Şimdi Ara

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head| (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
0
Favori
8.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head|

(En Son Oy Tarihi: 12.11.2007)
Giriş
  • q.richardson cosmus abi New York maçında 56 dakika sahada kalmış ve 31 Sayı 9 Ribaund, 3 Asist (10/13 2 Sayı 5/5 3 Sayı, 6/6 Serbest Atış)

abi bu adam 56 dk oynadıysa demekki sakatlığı tamamen geçmiş geçen senenin acısını çıkaracak

keşke benim takımda olsaydı
  • L. Aldridge yada bargnani yi isteyen takas teklif edebilir yada 2 sini birden
  • lig güzel başladı
    herzamanki gibi ozan'ı eziyorum yine
  • ya lig basladımı ben bısıy anlamadım bu lıgden ya Head-to-Head nasıl oynanyıo maclar ne zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkyyy

ya lig basladımı ben bısıy anlamadım bu lıgden ya Head-to-Head nasıl oynanyıo maclar ne zaman

İlk mesajı oku
  • quote:

Orjinalden alıntı: r7brtpires

lig güzel başladı
    herzamanki gibi ozan'ı eziyorum yine

ne diyim..barbosa dene herif bile lakersa 30attı..üstüne üstlük 6üçlük..bari 6-3felan bitse
  • quote:

Orjinalden alıntı: small_ticket

quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

aldım ben pivotumu t.rattlif i aldım ersan ı bıraktım

Kardeş naçizane tavsiyem ratliffi boşver. Bu sene ondan hayır gelmez. Showtime Lakers'tan önce Bynum'u alsaydın keşke. Çok iyi bir hamle yaptı showtime. ben cesaret edememiştim :)

cesaretle alakası yok yaw

lakersta uzunlar sakat..üstelik bynumda pivot pho. karşıda güzel oynadı..sanırım geçen maçta turiaf güzel oynamış bi dahaki maça cook güzel oynayabilir..şu an 2uzun yok oludugu için rotasyonda daha çok süre alıyorlar ve 12. oyuncu için lakers uzunları iyidir

• walla ben pek oyunu anlamadım ama genede ezilmedim yani 4-3 yeniliyorum şu an

ama daha belli değil bence
  • daha ilk hafta bitmedi bitince o zaman görüşürüz gasol efendi
  • ne demek istion farklı yenicem falan mı demek istion bana
  • yok abi farklı olmaz ama tahminimce 6-3 ya da 7-2 biter
  • bak adamı sinir etme tamam iyi kadron var diye hemen gaza gelme.son gülen iyi güler
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

yok abi farklı olmaz ama tahminimce 6-3 ya da 7-2 biter
  • abi top kayıplarında takım batırdı ya toparlayamadım bi türlü bugün kabus gibiydi neyse önümüzdeki haftalarda senle tekrar karşılaşırsak daha farklı olur kanımca
  • annaaaaa 7-2 olmuş
  • okafor için yaptığım teklifi değerlendirirseniz sevinirim
  • ben nie sonucları göremiyorum...diğer ligde yani benim ligde sondayım...hiç ilgilenemedim...zaten kadrom da kötü..burada ki sonuçları nereden görebiliriz ki acep...biri toplu sonucları koyuversin!
  • quote:

Orjinalden alıntı: sexai

ben nie sonucları göremiyorum...diğer ligde yani benim ligde sondayım...hiç ilgilenemedim...zaten kadrom da kötü..burada ki sonuçları nereden görebiliriz ki acep...biri toplu sonucları koyuversin!

lig sayfasına girince sağda eşleşmeler ve skorlar yazıyor

dreXLer22 5 CSB 4
    r7bertpires 6 ShowtimeLakers 3
    metalciler 3 werderweremem 6
    Ümraniye Bulls 3 gurpınar 6
    Yesil Uzaylilar 7 pau_gasoll_24 2
    buzzerbeater 5 7tepeWolves 4
    berkyyy houston 5 LeBron_ 4
    Barboonia parrots 6 sesoteam 3
    api Grizzlies 8 MJ_23 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drexler22 -- 5 Kasım 2006; 18:17:26 >
  • 5-4 tü yenerim alan diodum bi baktım 7-2 bide son günde oldu ya
  • hee 6-3 yenilmişim ben ama biraz şansızlık yani son günde düştüm.2.haftaya iyi başladım inşallah yine düşüş olmaz
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.