Şimdi Ara

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!! (1225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.924
Cevap
15
Favori
1.234.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12231224122512261227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende combo var ama kafamı karıştıran bir şey ben araban yakıtı çok az derken bi komşumuz 1.3 doblosunn şehir içi 11-13 kuruş yaktığından bahsediyr bana bu rakam çok düşük geliyor gerçekten doğrumu bu kadar azmı yakıyor?comboyla uzun yolda bir depo tam 1000 km yaptım (52lt) yani uzun yolda 13 kr yaktım ben
  • yukarda bir arkadaş 128 lira ceza yediğni söylemiş doğrumu bu ben 110 la radara girdim polis önce 128 yazdı sonra ruhsata baktı kamyonet die cezayı 2ye katladı yani 256 lirayı kitledi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: snwr

yukarda bir arkadaş 128 lira ceza yediğni söylemiş doğrumu bu ben 110 la radara girdim polis önce 128 yazdı sonra ruhsata baktı kamyonet die cezayı 2ye katladı yani 256 lirayı kitledi??

ewt 94 le yedim geçmiş olsun siz yine biraz hız yapmışsınız ben onuda yapmadım 94 le cezamı yenir yaw hiç yakışmıyr doblo gibi KAMYONETE Hız sınırlarını yüzde 10’dan yüzde 30’a (otuz dahil) kadar aşan sürücüler 128 YTL hız sınırlarını yüzde 30’dan fazla aşanlar ise 265 YTL ceza ödeyecek ha buarada %25 indirimi unutma zararın neresinden dönersen kardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa baysal -- 14 Ekim 2009; 22:32:09 >

• mahvetti beni bu trafik cezaları .
    bu arada bende 2008 1.3 premio var hesap ettim geçenlerde manuel hesap 100 tl lik mazot aldımyaptığım km ye böldüm
    km de 210bin lira yakıyo
    yani bayağı yakıyo. dem bakımı falan yok diye
    servis bakımlı aracım
  • ben hiç araştırmadım ama acaba ama bu ruhsatı değiştrmenn imkanı yokmu kamyonet yazısızın sildirmenn bi yolu;) güzelim comboya kamyonet diyorlar yahu:D
    quote:

Orijinalden alıntı: mustafa baysal

quote:

yukarda bir arkadaş 128 lira ceza yediğni söylemiş doğrumu bu ben 110 la radara girdim polis önce 128 yazdı sonra ruhsata baktı kamyonet die cezayı 2ye katladı yani 256 lirayı kitledi??

ewt 94 le yedim geçmiş olsun siz yine biraz hız yapmışsınız ben onuda yapmadım 94 le cezamı yenir yaw hiç yakışmıyr doblo gibi KAMYONETE Hız sınırlarını yüzde 10’dan yüzde 30’a (otuz dahil) kadar aşan sürücüler 128 YTL hız sınırlarını yüzde 30’dan fazla aşanlar ise 265 YTL ceza ödeyecek ha buarada %25 indirimi unutma zararın neresinden dönersen kardır

• kardeşim sen arabayı doğru kullanıonmu yani deviri iyi ayarlıonmu ?
    quote:

Orijinalden alıntı: netcenker

mahvetti beni bu trafik cezaları .
    bu arada bende 2008 1.3 premio var hesap ettim geçenlerde manuel hesap 100 tl lik mazot aldımyaptığım km ye böldüm
    km de 210bin lira yakıyo
    yani bayağı yakıyo. dem bakımı falan yok diye
    servis bakımlı aracım
  • Herkese merhaba,

1.3 Doblo Premiomu alalı 20 gün oldu. 540 km de (ortalama yakıt tüketimi şimdilik 7.2 şehir içi -İZMİR- )
    Hafta sonlarını iple çekiyorum. Yani nasıl desem İzmir şimdi sanki daha güzel.
    Aracımdan çok memnunum ses sistemini de biraz iyileştirirsem 10 numara olacak.

3 gündür forumdaki bütün yazıları okudum çok faydalandım. Burada olmak da çok güzel.

