Şimdi Ara

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head| (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
0
Favori
8.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head|

(En Son Oy Tarihi: 12.11.2007)
Giriş
  • naptın bende zaten b.haywood var yani ondan daha iyi biri ariom

ama genede saol
  • ely(ilay) patlıycak bu sene..
  • yeditepe wolves b.roy'a talip olmuşsun. Ancak teklifin oldukça kötüydü

karşı teklif yaptım joe johnsonu istiyorum, ne dersin?
  • şu anda yahoo bir hata veriyor göremiyorum teklifini ama umarım sadece roy a karşılık istememişsindir joe johnsonı
    Teklifi gördüğüm an cevabımı ileteceğim :D

Efet şimdi gördüm teklifini de bu tamamıyla kötü yani :) kendisini daha hiç göstermemiş bir oyuncu için çok fazla bir bedel bu. Tony Allen için gönderiyorum teklifi umarım bunu kabul edersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi small_ticket -- 29 Ekim 2006; 21:51:47 >
  • teklifini gördüm aslında güzel bir teklif

fakat hala aklım joe johson da:)

şöyle bir önerim var

ben roy,allen ve pollard i koyayım ortaya (sende sanirim center problemi olacak onumuzdeki haftalarda)

sen de johnson ve jones u ver
  • :) Joe Johnson için hala yeterli değil teklifin gibi geliyo :) ki sen bana 3 adam gönderdiğinde ben 1 adamımı daha kesmek zorunda kalıcam ki Pollard buna değmez :) Center konusunda haklısın ama şu anda Pollard'ın süre alacağı bile şüpheli. Senin bana verdiğin adamlardan kendini joe johnson kadar kanıtlamış yok, ayrıca Johson takımın 1 numaralı opsiyonu. Böyle bir oyuncuyu böyle bir teklife malesef bırakamam. Mantıklı olan bu teklifin içinde Wallace veya Sczerbiak olması ama malesef 2sini de sevmiyorum. Her zaman söylediğim gibi ben bu oyunu biraz da duygusal oynuyorum o yüzden onları istemiyorum :)

Gel biz senle allen - jones takasını yapalım
  • allen-jones takası için biraz daha bekleyelim (bir hafta mesela)

performanslarını bir görelim
  • galiba draftı kaçırmam pahalıya mal olucak bana... Neyse bakalım artık kısmet...

edit : takas teklifini geri çektim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi small_ticket -- 31 Ekim 2006; 18:03:45 >
  • Daha önceden takipe tseydim keşke,iddialıyımdır fantasy oyunlarda....

İyi oyunlar size,ben bir özel grupta oynuyorum bir de yahoodaki public league'lere katıldım.

Draft olayı çok güzl bir heyecan....
  • quote:

Orjinalden alıntı: small_ticket

galiba draftı kaçırmam pahalıya mal olucak bana... Neyse bakalım artık kısmet...

edit : takas teklifini geri çektim...

öyle deme hiç bişey belli olmaz...iddiaya varım geçen sene auto drafttan diawi seçenler ilk gördüklerinde bi as..tir çekmişlerdir..sezonun geri kalanında ise geri kalanlar çekmiştir...
  • Ya ben her zaman dediğimi gene tekrarlıyayım benim için önemli olan sevdiğim oyuncuların benim takımımda olması. Geçen sene garnett i almak için yaptıklarımı bi ben bilirim bi de takası yaptığım arkadaş :) neyse artık başlasın lig de kızışsın biraz ortam :D
  • takası geri çekmeni beklemiyordum ama neyse lig başlasın takaslar da başlar
  • drexler 22 de benle alay edio sanki gelmiş bana josh howarda a karşılık pryzbilla yı verio
  • Benim geçen senelerden beri edindiğim izlenim şu herkes uçuk teklifler yapıyor ama ilerisini de düşünmek lazım. Bazen de istediğiniz bir adam için de fedakarlık yapmak lazım. Ama ben daha öyle enteresan bi takas görmedim hiç. İnşallah bu sene görürüz :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

drexler 22 de benle alay edio sanki gelmiş bana josh howarda a karşılık pryzbilla yı verio

yok yaw alay etmek ne haddimize.. belki yanlışlıkla kabul edersin diye teklif ettim o takası şaka bi yana przybilla'yı elden çıkarırsam kadromda anca gerekli olan minimum sayıda pivot kalıyodu, o yüzden vazgeçtim.. ayrıca kadromdaki en blokçu adamı vermek istemedim.. bir de şu var, takaslara birebir oyuncu karşılaştırması olarak bakmamak gerekir.. önemli olan takımın ihtiyaç duyduğu yerlere oyuncu almak.. sen de kadrona pivot takviyesi yapsan iyi edersin söyliyim

• aldım ben pivotumu t.rattlif i aldım ersan ı bıraktım
  • quote:

aldım ben pivotumu t.rattlif i aldım ersan ı bıraktım

Kardeş naçizane tavsiyem ratliffi boşver. Bu sene ondan hayır gelmez. Showtime Lakers'tan önce Bynum'u alsaydın keşke. Çok iyi bir hamle yaptı showtime. ben cesaret edememiştim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: small_ticket

quote:

aldım ben pivotumu t.rattlif i aldım ersan ı bıraktım

Kardeş naçizane tavsiyem ratliffi boşver. Bu sene ondan hayır gelmez. Showtime Lakers'tan önce Bynum'u alsaydın keşke. Çok iyi bir hamle yaptı showtime. ben cesaret edememiştim :)

ilk maçında 18 sayı 9 ribaund ve 5 asistle oynayan oyuncuyu mu almaya cesaret edemedin. ozan erken davrandı ve aldı yoksa almak için cesaret gerektiren istatistikler değil. nitekim ikinci maçında sanırım 5 sayı 4 ribaund ve 2 asistle oynamış.

• Bi maçlık istatistik ile karar vermek için cesarete ihtiyaç var diye düşünüyorum ben. Bu maçta da Turiaf 23 sayı 9 rib 3 ast 2 blk yapmış hemen onu almak lazım :) Bi maçlık performans yanıltıcı olur diye düşünüyorum ben hala
  • o konuda haklısın. ama zaten alınabilecek kaç center kaldı ki? mecburen elde kalanlar içinde birileri tercih edilecek. birkaç lige daha girmiştim, orada da bynum hemen kapılmış.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.