Şimdi Ara

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head| (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
0
Favori
8.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head|

(En Son Oy Tarihi: 12.11.2007)
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

evet ondan kobe yi istedim
  • olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: @pi

quote:

Orjinalden alıntı: labmen

quote:

Orjinalden alıntı: labmen

beyler api grizless in bana yaptığı takasa cevap vermeden takas gerçekleşmiş,sormak istediğim bir iki şey var,takasa belirli gün içinde cevap vermezsen kabul mu edilmiş sayılıyor ?? çünkü takası ilk gördüğümde inceler sonra cevap veririm diyordum ama vaktim olmadı ,bugun bi baktım kadroda zaza ve jumanie jones in yerine kenyon martin le jerry stackhouse var , bu nasıl iştir bana biri açıklayabilirmi ve açıkcası zaza yı rmeyi düşünmemiştim center olarak oda gidince elimde adam kalmadı nerdeyse mihm sakat,gadzuric kalas,bogut eh işte bi zazamız vardı oda katakülleye geldi ,bilen bi arkadaş açıklama yaparsa sevinirim

arkadaşlar bana bu konuda açıklama yapabilirmisiniz,gerçi robert birşeyler yazmış fakat pek açıklayıcı değil,ingilizcemizde pek iyi değil yahoo dan fazla bişey bulamadım konu hakkında,bi zahmet bakabilirseniz sevinirim

Hocam kusura bakma ben görmemişim bu yazdıklarını belki yanlıslıkla kabul etmişsindir. İstiyorsan aynen geri yapabiliriz takası.

valla hocam hiçbirşeye basmadığımı hatırlıyorum çünkü geri tuşuyla bi önceki sayfaya dönmüştüm sonra incelerim diye,kusura bakma katakülle falan derken kesinlikle sana karşı birşey söylemek istemedim,bugun yaptığın teklifi kabul ettim mecburen ribauntlarda zor durumdayım açıkcası ,ayrıyeten yaptığın bu güzel jest içinde sana teşekkürlerimi sunuyorum

• apiyi ben de tebrik ediyorum sportmenliğinden dolayı

bu arada h2h de bu hafta werderweremem oldukça zorluyor benim takımı umarım sakata gelmeyiz

wallace i bu gece oynatmazsam iyi olur aslında, hatta charli bell i bile sahadan çekersem şut yüzdem daha iyi olur

Haftaya da sezonun benim için ilk derbisi var robertpires le
  • senin takas önerin varsa alabilirim çünkü asist yapacak adama ihtiyacım var

ben gordon ıcın ne ıstersın hoca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkyyy -- 18 Kasım 2006; 23:27:47 >
  • ben bişey soracam ankette bana üçüncü oyu kim verdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkyyy

senin takas önerin varsa alabilirim çünkü asist yapacak adama ihtiyacım var

ben gordon ıcın ne ıstersın hoca

beğenmediğin ryan gomes bu gece 22 sayı 14 ribaund yaptı bi hatırlatıyım dedim

işin içine gordon girerse iş değişir.. ben cassell'i hala istiyorum.. cassell+(odom yada ming'den biri)'ne karşı gordon+gomes+(frye yada przybilla'dan biri yada ikisi birden).. teklif bu.. beğenmezsen karşı teklifini beklerim

• benım sadece pg leri elimden cıkartmam lazım sadece pgler acık takasa bende soyle guzel bı teklıf yapta yapalım su takası bir an önce elimden cıakrtmam lazım yap bi güzellik drexler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkyyy -- 19 Kasım 2006; 11:52:41 >
  • quote:

benım sadece pg leri elimden cıkartmam lazım sadece pgler acık takasa bende soyle guzel bı teklıf yapta yapalım su takası bir an önce elimden cıakrtmam lazım yap bi güzellik drexler

abi bizde güzin abla değiliz ya işime gelmeyecek takası neden yapayım.. senin güzel bi önerin varsa değerlendiririz
  • sebastian telfair e ryan gomes nasıl işine yararmı
  • quote:

sebastian telfair e ryan gomes nasıl işine yararmı

serhata önerebilecegin en son adam herhalde telfair

bu arada gomes patladı kötü oldu..dün gece takas teklifi yapacaktım gomese karşılık vize var diye sallamadım bide ceza var..şimdi adam patlamış..

ne güzel değerinin altına kapatırım diyordum..bakim senin kadroya aslında bana 3lükçü lazım..bi takas önerim sana...

edit:bua rada ben showtime lakers..

serhat büyük girelim bee..redd sendeymiş ne istiyon redd e karşılık..bak kadroma..

dedikten sonra baktımsa sende benimle aynı dertten 3lükten muzdaripsin..ikimizinde 3lükte galibiyeti yok..hatta ben şuan 8-1yeniyorum tek yenildigim 3lük

Artest Harrington Butler Bunları takasta kullanabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogü -- 19 Kasım 2006; 13:21:42 >

• Artest'i istiyorum hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogü

quote:

sebastian telfair e ryan gomes nasıl işine yararmı

serhata önerebilecegin en son adam herhalde telfair

aynen öyle adamı görünce kafa atasım geliyo

quote:

bu arada gomes patladı kötü oldu..dün gece takas teklifi yapacaktım gomese karşılık vize var diye sallamadım bide ceza var..şimdi adam patlamış..