Sağlıcakla kalın...
  • quote:

ben hiç araştırmadım ama acaba ama bu ruhsatı değiştrmenn imkanı yokmu kamyonet yazısızın sildirmenn bi yolu;) güzelim comboya kamyonet diyorlar yahu:D
    quote:

Orijinalden alıntı: mustafa baysal

quote:

ewt 94 le yedim geçmiş olsun siz yine biraz hız yapmışsınız ben onuda yapmadım 94 le cezamı yenir yaw hiç yakışmıyr doblo gibi KAMYONETE Hız sınırlarını yüzde 10�dan yüzde 30�a (otuz dahil) kadar aşan sürücüler 128 YTL hız sınırlarını yüzde 30�dan fazla aşanlar ise 265 YTL ceza ödeyecek ha buarada %25 indirimi unutma zararın neresinden dönersen kardır

karışık bi durum hususimi ne yazdırılıyor bildiğim kadarıyla veya alırkenmi yazdırıyon tam olarak bilmiyorum ötv farkı varmışşşşşşşşşşşşş bitek onu biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: eraysgt

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DobloDoblo

quote:

Orijinalden alıntı: NetCraC

quote:

Orijinalden alıntı: eraysgt

kişiden kişiye değişir,fikirler farklıdır ama ben şahsen doblo'dan inipte combo'ya binmem.he hayatımda hiç combo'ya binmedim nedir ne değildir bilmem orasını ama bi ona binmedim ama içimde hiç ısınmadı.pek kullanan yok etrafımızda belki de ondandır.hiçkimsenin ''combo'ya bak'' dediğini görmedim ama doblo bi efsanedir ya ona hayran birsürü insan gördüm.binenlerin memnun kalmadan indiğini daha görmedim.inş.da görmeyiz

hocam doblonun nesi efsane anlamaadım. sen kendin bence efsaneleştirmişsin. ben ömrü hayatımda etrafımda doblo için tek kelime söz bile duymadım. tek duyduğum yoltutuşu yok yürüyen tabut v.s. gibi..

ama comboyu iyi inceleyin. yakıtı konforu v.s. üzülmezsiniz. cebinizi üzmez.

Ben doblomu comboyla kıyaslamam bile..
    bi taksiyi alıp arkasını yükseltmişler hepsi o

sadece doblo gerisi yalan :D

doblo 2006 yılının ticari aracı örneğin,var mı combo'nun benzeri bir başarısı??? varsa öğrenmiş oluruz..

hocam benim gördüğüm nerdeyse bütün ticarilerin arkasında van of the year yazıyor.doblosunda connectinde v.s. demek ki bu ödül öyle aman aman ciddi bir kıya ve krıterle yapılmıyor. o yüzden kendinizi kandırmayınız. bakalım yol tutuş açısından karşılaştırın hangisi iyi, yakıt açısından bakın, iç mekana bakın. dışarda fazla olmasına değil.

• Selam arkadaşlar, Doblo 1.3 Dynamic alalı 2 gün oldu fakat ruhsatta yazan kapalı kasa kamyonet olayı canımı sıktı,biliyorsunuz vergi yüküde çok fazla.Hadi kapalı kasa camsız Doblo'ları anladıkta hususi camlı koltuklu araçlara neden böyle yapıyorlar.Kanuni yönden daha önce girişimde bulunanlar oldumu merak ediyorum.Her yıl muayaneye gireceğim gibi birde 600 tl gibi astronomik bir vergi ödüyoruz.Neymiş ticariymiş ne alakası var anlamadım sacmalıktan ve soygunculuktan başka birşey değil.Yorumlarınızı bekliyorum.Saygılar.

http://www.facebook.com/topic.php?topic=11569&post=104473&uid=154028303147#/pages/FIAT-DOBLO-TEAM/154028303147?ref=mf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi COWABUNGA -- 16 Ekim 2009; 20:20:13 >

• iyi hafta sonları arkdaslar nasılsnz
  • S.A.
    Ben de Palio aracımı satıp doblo almaya niyetlendim. Ama araçlar hakkında pek bilgim yok. 1.3 muytijet öneren de var turbo dizel öneren de var. Ama bazıları da dizelin masrafı fazla olur diyorlar. Bu nedenle benzinliye yöneldim. Kullanan ve ustalar aramızda varmış onların fikirlerine ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.

