Şimdi Ara

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!! (1230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.924
Cevap
15
Favori
1.234.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12281229123012311232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turqua

yakıt 1.9 1.3 e oranla şehiriçi 100 kmde 1litre fazla yakar, şehirdışı ise yakıtları aynı
    vergi olarak 1.3 yılık 658 1.9 ise 977 lira

100 km 1 litremi 1.3 1.9 arasında 600cc fark var arkadaşım yanlışın olmasın.. birde bu vergiler sıfır araç içinmi geçerli husuhi ticari olarak ayrım yapabiliyomuz bunları..vergide oynama olurmu ozaman
  • mrblar forumdaki ilgili arkadaşlara bi sorum olcak 5 yıldır doblo kullanıcıyım elimde 2003 1.9jtd doblo aracım var elimde 2002 skoda fabia comfort lpgli hatasız 62.000kmde olan araçla takas teklifi ettiler.skodanın piyasası doblo kadar varmıdır.siz olsanız aracın üstüne ne kadar istersiniz?
  • bizim araç öyle yakıyor. 100 km de 6.7 litre şehiriçi çünkü araçta turbo var 1.9 jtd. vergi panelvanların vergisi 6 yıl aynı olur sonraki yıl düşer. otomobil olarak kaydettirmek istersen 0 alırken 7-8 milyar ötv farkı verirsin o zaman otomobillerin cc sine göre vergi ödersin oda ilk yıllarda yüksek olur 1910 cc için
  • doblo ve fabia için internetteki piyasasına bak araba.com arabam.com sahibinden .com gibi sitelerden araştır
  • Merhaba arkadaşlar bende doblocu oldum benide doblo takımına alırsanız sevinirim. Herkese kazasız sürüşler..
  • yha arkadaşlar yarın 10bin km bakımı var neler yapılması gerekli birde arka lastikte iki tane balon çıktı garantiden değiştirirlermi ? bilgisi olan cevaplarsa sevinirim ii akşamlar.
  • Bugün Karabük Fiat Bayii'nde yeni Doblo ile karşılaştım çok şaşırdım hemen yollamışlar demek ki Bayiilere...

İlk İncelemeyi sizin ve kendim için yaptım...

Öncelikle Resimler...

İŞTE KARŞINIZDA 2010 MODEL YENİ DOBLO...

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!!

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!!

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!!

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!!

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!!

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!!

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!!

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!!

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!!

İncelediğim Model sanırım en baz modeliydi çünkü çelik jant bile yoktu 1.3 90 bg modeliymiş...
    Ancak 4 cam otomatiği,elektrikli yan aynalar,Cd çalar,derinlik ve yükseklik ayarlı hidrolik direksiyon standarttı...
    Abs sini felan bilmiyorum varmıydı...
    Arabanın İşçiliği ve kullanılan malzemeler Hoşuma gitti...
    İç dizaynı Güzel...Lastikleri 195/../16 Ebatında...Araba Çok büyük hakkaten sınıfının en büyüğü olma ünvanında hakkı var...
    Eskisiyle Pek alakası yok Hemen hemen tümüyle değiştirilmiş...
    Fotoğraflarda biraz tipsiz gibi duruyor ancak yanına gidince güzel görünüyor bence Hoş olmuş...
    Arkasına eğilip baktığımda ise beklenen özelliğin sonunda konduğunu yani arabanın arkasının yaylı ve amortisörlü olduğunu gördüm...Makas İptal...
    İlk Kanı Liderliğe Devam GİBİ...

1.6 105bg Premio Modeli için 36,800 fiyat aldım...
    İncelediğim Baz Model 1.3 90bg içinse 32.000 TL fiyat aldım...