ne güzel değerinin altına kapatırım diyordum..bakim senin kadroya aslında bana 3lükçü lazım..bi takas önerim sana...

edit:bua rada ben showtime lakers..

hehe tam vaktinde patlamış.. ben zaten gomes'e hep güveniyorum, değerinin altına vermezdim heveslenme hemen

quote:

serhat büyük girelim bee..redd sendeymiş ne istiyon redd e karşılık..bak kadroma..

dedikten sonra baktımsa sende benimle aynı dertten 3lükten muzdaripsin..ikimizinde 3lükte galibiyeti yok..hatta ben şuan 8-1yeniyorum tek yenildigim 3lük
    Artest Harrington Butler Bunları takasta kullanabilirim

ozan redd bu sene azdı yaw.. 30 sayıyla oynuyo, maç başına 2.1 üçlük isabeti buluyor, %50 fg %43 3'lük yüzdesi var.. bi de redd çok sevdiğim bi eleman, kolay kolay elden çıkarmam.. takas önerini gördüm ama reddettim kusura bakma redd gidince çok 3'lük sıkıntısı çekerim

• brand+cassel , yao, j.williams takası önerdim lakin hemen geri çektim
  • ismet

senin kadronda bu eleman elimde olsa süper olurdu diyecegim adam bir tek lebron var..birazda brandon roy..ikisi de ron klasında değil..kafa kafayada herhalde lebron ron takası yapmazsın..ron'un yanına harrington veya butler ikilisinden birini daha vereyim..

serhat abi redd var sende ama sende 3lük sıkıntısı çekiyosunbari bana ver birimiz 3lük sıkıntısından kurtulalım

neyse bende olsam redd 30atarken vermezdim herhalde..ama bakalım böyle sürecek mi..o zman gordon olsun diyecegim ama adam sayı atıyor 3lük yok..sayı yanındanda sıkıntım hiç yok..yaramaz benim işime..önce 3lükçü bulmam lazım..senin elindeki adamlardan biedrins ve gomes le ilgileniyorum..

biedrins e karşı ne istersin..

baktımda kadroya biedrinse karşılık tahminime göre sen benim verecegim oyuncuları begenmezsin ben senin önerecegini begenmeyecegim gibi..kafa kafaya zor gözüküyor..

berkyy bu arada hala lamar odoma talibim..ilk başlardaki performansı yanıltıcıdır demiştim..lig başında iyi kullandın onu..değerinin üstüne elden çıkarabilirdin..şimdi de almak istiyorum..ama tabi fiyat sezon başına göre düştü..ismetle lebron takası olmazsa ron butler al 3lüsünü kullanabilirim..sen kadroma bak takas teklifi ver ama öyle uçuk şeyler isteme..uzun sorunun var gibi senin..camby veya hasleme bak istersen..double double istatistikleri varbu arada pg çokmuş sende terrye de talibim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogü -- 19 Kasım 2006; 16:55:37 >

• quote:

serhat abi redd var sende ama sende 3lük sıkıntısı çekiyosunbari bana ver birimiz 3lük sıkıntısından kurtulalım

pek kafama yatmadı bu fikir

quote:

neyse bende olsam redd 30atarken vermezdim herhalde..ama bakalım böyle sürecek mi..o zman gordon olsun diyecegim ama adam sayı atıyor 3lük yok..sayı yanındanda sıkıntım hiç yok..yaramaz benim işime..önce 3lükçü bulmam lazım..senin elindeki adamlardan biedrins ve gomes le ilgileniyorum..

biedrins e karşı ne istersin..

baktımda kadroya biedrinse karşılık tahminime göre sen benim verecegim oyuncuları begenmezsin ben senin önerecegini begenmeyecegim gibi..kafa kafaya zor gözüküyor..

redd bence bu kadar üst düzey oynamasa da çok da kötüleyeceğini sanmıyorum.. 25 sayının altına düşmez gibi..

biedrins'i vermek istemiyorum açıkçası.. geçen bi golden state maçı izledim, adam çok çok iyi olacak.. kirilenko'nun pivot versiyonu gibi, her topa uzanabiliyor, ve çok iyi hücum ribaundcusu.. ama bir yandan da asist sıkıntım var.. acaba diyorum tj ford'la değişsek mi.. ne zormuş takas yapmak yaw

• evet abi bilen biriyle takas zor..kazıklayamıyorsun

tj.ford teklifin içinse hadi lem diyorum
  • drexler:

p.j. brown+stephan jackson = mehmet+biedrins önerdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seso81

drexler:

p.j. brown+stephan jackson = mehmet+biedrins önerdim.

abi o p.j elimizde kaldı..ondan köy kasaba olmaz..bende sezon başı umutluydum ama...zor satarsın onu bu saatten sonra..öteki oyunda ben kadrodan attım..
  • quote:

ismetle lebron takası olmazsa

abi senin takımda artest ve wade var bana göre lebronu kurtaracak adam olarak

lebron+wallace =? wade+artest ????
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.