Birde aşağıya özelliklerini eklediğim bir araç var. Bu araç fiyatına göre nasıl? Soltarafında sürgülükapıyok. Koltuklu ve camlı ama ruhsatta ne olarak geçiyor bulmuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Fiat Doblo 1.4 Active
    Fiyat : 15.500 TL
    Kilometre : 24000 KM
    Yılı (Model) : 2006
    Silindir Hacmi : 1400 cm³
    Motor Gücü : 80 BG (59 KW)
    Renk : Beyaz
    Kasa Tipi : Diğer
    Yakıt Türü : Benzin
    Kapı : 5 Kapı (4/5)

Açıklama
    arac sahibinden satılık degişen kaza boya cizik kesinlikle yok sigara dahi içilmemiş pırıl pırıl bir arac orjinal km de kesinlikle istediginiz yere gösterebilirsiniz yol bilgisayarlıdır sıfırlıgı kokuyor lütfen aracımızı görmeden karar vermeyiniz kaporatada taş lekesi dahi yok tüm bakımlrı yapılı banaka kıredisinde yardımcı oluruz son fatımızıdır lütfen i-meyil atmayınız ilginize teşekkürler...arac yeni kasadır
    Donanım
    CD, Hidrolik Direksiyon, Merkezi Kilit, Katalysator, Alaşım Jant, Rezistans Yan Aynalar, Yol Bilgisayarı, Opak Boya, Sedef Boya, Direksiyon Ayarı,

• dobloyla ilgili sorunlarınızı yazarsanız yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyingraper

dobloyla ilgili sorunlarınızı yazarsanız yardımcı olabilirim.

Bunu bana yazdıysanız bana doblonun hangi modelini tavsiye edebilirsiniz onu söyleyebilirsiniz. Ticari amaçla değil hususi oto olarak kullanacağım. Yaz tatillerinde uzun yola diğer zamanlarda da arada bir kullanacağım. Benim için önemli olan tatile gittiğimde geniş araç olması, ekonomik ve istediğim zaman satabileceğim bir araç olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer68

quote:

Orijinalden alıntı: flyingraper

dobloyla ilgili sorunlarınızı yazarsanız yardımcı olabilirim.

Bunu bana yazdıysanız bana doblonun hangi modelini tavsiye edebilirsiniz onu söyleyebilirsiniz. Ticari amaçla değil hususi oto olarak kullanacağım. Yaz tatillerinde uzun yola diğer zamanlarda da arada bir kullanacağım. Benim için önemli olan tatile gittiğimde geniş araç olması, ekonomik ve istediğim zaman satabileceğim bir araç olması.

Size 1.3 Multijet motorlu bir doblo tavsiye ederim.Ticari olarak kullanmayacaksanız yük falan taşımayacaksanız 1.3 MJ motor size yeterli gelecektir.Diğer donanımı kendi zevkinize göre seçebilirsiniz.
    Renk konusunda ise yegane tavsiyem,bej rengi almayın bej rengi boyalı araçlarda sıkıntı var boyaları dökülebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3572

arkadaslar merhaba..benim de 2008 1.3 multijet doblom var ve çok memnunum...ancak bişey sormak istiyorum....doblo için en uygun yağ hangisi...10 40 kullanan varmı..tşk..

