Şimdi Ara

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!! (1229. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
24.924
Cevap
15
Favori
1.234.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12271228122912301231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2003 model 1900 Turbo jet Doplo aldım şuan 54.000 de tiriger kayışı kaç km değişmesi lazım yakıtı nasıl, km kaç TL YAKIYOR göstergelerde nelere dikkat etmem lazım bilgisi olan lütfen yazsın
  • 2008 2009 modellerin cd çaları mp3 çalıyor orjinal bulabilirsin veya kaliteli başka marka takabilirsin
  • triger kayışı 120bin km de veya araç az kullanılıyorsa 5 yılda bir değiştiriliyor
    ekim ayında değiştirdim benim araç 2005 jtd dynamic ihmale gelmez veya
    kontrol ettir triger kayışı iz yapmaya başladıysa değiştir
  • 1 litre ile 15 km gidiyor benim araç 1.9.( şehiriçi kullanımı yada şehirdışı 130 ile gidiyor iken) 90 ile gidersen daha uzun km yapıyor
    göstergeler konusu uzun, kullanma kılavuzundan bakabilirsin yoksa internetten bu konuda bilgi bulabilirsin(teknik bilgi)
  • doblo süspansiyonu serttir yarım ton yük ve 5 kişiye göre düşünülmüştür. binek kullanıyorsanız şu önlemleri alabilirsiniz faydası olur
    1 daha yumuşak bir lastik takabilirsiniz özellikle hamuru yumuşak lastikler(pirelli biraz sert kalıyor)
    2 lastik basınçlarını 30 yaparsınız fazla yüksek yapmazsınız

doblo yüklüyken veya arabada 5 kişi varsa oturuyor zıplama azalıyor yinede binek oto gibi olmaz zıplamaya alışın derim ben

bende daha önce binek oto kullandım sizi iyi anlıyorum

çukur ve kasislerden geçerken daha yavaş geçin arkada oturanlar için önde oturanlar pek hissetmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turqua -- 21 Ocak 2010; 20:28:56 >
  • depo kirli olabilir temizletmekte fayda var yada sorun yakıt pompasında kirlenmiş olabilir yeterli mazot pompalamıyor olabilir yada turbo arızası olabilirbirçok neden olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turqua -- 21 Ocak 2010; 20:36:59 >
  • olcay 55 takma kafanı hafif kusur herkese birşey yazıyorlar önemli değil ağır kusur olmadıktan sonra önemi yok
  • Herkese merhaba...

2006 model uzun şase (maxi) bir doblo alıp, hem aile arabası hem de kamp aracı gibi kullanmayı düşünüyorum.
    -- 1,3 multijet bir motor bu amaçlı kullanım için yeterlimidir?(İçine bir çekyat düzeni ve karavan buzdolabı konulacak)
    -- Alttaki resimdeki gibi tavanı sonradan yükselttirebilirmiyim. (Orjinal Opar marka üst tavan olarak, komple böyle tavanların satıldığını duydum. Fiyatını bilen var mı acaba?)
  • TURGUA isimli arkadaşa paylaşımı için teşekkürler, ben doplo 1900 alalı 3 gün oldu daha önce eski model bir otomobilim vardı,inanın ilk defa hidrolik direksiyon ABS li arabam oldu, araca ilk bindiğimde durmak için firene bastım yanımdaki arkadaş camdan dışarı çıkacaktı kısacısı arkadaşlar ben bu zamana kadar araba diye eşşeğe biniyormuşumda haberim yokmuşşuan bindiğim araç bunun yanında F-16 gibi geliyor daha sonraki izlenimlerimi sizlerle paylaşacağım F-16 nın biraz tadını çıkartayım.
    Birde benim kafama takılan her bir vergisi 324 TL sanki 2 yaşlı koyun parası gibi insana kayoyur ama olsun F-16 ya binmenin bedeli 324 Tl ile ölçülmezmiş
  • @bahçeci

Aracınız hayırlı olsun
    2003 model 54bin km deki aracı eğer galeriden aldıysanız km saati oynanmış olabilir. O yüzden triger kayışı için km saatine aldanma derim.
  • Bravaman a;

Hayır arabamı yakın arkadaştan aldım.Zaten almamdaki en büyük etken km sinin az olması idi.Benim terettütüm çok önemli bir parça olan triger setinin kaç binde değiştiği,fiyatına baktım 150 Tl civarında,bu bana biraz tuzlu geldi.Bunu sadece kayış olarak değiştirsek fiyatta biraz tasarruf yapabilirmiyiz? Yoksa set olarak mı değişecek.
  • 1300 aracın torku yüksek olduğu için yeterli gelir. isterseniz tavanı yükseltebilirsiniz
  • aracın kmsi orjinaldir çünkü piyasada az kullanılan arabalar yılda genellikle 6-10bin km arası yol yapıyor memur arabası gibi işten eve evden işe, yılda birkaç kez uzun yol. Böyle olunca km fazla artmıyor benim araç aralık 2004 te alındı 45bin km de şu anda
  • triger kayışı set halinde satılır. yalnızca kayış ilerde problem yaratır bilya dağıtır kayış tek başına işe yaramaz sonra motorda 5-6 milyar masrafa yol açabilir
  • bende teşekkür ederim. sizin yine iyi bizim vergi yıllık 980 civarı çünkü araç 1910cc
  • arkadaslar oncelıkle hepınıze selamlar bende 2009 doblo premıo var aracıma jant taktırmak ıstıyorum ama herkes farklı bır seyler soyluyor scve rn uygun ve yakısacak kac ınc jant ve lastık kullanabılırım
  • selam arkadaslar bende 2009 doblo premıo var araca jant ve lastık takmak ıstıyorum ama kararsız kaldım heerkes faarklı bır seyler soluyor yardımcı olursanız sevınırım
  • cant konusunda servise danışabilirsin. benim arabada orjinal ebatlarda çelik jant var üzerinde. bence orjinal ebatlardan çok fazla sapma
    bu konu aktifliğini yitirmiş. doblo müdavimleri 2010 doblo konusuna takılıyor galiba
  • Arkdaşlar bende şuanki aracımı satıp temiz az kilometre yapmış doblo almak ıstıyorum 1300 motor ile 1900 arasındaki yakıt farkı ve vergi farkı ne kadar acaba kullanan arkadaşlar yardımı olabilirmi.....Ben aracı yük taşımak amaçlı degil aile aracı olarak kullanıcam...
  • yakıt 1.9 1.3 e oranla şehiriçi 100 kmde 1litre fazla yakar, şehirdışı ise yakıtları aynı
    vergi olarak 1.3 yılık 658 1.9 ise 977 lira
  • 
Sayfa: önceki 12271228122912301231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.