Şimdi Ara

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head| (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
0
Favori
8.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head|

(En Son Oy Tarihi: 12.11.2007)
Giriş
  • Marion sevdiğim bir oyuncuydu geçen sene drafta onu seçmiştim bu sene de lebron la başlayım dedim. Ancak içimdeki marion özlemini dindiremeyince 1e1 takas önerdim.

Umarım her iki tarafa da hayırlı olur bu takas.

@Pau Gasol

ben sana daha iyi bir öneri yapmıştım ancak sen ilk iki haftalık performansı ile göz boyayan şızerbiyak ı istedin wallace yerine.

Umarım şızerbiyak beklediğin gibi bir oyuncu olur önümüzdeki haftalarda

Randolphtan şu an şüphem yok ancak sonuna kadar da böyle gitmez bence.

D.Howard bu sabah süper oynadı ama istatistikleri sende kaldı merak etme :)

yaptığımız takas sanırım çarşamba sabahı oynanacak maçlardan itibaren etkin olacak.

@r7brtpires abi ben daha iyi takas önermiştim ancak gasol efendi karşı teklif yaptı bana da makul geldi

takas yapacaklar için wallace takasa açıktır haberiniz olsun

• Lebron-Marion
    Paul+Howard-Szczerbiak+Randolph

Gercekten bu takasları yapan arkadasları kutlamak istiyorum.
  • abi biraz daha açar mısın?

hata mı yaptım sence?

lebron'u fazla sevmiyorum isterse 40 sayı 40 rib 40 asistle oynasın gene de marionu tercih ediyorum.

Marion'a güvenim sonsuz.

Ama Paul+Howard-Szczerbiak+Randolph takasında karlı mıyım değil miyim bilmiyorum?

Yorumlarını açarsan sevinirim

bu arada gerçekten kutlamak istiyorsan beni Gerald Wallace'tan kurtarabilirsin.
  • lebayram-marion takasında biraz kaybeden sen olmuşun gibi ama belli olmaz, daha ligin çok başı.. ama diğer takasta baya bi kazık atmışın

bu arada bana önerdiğin g.wallace - memo takası nedeniyle sana teesüflerimi sunuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

abi biraz daha açar mısın?

hata mı yaptım sence?

lebron'u fazla sevmiyorum isterse 40 sayı 40 rib 40 asistle oynasın gene de marionu tercih ediyorum.

Marion'a güvenim sonsuz.

Ama Paul+Howard-Szczerbiak+Randolph takasında karlı mıyım değil miyim bilmiyorum?

Yorumlarını açarsan sevinirim

bu arada gerçekten kutlamak istiyorsan beni Gerald Wallace'tan kurtarabilirsin.

Takasları kimlerin yaptıgına bakmamısdım. Ama sonradan farkettim ikisinde de sen varsın. Bir kere ikinci takas mükemmel denebilecek düzeyde. Birinci takasda bence iyi yapmamıssın. Ben de Lebronu sevmem hatta hic sevmem ama Lebronla marion bir degil tabiki en azından mariondan daha iyi bir oyuncu alabilirdin belki. Ama ikinci takas icin diyecek söz bulamıyorum.

Drexler sen memo icin ne istersin benden bişiler söle bakalım anlasabilcez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @pi -- 12 Kasım 2006; 14:20:00 >

• @pi hocam senin takım hangisiydi?

belki bişeyler yapabiliriz takas olayı falan

@drexler22

Serhat, bak bugün Memo teklemiş galiba. Hazır yol yakınken gel vazgeç bu sevdadan al Wallace ı

bu arada abi takas yaparken pişman olmayın. Alacağınız oyunculara güvenin ki sizi utandırmasınlar
  • quote:

@pi hocam senin takım hangisiydi?

belki bişeyler yapabiliriz takas olayı falan

@drexler22

Serhat, bak bugün Memo teklemiş galiba. Hazır yol yakınken gel vazgeç bu sevdadan al Wallace ı

bu arada abi takas yaparken pişman olmayın. Alacağınız oyunculara güvenin ki sizi utandırmasınlar

Benim takım api grizzlies. Bana bir uzun lazım hocam ona göre teklif yaparsan daha iyi olur.

