daha soracam Josh'u kaptım ama bilmiyorum ne zaman gelir

quote:

Childress could be sidelined another month with a broken bone in his left foot. The Hawks' guard missed his seventh straight game Friday, a 106-95 loss to the Cavaliers. He is listed as day-to-day, but coach Mike Woodson said he appears to have a hairline fracture.

Burda anladığım kadarıyla en az 1 ay daha zamana ihtiyacı varmış.Ancak şu kısmı tam anlamadım.

quote:

He is listed as day-to-day, but coach Mike Woodson said he appears to have a hairline fracture.

Burda Josh'un saç stilinde mi bir problem var yoksa travmatik bir durum mu?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.