Şimdi Ara

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head| (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
0
Favori
8.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head|

(En Son Oy Tarihi: 12.11.2007)
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

Bol şanslar

bittin sen ilk macin benimle
  • quote:

Orjinalden alıntı: MJ_23

takımımıza nasıl gırecez yahoo ya sıfreyı yzaıorum joın league bolumu fln cıkıo

offf of

http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/138281

yukardaki linke tıkla sonra "enter live draft"a tıkla, draft yapıcaz, oyuncu seçip kadromuzu kurucaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: labmen

quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

Bol şanslar

bittin sen ilk macin benimle

Sonradan açılıyorum ben

• bende geldim
  • quote:

Orjinalden alıntı: labmen

@sezaiagbi artık suyunumu alıcan yoksa rakı mı koycan yanına ne yapacaksan simdi yap sonra kırık ayakla gezinme ortalıkta bi drafte giricem diye oburunude feda etme

abi hiç sorma 5 kere su içmeye gitttim draft boyunca...
  • ilk hafta sametle aha düello
  • adaş sürahi ve bardak gibi araçlar icat edileli cok oldu....
  • Nba kacında baslıyordu ya?
  • Baya uzun sürdü uykum bile geldi bi ara:) Hayırlı olsun iyi akşamlar
  • cümleten hayırlı olsun arkadaşlar,ben kendi adıma draftten bi sey anlamadim bi rahat bırakmadılar zaten seçimlerimin çoğuda otomatik oldu ne diyelim elimizdeki kadro ile en iyisini yapmaya calisicaz artik,@metality kardeş sen yandın demiştim ya o şakaydı bilesin
  • arkadaşlar ilk takas için sorumu soruyorum. croshere karşılığında bana pg verecek olan var mı?

bu arada takımım istanbulls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csb -- 27 Ekim 2006; 8:50:09 >
  • kadrom hakkında yorum alabilir miyim? dengeli bir takım kurmaya çalıştım
  • Ben cok begenmedim senin kadroyu ya ilk sıradasın daha iyi seecebilirdin. Bence yine robert götürür işi. Cifte kupa kaldırabilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

kadrom hakkında yorum alabilir miyim? dengeli bir takım kurmaya çalıştım
  • @pi haklısın

özellikle arka arkaya seçim yaparken oldukça zorlandım, iyi oyuncuları alamadım, çünkü draftta bu sefer 18 kişiydik. Draftın uzun sürmesi +uykumun gelmesi son turlara doğru seçimlerimi daha da zorlaştırdı. En azından ilk üçe girmeyi hedefliyorum

bu arada bir önceki drafta hatırlarsanız "bir kere de ben birinci seçersem kendimi kesicem" demiştim, sözümü geri alıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

@pi haklısın

özellikle arka arkaya seçim yaparken oldukça zorlandım, iyi oyuncuları alamadım, çünkü draftta bu sefer 18 kişiydik. Draftın uzun sürmesi +uykumun gelmesi son turlara doğru seçimlerimi daha da zorlaştırdı. En azından ilk üçe girmeyi hedefliyorum

bu arada bir önceki drafta hatırlarsanız "bir kere de ben birinci seçersem kendimi kesicem" demiştim, sözümü geri alıyorum

benim ilk hafta maçım senle galib a

• arkadaşlar pg sg ve sf oynayan jaric ya da pg sg oynayan dainiels karışılığında vasat bir c alavağım duyurulur..
  • haywood ve tim thoması verebilirim tabii fena sayılmayan bi uzun için tabii yanında dandik biri
  • drafta katılamadım kadro ıdare eder keske katılabılseydım

bu arada bu oyubcuların yanında işaretler onlar ne demk altta ıngılızcesını okudum ama fazla bısıy anlaamdım
  • ben gürpınarla oynayacagım...

bir diğer müsabaka ise Ozan ve Samet arasında....

Kapışın yiğitlerrrrr...hehehehe
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.