• benim kadroda da kalifiye bi uzun yok malesef

free agentlardan toplamak lazım haftalık performanslara göre
  • @pi
    abi kidd ve carter orda dikkatimi çekti.. şöyle iyi bi takas önerin varsa düşünebilirim

quote:

@drexler22

zuhahaa yemezler.. channing frye'ı istersen veririm g.walace'a karşı

quote:

noldu İsmet, 2 takas yaptın diye toplumsal içerikli mesajlar vermeye başlamışın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drexler22 -- 12 Kasım 2006; 15:16:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

@pi
    abi kidd ve carter orda dikkatimi çekti.. şöyle iyi bi takas önerin varsa düşünebilirim

quote:

@drexler22

zuhahaa yemezler.. channing frye'ı istersen veririm g.walace'a karşı

quote:

noldu İsmet, 2 takas yaptın diye toplumsal içerikli mesajlar vermeye başlamışın

Gordon+Mehmet+Biedrins-Kidd+Kenyon Martin+Tyson Chandler

Ne dersin daha teklif yapmadım burdan yaptım teklifimi cevap verirsen gerceklestiririz. Bu arada dipnot bir kere daha söylüyorum Kenyon Martin sakat istersen onun yerine jarry stackhouse verebilirim.

• hocam kiddi vereceksin ha
  • quote:

hocam kiddi vereceksin ha

Alırsa vercez de cevap yok henüz
  • ya bi hata ayptım sizde napalım ama olsun ben yeni oyuncularıma güveniyorum

veto ederseniz sevinirim
  • arkadaşlar lütfen veto etmeyin çünkü small ticket ile yaptığım lebron-marion takasını da chris paul ile gelecek olan asist istatistiklerini göz önüne alarak gerçekleştirmiştim

gasol bir hata yapmışsın ikincisini de yapma
  • ben veto ettim bile edin edin arkadaşlar size güveniorum bakın diğer takaslarda kolaylık sağlarım

• yanlız yuh..ismet bomba kadro kuruyor..

lebronu da vermeseydin raad götürürdün..lebron shawn kafa kafaya..gerçi sen geçen yılda shawnı istemiştin..

he dersen sende r.jeff wallace kafa kafaya yaptın..kafama edim adamın geçen yılki görüntüsünden eser yok
  • abi wallace tan bir türlü kurtulamıyorum onu seçeceğimi keşke bi center alabilseydim

bu sefer wallace i elden çıkarsam kesin bişeyler yapar gene olağanüstü bir performans sergiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: @pi

Ne dersin daha teklif yapmadım burdan yaptım teklifimi cevap verirsen gerceklestiririz. Bu arada dipnot bir kere daha söylüyorum Kenyon Martin sakat istersen onun yerine jarry stackhouse verebilirim.

yok be hacı öldürmüşsün sende.. hiç düşünmeye değmeyecek bi öneri.. gordon gibi adamı k.martin yada stackhouse'a karşı vermem.. biedrins de ilk 5'e yerleşti, ortalamaları çok artacak onun.. sen daha iyi bi öneriyle gel, belki ben öneririm sana bişiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

quote:

Orjinalden alıntı: @pi

yok be hacı öldürmüşsün sende.. hiç düşünmeye değmeyecek bi öneri.. gordon gibi adamı k.martin yada stackhouse'a karşı vermem.. biedrins de ilk 5'e yerleşti, ortalamaları çok artacak onun.. sen daha iyi bi öneriyle gel, belki ben öneririm sana bişiler

BEn kenyonı elden cıkartmaya calısıyordum. Uyuz oluyorum zaten bir de sakatlandı. Amacıma ulastım o yüzden seninle takasdan vazgectim.Biraz ucuza gitti belki ama olsun.

• Ben de takas yapabilirim UYGUN teklif gelirse.Özellikle 150'den sonraki oyuncularla pek ilgilenmiyorum.1 verip 2,3 oyuncu almayı düşünmüyorum pek.1 verip 1 veya 2 verip 1 alabilirim.Birde tekliflerde istatistikleri+pozisyonu gözönünde bulundurun lütfen.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.