Şimdi Ara

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head| (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
0
Favori
8.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head|

(En Son Oy Tarihi: 12.11.2007)
Giriş

Orjinalden alıntı: RccP

quote:

Orjinalden alıntı: small_ticket

@greenflash : Marion bende seyahatteydim ancak gelebildim. Marion - Lebron bire bir takas mı istiyosun? Teklifini iletirsen ben de değerlendireyim...

yok artık lebron james

Ribaund, top çalma, blok, fg% ve top kaybı kategorilerinde marion şu anda lebrondan daha iyi fantezi değere sahip yani 5-4 önde O kadar da şaşırmamak lazım diye düşünüyorum, kafa kafaya olmasa bile ikinci adamlar arasında da çok büyük farkların olması takası imkansız kılar

@drexler22 hala KG'ye talibim, düşünür müsün takası??

• c.paul ve josh howard ı takas edebilirim almak isteyen varsa bana başvursun

hatta d.howard ı da takas edebilirim
  • tabiii düzgün teklifler olursa. drexler gibi 3 tane dandik adam veripte b.davis ile m.ellis i isterseniz olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

tabiii düzgün teklifler olursa. drexler gibi 3 tane dandik adam veripte b.davis ile m.ellis i isterseniz olmaz

olm sen bu işten pek anlamıyon, sana daha takas önermicem.. dandik dediğin adamlar: nate robinson 13 sayı ortalamayla oynuyo, yılın 6. adamı seçilcek bence.. bobby simmons kısa bi sürede döncek, kalitesini anlatmama gerek yok.. channing frye şimdilik kötü başladı ama geçen seneki oyununu düşünürsek yükselişe geçmesi muhtemel.. ayrıca frye'ı sana yedek pivotun olmadığı için önerdim.. sen takasları kafa-kafaya oyuncu karşılaştırması olarak değil de ihtiyaç olan yerlere takviye yapılması olarak görmeyi öğren önce

• quote:

Orjinalden alıntı: small_ticket
    @drexler22 hala KG'ye talibim, düşünür müsün takası??

hayır
    eğer garnett'i çok almak istiyosan bana iyi bi takasla gel.. yoksa kolay kolay bırakmam.. joe johnson+marion'lı bi takas olursa düşünürüm
  • @Pau Gasol : C.Paul'a talibim. Lakin takas teklifinde hangi adamımı önereceğimi seçemedim

Ayrıca

quote:

Ribaund, top çalma, blok, fg% ve top kaybı kategorilerinde marion şu anda lebrondan daha iyi fantezi değere sahip yani 5-4 önde O kadar da şaşırmamak lazım diye düşünüyorum, kafa kafaya olmasa bile ikinci adamlar arasında da çok büyük farkların olması takası imkansız kılar

Marion ve Joe Johson'a ben de talibim. Randolph u verebilirim. Joe Johsonu alabilmek için
  • drexler bana diosun ama sende garneti vermek için neler istiosun ayrıca benden istediğin oyuncular b.davis ve m.ellis ikiside sayı ortamaları çok yüksek ayrıca sende farkındasın .

onlar zaten bana bi katkı yapamaz greenflash c.paul u vermem için iyi bi oyuncu önermen lazım tabii önerirsen kabul ederim mesela randolp olur
  • gasol teklifimi yaptım 2ye 2 bir teklif randolpu verirsem pf im kalmıyo o nedenle 2li bir takas önerdim
  • Beyler bakın Kenyon sakatlandı ben zaten kılım bu adama almak isteyen varsa orta seviye bir pivota karsılık verebilirim.
  • g.wallace yerine w.szcırbiyak ı versen ????
  • teklifini kabul ettim kısa vadede sen karlı gibi gözüksen de uzun vadede umarim bu takas aleyhime olmaz

her iki tarafa da şimdiden hayirli olsun
  • Joe johson'ı vermeyi düşünmüyorum...
  • @small ticket

josh smith için birşeyler düşünür müsün hocam?

@Sezai abi

abi Okafor'a hala talibim bak böyle olmuyo ama kaç dönüm tarla istiyorsan söyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenflash -- 11 Kasım 2006; 19:28:30 >
  • @ greenflash Smith için ne vermeyi düşünüyorsun kardeş?
  • hocam smith için wallace veya miller i verebilirim ancak wallace formsuz miller da bir süre sakat yani istersen biraz daha bekleyelim sakatlık dönüşü performanslara göre değerlendirirsin

Ekleme: 7tepewolves Marion için bire bir takas önerdim. Yanıtını bekliyorum pg sıkıntısı olan varsa B.Roy için de takas yapabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenflash -- 11 Kasım 2006; 23:47:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

@small ticket

josh smith için birşeyler düşünür müsün hocam?

@Sezai abi

abi Okafor'a hala talibim bak böyle olmuyo ama kaç dönüm tarla istiyorsan söyle

abi bi kere önerdiğin takasla olmaz okafor işi..manyak oynuyo bu sene..birinden elle tutulut bi uzun bul yanına bi kalburüstü uzun ekle al okaforu..uzunum olsa al beleşe al ama ondan başka bi nesster var onu da yolda görsem dövücem zaten...
  • abi okafor'u almam için gerekli olan uzun potansiyeli yok bende miller sakat vaziyette ve bir ay yok, ayrıca dampier'a da çok formda olduğundan kıyamıyorum takasta kullanmaya

abi bendeki üç uzunu versem foster, dampier ve miller ı yine de vermez misin okafor u
  • greenflas ben sana d. howard ve c.paul a akrşı z.randolp ve w.scziierbiyak ı istedim y a sen onu kabul ettinmi??

ben pişman oldum ama inşallah takası iptal edebilmişimdir d.howard bu sabah süper oynamış ilk defa beni şaşırttı
  • oha ilk 20-25 içersindeki iki adam için iki dengesizi kabul mu ettin? daha çok ağlarsın bu kafayla
    pts de yükselebilirsin belki ama howard&paul gidince reb+asist+stl+blk kategorilerinde işin zor
  • Milletin veto etmesinden başka şansın yok....

@greenflash teklifini kabul ettim. Hayırlı olur inşallah :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.