yetkili servislerde 5-40 selenia kullanılıyor.
    uzun denemeler ve araştırmalar sonucu tofaş bu yağın bu motora uygun olduğuna karar kılmış sizede onu tavsiye ederim.
  • cümleten slm arkadaşlar
    sizlere bi kaç sorum olucaktı arkadasım doblo aldı 1.3 combi multijet premio 2010 model şimdi bu aracın avantajları ve dezavantajları hakkında bilgi almak istiyo tam olarak hız olsun yakıtı olsun kaçışı olsun yağ seçimi vs vs tüm bilgilerinizi paylaşırsanız arkadaşım adına sevinirim satn bu siteyi sölüyüceğim aranıza bi doblocu daha katılsın :)
  • hos geldın kardesım aramıza
  • arkadaşlar elımde 2008 1.9 multijet 105ps doblo var V.İ.P tasarım ilgilenen almak istiyenler özelden mesaj pm atabilir . zaten doblo kullanıcılarıda bilir 1,9 jtd viplerin nasıl az bulundugunu alanın satmadıgını. çünkü 1,3 multijet motora göre ciddi bir üstünlügü var almak istiyenler mesaj atabilir takas teklıflerınede açıgım.

http://www.sahibinden.com/2008_model_1_9_multijet_v_i_p_boyasiz_premio_parasina_v_i_p_ver-91WQQaXQQ17926532WQQpXQQdisplayitem

saygılarımla AZİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aziz Kancar -- 21 Ekim 2009; 14:29:46 >

• İyi akşamlar arkadaşlarr
    2006 aralık ayında aldığım doblo ile ilgili izlenimlerimi sizinle paylaşmak istedim;
    -Neredeyse ilk 10000 km ye kadar dizel sarfiyatı çok oldu ama o kilometreden sonra baya bir düşüşe geçti ancak arabam 36000 km den sonra fark edilir şekilde çok yakmaya başladı bunu ilk önceleri mazotu aldığım petroll bayisiyle ilişkilendirdim sonra petrol bayii de değiştirdim baktım ki değişen bir şey yokk.Tüm bakımları zamanından 1000 km önce yapıldığı için o konuda bir rahatsızlığım yoktu.Baktım olacak gibi değil şans işte deneme yanılma yöntemini kullandım yani ne mi yaptım gittim enjektör temizleyici vb. Würth marka sıvıyı depoya boşaltım ve depoyu full ledim arac resmen önce bir aksırdı öksürdüü:)))) ondan sonrada inanılmayacak şekilde yakıt düştü100 km de 2 litre dehşett bir şeyyy buu
    Şimdi bu nedendir bir anlam veremedim ama sizlere bunu mutlaka yapmanızı tavsiye ediyorummm

-doblo dan bizde 2 tane var biri benim kullandığım active ve babamın kullandığı dinamik arada şu farkları gördüm tamam dinamik donanımsal olarak fazla görselliğe hitap etmiş ama motor aynı 1.3 multijet ben dinamiği de yaklaşık 6 ay kadar da kullandım dinamik daha çabuk hızlanıyor ve 160 km hızı çok rahat görüyordu ama active ancak 140 km hızı görebiliyor hadi sıkıştırmayla 145 olsun bu işe şaşırdım ve servisin yolunu tuttum dedim ki durum böyleyken böyle hemen test ettiler baktılar ettiler herşey normal dedilerr bende bir anlam veremedim???
    ve de dinamikin süspansiyonları daha yumuşakk active in ise baya bir sertmiş onu anladım şimdiki aklım olsa eğer ticari bir amacım yoksa kesinlikle dinamik modelinden aşağısını düşünmezdim
    Doblo da sanırsam kronik bir rahatsızlık olsa gerek araçların her ikisinde de arka fren tutmaycak şekilde idi frene bastığınızda öne doğru dehşet biçimde yığılıyordu haliyle araç kızaklıyor ve de kayıyordu serviste düzeltildi dendi ancak bir şey değişmemişti.Bizde dışarıda fren ustasına ayarlattık şuanda çok iyi şekilde duruyor Bu arada şunu öğrendik tabiki aman garantisi bozulmasın diye servise onca parayı bayılmanın bir anlamı yokmuş önce can tabiki ve dışarıda daha deneyimli ustalara servislerin çıkardığı fiyatın yarısına yaptırabilirmişiz..
    saygılarla

• 
Sayfa: önceki 12231224122512261227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.