Şimdi Ara

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head| (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
0
Favori
8.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head|

(En Son Oy Tarihi: 12.11.2007)
Giriş
  • evet arkadaşlar topiğe biraz hareketlik gelsin diye iyi oynayan oyuncularımı takasa açıyorum.

Şızerbiyak (orjinal adını yazamadım zira çok fazla sessiz harf var) ve Randolph için takas tekliflerinizi bekliyorum.

Olumlu teklifler olursa Lebron'u da elden çıkarabilirim.

Özellikle Lebron Marion takasına girmeyi düşünüyorum. Marion'u alan arkadaş ortalıkta yok. İnşallah bu mesajımı görür.

Bu arada takımlarınızda sizi memnun eden ve hayal kırıklığı yaşamanıza neden olan oyuncuları da vitrine çıkarabilirsiniz.

Benim takımda; Portland lı Randolph gayet iyi başladı. Aynı şeyleri malesef Center pozisyonunda oynayan oyuncularım için söyleyemeyeceğim.

Özellikle iyi bir center (Okafor'u istiyorum) olursa takımım iyi iş yapardı. B.Miller yerine keşke Okafor seçseydim (seçebilseydim). B.Miller 1 ay yok, o da elimde patladı

Çaylak Roy güzel başladı, ancak sakatlandı. Sanırım Cumartesi gününe kadar olmayacak.

Bu arada Turiaf ı alayım dedim patlama yaptığı o maçtan sonra. Ancak benim takıma gelince sustu adeta

Ya Free Agent olan iyi bir adam bile kalmamış piyasada. Ne var ne yok hepsini süpürmüşsünüz.

Bir de yeni lig oluşturmayın bence. Zaten ilk açtığınız iki ligde bile takip eden eleman sayısı çok az. Takaslara cevap veren neredeyse 3-5 kişi var.

Ayrıca lig kuracaksanız da bilen kişiler kursun lütfen. İlk ligdeki (H2H'yi kastetmiyorum) istatistik kategorileri çok kötü.

Neyse değerlendirmelerinizi yazın bakalım.

• tamam bana leBronu versene bide randolp u
  • okafor bende dostum...adama çok güvendim...draftta da zaten sakat mı diye çok soruşturdum....hakkaten acayip oynuyo...MİP ye bence aday..3.8 blokla oynıyo yaw
  • bu arada bende devin harris marko jaric ikilisini takasa açıyorum...buzzerbeater mümkünse bi bak takasa ya.1 hafta oldu...
    rasho sadece ribaund üretiyo o da 3 5 tane acil 2. pivota ihtiyacım var..
    eğer isterseniz 2 gard artı rasho karşılığı 1 gard 1 c alabilrim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SezaiAgbi -- 10 Kasım 2006; 15:55:36 >
  • @berkyyy

odom vs. t-mac takasını unut
    ikinci kez aynı teklifi göndermişsin ama olmaz malesef, t-mac'e olan inancım sonsuz; kobe yapabiliyorsa o da yapar
  • quote:

Orjinalden alıntı: r7brtpires

@berkyyy

odom vs. t-mac takasını unut
    ikinci kez aynı teklifi göndermişsin ama olmaz malesef, t-mac'e olan inancım sonsuz; kobe yapabiliyorsa o da yapar
    ehuhue..aynı teklif banada geldi..

t-mac lamar kafa kafaya..zor
  • benim takımda sanırım asist ve blok sıkıntısı olacak, bişeyler yapmam lazım yoksa iyi kadrolara karşı fark yiyebilirim
  • bu bonzi ne iş ya..

bi adam kontrat alıdıktan sonra bu kadar mı düşer..

2.kandiman vakası resmen..izleyemedim maçları ama patlar diyordum bu adam yine elimizde patladı..
  • bonzi kontrat alamadıki lae
    çok deli bi sezon geçirdi geçen sene ama sakatlandıktan sonra kimse iplemedi adamı tabi sorunlu biri olmasının da etkisi var sanırım
    hou ile yaptığı anlaşma 1 yıllık olması lazım ve fazla da yüksek bi ücret karşılığı değil, kıt kanaat geçinicek kadar alıyo olması lazım
    ben bir de 6'dan mı 7'den mi ne seçtim bu adamı öbür tarafta, biraz daha bekleyelim ama waive yakındır
  • şimdi bonzi wells'i google'ladım da 2.1 milyon dolara anlaşmış hou ile
    ben steal diye buna derim, bizim draft'takilerin bunun yanında lafı bile olmaz
  • acaba bu hafta ilk galibiyetimle tanışabilecek miyim??

