Şimdi Ara

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!! (1227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.924
Cevap
15
Favori
1.234.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12251226122712281229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar benide aranıza eklerseniz sevinirim.-
    İlk sorumuda sormak istiyorum
    2006 1,4 fiat doblo aldım ama bu ruhsatta yazanı ve vergilerini görünce şasırdım ruhsatta kapalı kasa komyonet 4+1 yolcu taşıma kapasitesi yazıyor.Ama tamamen orjinalden bu arabanın arakası kapalı degil bu nasıl iştir anlayamadım....
  • s.a doblo takımı nasılsınız umarım iyisinizdir :))

ne o eski takım yerinde degil baya dagınıklık var hayırdır bişey mi oldu burada :)) bende eskilerdenim beni tanıyanlar genelde kötü bilirler :))))

bi sorum olacaktı arkadaşlar sizlere

aracım 2008 doblo multijet granit grisi 16 bin km de

gecenlerde aracımdan istetmemi calmışlar bende bunun için kaskomu bozmak istemedim.en kısa zamanda cıkma istetmeyi ucuza kapatıcam inş.:))

servise sordum alüminyum jant 110 tl teker ise 90 tl toplam 200 tl

neyse ben aracıma alarm taktırmak istiyorum.bana tavsiye edebilieceginiz alarm markası varmıdır? desi taktırmak istiyorum ama iyi degil diyorlar

ayrıca cam kaldırma modülüde eklettirmek istiyorum

fikir ve önerilerinizi alabilirmiyim? şimdiden teşekkürler
  • Merhaba
    Arkadaşlar helal olsun konu almış başını gitmiş valla en uzun konu rekoru sizde herhalde.Benim bir sorum olacaktı, geçenlerde duyduğum kadarıyla doblo tarzı araçlar artık ticariden hususiye geçirilebileck diye. Bu konuda bilgisi olan varmı, bu iş nasıl yapılır. Yakınımda Doblo cairoca var 2009 model özelliklerini biliyorsunuzdır zaten. Tamamen camlı arka koltuk yani normalde hususi yazılması gerekir ama ruhsatta hususi-ticari yük nakli gibi bişeyler yazıyordu.
    Cevap vereceklere şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celikmessut -- 14 Kasım 2009; 13:59:26 >
  • Beyler yanlış bilgi verilmesin.. servisde 10-40 Seleinia yağ kullanılır...
    Bu arada Aziz77 arkadaşım senin aracın JTD değil 1.9 multijet 1.9 JTD ile arasında oldukça fark var bu 2 motorun ayrıca senin aracın premio gibi gözüküyor burdan ön panjurdan iç mekan resimlerinide koyarsan vip mi anlaşılır...
  • --------------------------------------------------------------------------------

HAFİF TİCARİCİLERİN MEKANI

MARKA AYIRT ETMEKSİZİN HERKEZİ ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ HERKEZİ BEKLERİZ ...

HAFİF TİCARİ HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ VE bilgiLERİNİZİ AKTARICAGINIZ TEK ADRES

caddy 1,9 TDİ -peugeot partner tepee 1,6 HDİ - cıtroen berlıngo 1,6 HDİ - ford connect 1,8 tdci - reneault kangoo 1,5 DCİ - fiat doblo 1,3 MULTİJET - opel combo 1,3 CDTİ - dacia logan mcv 1,5DCİ - chery taxim

marka ve KİŞİ ayırt etmeksizzin toplanalım burda hep beraber...

HEPİNİZİ BEKLIYORUZ HAFİF TİCARİ KARDEŞLIGINE

http://forum.donanimhaber.com/m_35966013/mpage_1/key_//tm.htm#35966013

• merhaba 1.3 doblo combi safeline almak istiyorum. Bazı yorumlarda 210 bin yaktıgı söylenmiş çok fazla geldi bana bu rakam.
    1 depo ile sakin kullanımda kaç km gidebilir.
  • Slm Team :) Arkadaşlar bgun 2005 doblo 1.3 arabamda ön sağ camı kapatırken yarısının biraz üstünde çat diye bi ses geldi dahada yukarı doğru kapayamadım aşşağı iniyor yukarı cıkmıyor elle kapattım şimdilik serviste ne gibi bi ücret talep ederler veya ewde kendim yapabilirmiyim ?

• ALLAH kaza bela vermesin bu sabah başına böyle bi kaza geldi tali yoldan ana yola çıkarken sağdan gelen motosikleti görmedim park etmiş araçlardan dolayı oda bayağı bi süratli imiş ALLAH tan diğer adama bişey olmadı araçtaki hasar fotoğraflardaki gibi malum. Bakalım maliyeti ne olacak bana.

• Merhaba arkadaşlar yaklaşık3 ay önce sıfır Doblo 1.9 Multijet safeline aldık 6.000 km civarına geldi araç, size sormak istedigim doblo için yeni alınan araçların ilk 1.000 km ücretsiz bakım gibi bir bakımı varmıydı? birde periyodik bakımlar kaç binde bir yapılıyor.
  • İyi akşamlar arkadaşlar ben de 2009 doblo var.Geçen gün aracı muayeneye göturdum araçımda yan basamaklar var. Muayenede montaj malzemeleri onaysız diye hafif kusurlu geçti . bu konuda bana ne gibi bir tavsiyede bulunursunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DobloDoblo