NOT: İNCELEME BİZZAT BANA AİTTİR ALINTI YAPILMAMIŞTIR...tr_rider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr_rider -- 13 Şubat 2010; 18:55:01 >

• yeni doblo güzel olmuş fiorino aldık beklesemiydik biraz daha acaba ama fiyat farkı az değil

http://www.fiorinofunclub.com
  • herkese iyi günler.
    yeni kasa doblo çok açmadı beni.bizim kasalar daha sempatik bence.
    cam silecek lastiklerinin daha sessiz olması için neler yapılabilir acaba???(benimkiler fabrika çıkışında takılı olanlar)
    kolay gelsin tüm üyelere.
  • Arkadaşlar ciddi olarak doblo combi almayı düşünüyorum ( ikinci el ) ama baktığımda birkaç farklı motor seçeneği var,bugün konuştuğum biri 1.3 multijet olanını al tavsiyesinde bulundu,benim için önemli olan yakıt tasarrufu,hızla fazla işim olmaz,sakin kullanırım,ayrıca fazla kilometre yapmam.Bir yerde '' Yılda 15 000 kilometre ve ya altında kullanımlarda dizel değil benzinli tercih edin'' tavsiyesi veriliyor ( dizellerin bakım maliyetleri daha fazla olması sebebiyle ),tabii bir de işin diğer yönü temiz ve fazla yıpranmamış araç bulmak, bu konudaki tavsiyelerinize ihtiyacım var ( 1.3 multijet,dizel,benzinli,benzinli/lpg ? ),teşekkürler.
  • Arkadaşlar 2007 model kapalı kasa ( camsız ) fiat doblo 1.4 benzinli araç alıcam. yıllık vergisi nedir, kullanan yada bilenler varsa bilgilendirirlerse çok sevinirim. hepinize iyi geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atasagun53

herkese iyi günler.
    yeni kasa doblo çok açmadı beni.bizim kasalar daha sempatik bence.
    cam silecek lastiklerinin daha sessiz olması için neler yapılabilir acaba???(benimkiler fabrika çıkışında takılı olanlar)
    kolay gelsin tüm üyelere.

Aynı sorun bende de vardı arkadaşım marketten çin malı banana silecek aldım hem ucuz hemde silmesi gayet güzel şu an hepsiburada da kampanya var kargo bedava ilgilenirsen bir bak fiyatlar gayet uygunhttp://www.hepsiburada.com/svs-550-mm-22-universal-muz-banana-silecek/productDetails.aspx?categoryid=264013&productid=otso98380 bu arada doblo silecek boyu büyüğü 22 inc (55cm) küçüğü 19 inc (48cm)

• quote:

Orijinalden alıntı: talatcaner

Arkadaşlar ciddi olarak doblo combi almayı düşünüyorum ( ikinci el ) ama baktığımda birkaç farklı motor seçeneği var,bugün konuştuğum biri 1.3 multijet olanını al tavsiyesinde bulundu,benim için önemli olan yakıt tasarrufu,hızla fazla işim olmaz,sakin kullanırım,ayrıca fazla kilometre yapmam.Bir yerde '' Yılda 15 000 kilometre ve ya altında kullanımlarda dizel değil benzinli tercih edin'' tavsiyesi veriliyor ( dizellerin bakım maliyetleri daha fazla olması sebebiyle ),tabii bir de işin diğer yönü temiz ve fazla yıpranmamış araç bulmak, bu konudaki tavsiyelerinize ihtiyacım var ( 1.3 multijet,dizel,benzinli,benzinli/lpg ? ),teşekkürler.

Ben de uzun süre araç tercihi konusunda kararsız kaldım benzin/lpg arasında gittim geldim ama sonunda 1.3 multijet doblo aldım 2 aydır kullanıyorum çok memnunum. kullanımı çok rahat Benim senelik km de 10 bin civarı ama dizeli tercih ettim.lpg nin fiyatı malum alırken düşük km temiz kullanılmış bir araç araştırmanı vede mutlaka servise göstererek almanı tavsiye ederim. alabilirsen 1.3 multi jet al iyi şanslar dilerim..

• quote:

Orijinalden alıntı: tr_rider

Bugün Karabük Fiat Bayii'nde yeni Doblo ile karşılaştım çok şaşırdım hemen yollamışlar demek ki Bayiilere...

İlk İncelemeyi sizin ve kendim için yaptım...

Öncelikle Resimler...

İŞTE KARŞINIZDA 2010 MODEL YENİ DOBLO...

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!!

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!!

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!!

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!!

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!!

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!!

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!!

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!!

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!!

