Şimdi Ara

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head| (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
0
Favori
8.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head|

(En Son Oy Tarihi: 12.11.2007)
Giriş
  • şimdi oyuncuların maçlarına göre istatik toplanacak ve degerlendirme olacak ama...
    ben kadromu nasıl ayarlayacağım...her gün kadroyu check edip ...icabında günlük tüm maçlara bakıcam ve benim oyuncuların takımlarının macı var mı yok mu diye bakacağım....ve hafta sonunda total bir değer mi olacak??? bu mudur??? her gün kontrol edeceğiz yani..??????

edit: sakat oyuncuların ne kadar sakat kalacağını nereden gorebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sexai -- 27 Ekim 2006; 19:35:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sexai

şimdi oyuncuların maçlarına göre istatik toplanacak ve degerlendirme olacak ama...
    ben kadromu nasıl ayarlayacağım...her gün kadroyu check edip ...icabında günlük tüm maçlara bakıcam ve benim oyuncuların takımlarının macı var mı yok mu diye bakacağım....ve hafta sonunda total bir değer mi olacak??? bu mudur??? her gün kontrol edeceğiz yani..??????

aynen anlattıgın gibi olacak
    tek bir şey eklemek gerekirse mesela bugünden yarının hatta önümüzdeki bir haftanın kadrosunu kurabiliyosun yani her gün girip kadro kurmana gerek yok. kadro sayfasındaki tarihlere tıklarsan o güne ait oyuncuların maçı olup olmadıgı görünür ve burdan kurabilirsin önümüzdeki günlerin kadrolarını

• Sakat oyuncunun dönüş tarihi benim araştırmama mı kalmış?

bir de maçı yoksa adamın Util degil de bench yapmak gerek di mi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sexai -- 27 Ekim 2006; 19:40:17 >
  • bir de 1 kasımda boykins haric hepsinin macı var...2sinde bir tek boykins in macı var..normal di mi bunlar?

gecen sene sezon basında bir kere ayarlamıştım da o yüzden cok soruyorum...affına sıgınırım SAmet..
  • sakatlıkları kendin takip ediceksin;
    http://www.sportsline.com/nba/players
    http://www.insidehoops.com/injuries.shtml

maçı yoksa bench'e koy, util diger pozisyonlar gibi sana puan kazandırıyor. Util'in amacı şu; mesela bugün kadrondaki 3 tane center'ın maçı var ama center için 2pozisyona izin veriyor sistem yani maçı oldugu halde diğer center'ı kadroya alamıyosun ama o center'ı util'e kaydırarak ondan gelicek olan istatistige de sahip oluyosun

diger durum da gayet normal (boykins)

affediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r7brtpires -- 27 Ekim 2006; 20:58:03 >

• hadi len affediyormuşş
    ben seni denedim bakim biliyormusun diye
    havalanma!!!!
  • Elimde 4 tane C var. En az 3 tane center kesin gerekiyor. Çünkü bazı günler oyuncuların maçları olmuyor ve center pozisyonları boş kalıyor. Ama 1 tanesini trade edebilirim.

c.bosh f,c
    b.diaw f,c
    c.boozer f,c
    e.curry c
  • quote:

Orjinalden alıntı: neverlate

Elimde 4 tane C var. En az 3 tane center kesin gerekiyor. Çünkü bazı günler oyuncuların maçları olmuyor ve center pozisyonları boş kalıyor. Ama 1 tanesini trade edebilirim.

c.bosh f,c
    b.diaw f,c
    c.boozer f,c
    e.curry c

chris bosh ve boris diaw'a talibim(kız ister gibi oldu yaw).. takımım dreXLer22.. kadroma bak, takas etmek istediğin adam varsa bana pm'den ulaş.. burda takas yapmaya çalışmayalım, aklını çelerler falan olmaz sonra
  • banada center lazım banada pm atabilirsin pau_gasoll_24 istediğin oyuncular varmı bak ?

sen drexler a inanma
  • galiba en iğrenç kadro bende,3 sakatım var birini ben seçtim( m.bibby ) ama niye seçtim valla anlamadım ulan liste hazırladık kendimize orda bile ismi yazmıyor ne akla hizmet seçtik bilmiyorum bu nedenle bir bana,diğerleri zaten benim seçimim değil bogut 2 ay yok derek fisher belirsiz yahoo geçirmiş bize çürükleri gerçi bizim seçimlerimizde çok kötü ya biz anca bu oyunu oynarız oda yarım yamalak kadro kurup lige katılmak neyimize gerçi böyle ümitsiz konuşmam ilk haftaki rakibimi umutlandırmasın sonuna kadar mücadele edeceğim

• quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

quote:

Orjinalden alıntı: neverlate

Elimde 4 tane C var. En az 3 tane center kesin gerekiyor. Çünkü bazı günler oyuncuların maçları olmuyor ve center pozisyonları boş kalıyor. Ama 1 tanesini trade edebilirim.

c.bosh f,c
    b.diaw f,c
    c.boozer f,c
    e.curry c

chris bosh ve boris diaw'a talibim(kız ister gibi oldu yaw).. takımım dreXLer22.. kadroma bak, takas etmek istediğin adam varsa bana pm'den ulaş.. burda takas yapmaya çalışmayalım, aklını çelerler falan olmaz sonra

ben mütevaziyim bi tane yedek c lazım...boozer ya da currye iyi bir takas önerebilrim...

• benim haywood um var
  • artık yok marcus bank si aldım ama kesinlikle pivot lazım bana takasları bekliom
  • quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

artık yok marcus bank si aldım ama kesinlikle pivot lazım bana takasları bekliom

marcusu ben cuma günü kadroma kattım diye biliyordum bugün bir baktım sen almışsın. demekki ben bişeyleri eksik yapmışım. neyse başka bir yerden pg bulmaya çalışacağız...
  • valla ben takasa filan giriim diycem ama takımın yarısı sakat zaten yahonun bile katakülle çevirdiği beni sizin gibi bu işin kurtları hayli hayli kandırırsınız sonra son sıradaki yerimiz garanti olur
  • @gasol

fazla sevinme tokatlarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: SezaiAgbi

ben mütevaziyim bi tane yedek c lazım...boozer ya da currye iyi bir takas önerebilrim...

Teklifi yap o zaman iyi bir sf eksiğim var.

edit: Bu arada @pau_gasoll en iyi iki adamımı istemişsin. m. banks ile j.howard vermişsin. Kabul edemem tabi ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neverlate -- 29 Ekim 2006; 0:05:09 >
  • ben ölesine teklif yaptım walla iyi c olan varsa teklif yapsın jçhoward ı veririm,

greenflash fazla yeşillenme tokatlarım
  • @gasol görecez önümüzdeki hafta
  • quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

ben ölesine teklif yaptım walla iyi c olan varsa teklif yapsın jçhoward ı veririm,

greenflash fazla yeşillenme tokatlarım

melvin ely yi düşünür müsün?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.