şimdi ilk kaç playy - off a kalıo??
  • ilk 6 play-off oynuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: r7brtpires

bonzi kontrat alamadıki lae
    çok deli bi sezon geçirdi geçen sene ama sakatlandıktan sonra kimse iplemedi adamı tabi sorunlu biri olmasının da etkisi var sanırım
    hou ile yaptığı anlaşma 1 yıllık olması lazım ve fazla da yüksek bi ücret karşılığı değil, kıt kanaat geçinicek kadar alıyo olması lazım
    ben bir de 6'dan mı 7'den mi ne seçtim bu adamı öbür tarafta, biraz daha bekleyelim ama waive yakındır

hadi yaa beleşe oynuyomuş adam resmen..

eh niye kingste kalmadı o zman..onlar bu kadardamı vermediler

spurs serisi hatrına verirlerdi o kontratı..1.ligte senden gördüm..2.ligde de kaptım diye sevinmiştim..adamın tek yaptıgı 0sayı atıp şut yüzdemi düşürmek

• bende de gordon'a nazar değdi yaw.. son maçta 2 sayı attı, bi öncekinde de 4 sayı mı ne attı

bu arada ismet takas önerdim bi bakıver
  • Serhat hatırlarsan Gordon'a kızmıştım 2-3 gün önce Duhon'a yardımcı olmuyo diye sanırım attığım fırça etkili olmuş Duhon sanırım Mil maçında 3 dkda 3 faul yapıp benchten çıkamamıştı

Edit: Takas teklifini yeni gördüm..

Szczerbiak'a karşı Bobby Simmons ve Frye önermişsin. Ancak Simmons en az 1 ay sakatlığı nedeniyle yok. Ayrıca Frye de şut yüzdesi çok kötü olan bir oyuncu. Bu takası biraz daha kuvvetlendirip 1 ay sonrasını bekleyelim derim.

Simmons'un sakatlık sonrası vereceği performans da önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenflash -- 10 Kasım 2006; 22:34:51 >

• @greenflash : Marion bende seyahatteydim ancak gelebildim. Marion - Lebron bire bir takas mı istiyosun? Teklifini iletirsen ben de değerlendireyim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: small_ticket

@greenflash : Marion bende seyahatteydim ancak gelebildim. Marion - Lebron bire bir takas mı istiyosun? Teklifini iletirsen ben de değerlendireyim...

yok artık lebron james

neyse benim pivot ve üçlükçüye ihtiyacım var..kadromda kaliteli sf bollugu var..al harrington veya ron artestı takasta kullanabilirim..iliglenen olursa childress da...

amare+korver ron-bonzi önerdim gurpınar teklife bakarsan sevinirim..
  • banada takas önerebilirsiniz
  • Buzzerbeater kim ya cevap versin teklifime ama burdan söyleyeyim sonra sölemedi demeyin Kenyon Martin sakat.
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

Serhat hatırlarsan Gordon'a kızmıştım 2-3 gün önce Duhon'a yardımcı olmuyo diye sanırım attığım fırça etkili olmuş Duhon sanırım Mil maçında 3 dkda 3 faul yapıp benchten çıkamamıştı

ulen bedduan tuttu hayırsız

quote:

Orjinalden alıntı: greenflash
    Edit: Takas teklifini yeni gördüm..

Szczerbiak'a karşı Bobby Simmons ve Frye önermişsin. Ancak Simmons en az 1 ay sakatlığı nedeniyle yok. Ayrıca Frye de şut yüzdesi çok kötü olan bir oyuncu. Bu takası biraz daha kuvvetlendirip 1 ay sonrasını bekleyelim derim.

Simmons'un sakatlık sonrası vereceği performans da önemli

yok hacı yaw.. simmons yakın bi zamanda döncek.. yahoo'nun sayfasında 1 ay sakat görünüyo ama son update tarihi 15 ekim sanırım.. yani simmons yakın bi zamanda dönecek.. frye beni çok büyük hayalkırıklığına uğrattı, dün gene 2 sayıda kalmış noldu bu adama anlamadım gitti, geçen sene çok iyiydi.. yao ming de 35 sayı 17 ribaund 7 blokla dağıtmış new york'u vay anasını

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.