İncelediğim Model sanırım en baz modeliydi çünkü çelik jant bile yoktu 1.3 90 bg modeliymiş...
    Ancak 4 cam otomatiği,elektrikli yan aynalar,Cd çalar,derinlik ve yükseklik ayarlı hidrolik direksiyon standarttı...
    Abs sini felan bilmiyorum varmıydı...
    Arabanın İşçiliği ve kullanılan malzemeler Hoşuma gitti...
    İç dizaynı Güzel...Lastikleri 195/../16 Ebatında...Araba Çok büyük hakkaten sınıfının en büyüğü olma ünvanında hakkı var...
    Eskisiyle Pek alakası yok Hemen hemen tümüyle değiştirilmiş...
    Fotoğraflarda biraz tipsiz gibi duruyor ancak yanına gidince güzel görünüyor bence Hoş olmuş...
    Arkasına eğilip baktığımda ise beklenen özelliğin sonunda konduğunu yani arabanın arkasının yaylı ve amortisörlü olduğunu gördüm...Makas İptal...
    İlk Kanı Liderliğe Devam GİBİ...

1.6 105bg Premio Modeli için 36,800 fiyat aldım...
    İncelediğim Baz Model 1.3 90bg içinse 32.000 TL fiyat aldım...

NOT: İNCELEME BİZZAT BANA AİTTİR ALINTI YAPILMAMIŞTIR...tr_rider

trider bende dün gördüm yeni dobloyu bugün haber sitesinde yeni doblo hakkında şunlar yazıyordu..

Tofaş'ın Bursa'da üretilen ve dünyanın birçok ülkesine ihraç edilen hafif ticari araç segmentinin temsilcisi Fiat Doblo'nun yeni nesli, Combi ve Cargo ve binek oto ruhsatlı Panaroma karoser seçenekleriyle Türkiye'de satışa sunuldu.
    Yeni Fiat Doblo'nun Cargo versiyonları 22 bin 900 TL'den, Combi versiyonları ise 26 bin 400 TL'den başlayan peşin indirimli anahtar teslim satış fiyatıyla bayilerdeki yerini aldı.

Özel perakende müşterilerine yönelik yapılan ön satışta şimdiden 500 adetten fazla yeni Fiat Doblo sattıklarını dile getiren Fiat Marka Direktörü Okan Baş, "Fiat Doblo, sınıfında şimdiye kadar hiçbir rakibinin sunamadığı konforu, teknolojik yenilikleri ve zengin ürün yelpazesini sunacak biçimde yollara çıkıyor. 2010 yılının konforlu Doblo'nun olacağına inanıyoruz, sene sonuna kadar 25 bin adetten fazla yeni Fiat Doblo'yu müşterilerimizle buluşturmayı hedefliyoruz." dedi.

Geniş ailelerin Doblo'su olarak da lanse edilen yeni Fiat Doblo, hem ekonomik ve ekolojik hem de daha performanslı 1.4 litre 95 HP benzinli ve 1.3 litre 90 HP, 1.6 litre 105 HP ve 2.0 litre 135 HP'lik Multijet turbo dizel motor seçenekleriyle tercih edilebiliyor.

Tofaş'ın Bursa'daki fabrikasında 2000 yılından bu yana 1 milyon adete yaklaşan üretimiyle dikkat çeken Fiat Doblo'nun yeni nesli, Türkiye'de de satışa sunuldu.

Hem Cargo hem de Combi karoser seçeneklerine sahip olacak biçimde Fiat bayilerinde sergilenmeye başlanan yeni Fiat Doblo Cargo 22 bin 900 TL'den, yeni Fiat Doblo Combi ise 26 bin 400 TL'den başlayan peşin indirimli anahtar teslim fiyatıyla dikkat çekiyor.

Daha güçlü daha ekonomik ve aynı zamanda çevreci olmayı başarabilen biri benzinli olmak üzere dört farklı güç ünitesi ise yeni Fiat Doblo'nun motor yelpazesini oluşturuyor.

1.4 litre 95 HP benzinli motor seçeneğinin yanı sıra 1.3 litre 90 HP, 1.6 litre 105 HP ve 2.0 litre 135 HP'lik 3 farklı Multijet motor, yeni Fiat Doblo'nun kalbini oluşturuyor. Yeni Fiat Doblo'yu Dynamic, Elegance ve Premio adı verilen 3 farklı ve zengin standart donanım paketiyle pazara sunan Fiat Marka Direktörü Okan Baş, " Yeni Fiat Doblo, sınıfında şimdiye kadar hiçbir rakibinin sunamadığı konforu, teknolojik yenilikleri ve zengin ürün yapısını sunacak biçimde hazırlandı.