Merhaba arkadaşlar..
    birşeye dikkatinizi çekmek istiyorum eminimki bazılarınız farketmişinizdir.
    ve bi arkadaş yazmıştıda burda
    bizim arabaların yol bilgisayarının ortalama yakıt tüketim kısmı
    tüketiciyi yani bizi yanıltacak şekilde programlanmış normalin altında tüketim gösteriyor
    kabaca bir depoda 5 litre kayıp var gibi bizde ortalama degerlere bakıp az yaktıgını düşünüyoruz halbuki tamamen bir yanıltmacadan ibaret.
    bi arkadaş yazmıştı burda epeyi bir denemeden sonra servise giştmiş serviste yüzde 10 gibi bi sapma yada fark olur gibi bişey demiş(ben elektronikciyim böyle bişey olmaz)
    bence tamamen tüketiciyi yanıltmaya dönük birşey
    keşke arabayı ilk aldıgımda farketseydimde mahkemeye verseydim fiatı.
    garantıden çıktı ugrasmaya degmez bu saatten sınra..
    tavsiyem ;garantisi dolmayan arkadaşlar eger bundan rahatsızssalar ve kendilerini
    aldatılmış hissediyorsalar
    mahkemeye versinler yada şikayette bulunsunlar
    bu uyanıklık yanlarına kar kalmasın tüketiciyi enayi yerine koymamayı ögrensinler.
    herkese iyi ramazanlar

Kullanış tipi ile alakalı bir durum. Turboda kullanırsın; az gösterir. 5. vites düşük devir turbo off kullanırsın; yine düşük gösterir. Yokuş yukarı cut off yakalarsın; yüzde 2 gösterir. Bunları yakalayamadığın vakt; evet yüksek gösterir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sametcakal

ALLAH kaza bela vermesin bu sabah başına böyle bi kaza geldi tali yoldan ana yola çıkarken sağdan gelen motosikleti görmedim park etmiş araçlardan dolayı oda bayağı bi süratli imiş ALLAH tan diğer adama bişey olmadı araçtaki hasar fotoğraflardaki gibi malum. Bakalım maliyeti ne olacak bana.

hayırlı geceler.

geçmiş olsun. Allah daha beterinden korusun.
  • Eimizde 2004 vip doblo var araç 150 000 de buna chip tuning taksam motora bi zararı olr mu chip tuningle tork 260 nm ve 132 hp olacak...........
  • yükleteceğin yazılıma bağlı arkadaşım.. Dandik olursa evet zararı olur ki bunun örnekleri mevcut. Pahalı diye kalitelisinden kaçmayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tncyoo

Merhaba arkadaşlar yaklaşık3 ay önce sıfır Doblo 1.9 Multijet safeline aldık 6.000 km civarına geldi araç, size sormak istedigim doblo için yeni alınan araçların ilk 1.000 km ücretsiz bakım gibi bir bakımı varmıydı? birde periyodik bakımlar kaç binde bir yapılıyor.

Yok herhalde bu sorunun cevabını bilen
  • quote:

yükleteceğin yazılıma bağlı arkadaşım.. Dandik olursa evet zararı olur ki bunun örnekleri mevcut. Pahalı diye kalitelisinden kaçmayın..

almanyadan getirttiriorm inş. hayrlısı olr....
  • İyi akşamlar,bende 2003 model 1.9 JTD doblo araç var,aracımda 1 haftadır sıkıntı yaşıyorum,umarım bana yardımcı olabilirsiniz.Aracımla trafikte seyir halinde giderken aracım birden stop ediyor,3-4 dakika bekledikten sonra marşa basınca tekrar çalışıyor yaklaşık 5 km de bir tekrarlıyor.Bu arada stop edince devir saatinin altında filtre de su olduğuna dair sarı lamba yanıyor.Mazot filtresini değiştirdim değişen bişey olmadı,acaba başka yerinde su tahliye yerimi var? Ve neden dolayı böle bişey yapar,çözümü nedir? İlginize şimdiden teşekkürler.
  • Selam Arkadaşlar.. Kodu BP-Nr 646 363 516 teybe oto anfisi bağlamam mümkün mü acaba bir bilginiz var mı ? Yardımcı olabilir misiniz. resimde görünen teyptir.

• quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar yaklaşık3 ay önce sıfır Doblo 1.9 Multijet safeline aldık 6.000 km civarına geldi araç, size sormak istedigim doblo için yeni alınan araçların ilk 1.000 km ücretsiz bakım gibi bir bakımı varmıydı? birde periyodik bakımlar kaç binde bir yapılıyor.

Yok herhalde bu sorunun cevabını bilen

İlk 1.000 Km ve 5.000 km bakımı ücretsiz 10.000 bakımı 120 Tl kadar birşey tutuyor bundan sonra 10.000de bir bakıma gideceksiiz benimde 20.000 bakımı yaklaşıyor bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: güney81

İyi akşamlar,bende 2003 model 1.9 JTD doblo araç var,aracımda 1 haftadır sıkıntı yaşıyorum,umarım bana yardımcı olabilirsiniz.Aracımla trafikte seyir halinde giderken aracım birden stop ediyor,3-4 dakika bekledikten sonra marşa basınca tekrar çalışıyor yaklaşık 5 km de bir tekrarlıyor.Bu arada stop edince devir saatinin altında filtre de su olduğuna dair sarı lamba yanıyor.Mazot filtresini değiştirdim değişen bişey olmadı,acaba başka yerinde su tahliye yerimi var? Ve neden dolayı böle bişey yapar,çözümü nedir? İlginize şimdiden teşekkürler.

arkadaşım kafadan birşey söylemek zor. En temizi cihaza bağlatmak.
  • 
Sayfa: önceki 12251226122712281229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.