2010 yılının konforlu Doblo'nun olacağına inanıyoruz, sene sonuna kadar 25 bin adetten fazla yeni Fiat Doblo'yu müşterilerimizle buluşturmayı hedefliyoruz." açıklamasını yaptı.

Altın müşteri adı verilen sadakat programı çerçevesinde uzun dönemdir Fiat Doblo kullanan müşterilerine yönelik ön satış aktivitesine kısa bir süre önce başladıklarını buna rağmen şimdiden 500 adet yeni Fiat Doblo satışı gerçekleştirdiklerini de dile getiren Baş, resmi satışların ayın 19'unda başlayacağını ve şubat ayı sonuna kadar da 1000 adeti aşan bir satış adeti elde etmeyi hedeflediklerini vurguladı. İletişim kampanyalarını da geniş aile konsepti üzerine kurduklarını ve reklam filminde de 'Geniş Aile' dizisi karakterleriyle çekerek iletişime devam edeceklerine dikkat çeken Okan Baş, yeni Fiat Doblo'nun geliştirme sürecinde gelen Türk müşterilerden gelen geri beslemeler doğrultusunda aksiyonlar aldıklarının da altını çizdi. Yeni Fiat Doblo'nun lansman rengi olarak 'Türk Kahvesi' adı verdikleri yeni gövde rengini seçtiklerini belirten Baş, bu rengin sadece Türkiye pazarına özel olarak olduğunu da belirtti. doblocu arkadaşlara duyrulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: bunyas288

quote:

Orijinalden alıntı: talatcaner

Arkadaşlar ciddi olarak doblo combi almayı düşünüyorum ( ikinci el ) ama baktığımda birkaç farklı motor seçeneği var,bugün konuştuğum biri 1.3 multijet olanını al tavsiyesinde bulundu,benim için önemli olan yakıt tasarrufu,hızla fazla işim olmaz,sakin kullanırım,ayrıca fazla kilometre yapmam.Bir yerde '' Yılda 15 000 kilometre ve ya altında kullanımlarda dizel değil benzinli tercih edin'' tavsiyesi veriliyor ( dizellerin bakım maliyetleri daha fazla olması sebebiyle ),tabii bir de işin diğer yönü temiz ve fazla yıpranmamış araç bulmak, bu konudaki tavsiyelerinize ihtiyacım var ( 1.3 multijet,dizel,benzinli,benzinli/lpg ? ),teşekkürler.

Ben de uzun süre araç tercihi konusunda kararsız kaldım benzin/lpg arasında gittim geldim ama sonunda 1.3 multijet doblo aldım 2 aydır kullanıyorum çok memnunum. kullanımı çok rahat Benim senelik km de 10 bin civarı ama dizeli tercih ettim.lpg nin fiyatı malum alırken düşük km temiz kullanılmış bir araç araştırmanı vede mutlaka servise göstererek almanı tavsiye ederim. alabilirsen 1.3 multi jet al iyi şanslar dilerim..

teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: bunyas288
    Tofaş'ın Bursa'da üretilen ve dünyanın birçok ülkesine ihraç edilen hafif ticari araç segmentinin temsilcisi Fiat Doblo'nun yeni nesli, Combi ve Cargo ve binek oto ruhsatlı Panaroma karoser seçenekleriyle Türkiye'de satışa sunuldu.

Fabrika,binek oto ruhsatlı olma garantisi nasıl veriyor ki anlamadım. Bu devletin kararında olması gerekir.
    Bu güne kadar satılan doblolarda ancak %85 ÖTV ödenirse binek oto ruhsatlı çıkıyordu.
    %85 ÖTV ödetmeden kanunen ticari araç sınıfındaki bir vasıtaya "binek oto ruhsatlı" satıyorum garantisi veremez. O zaman bu güne kadar sattıkları bütün "TİCARİ" "Kapalı kasa kamyonet" geçip maliyeden "PANELVAN " olarak vergilendirilen ve hususi kullanılan, araçların sahipleri fazladan mı her sene "TİCARİ" PANELVAN "olduğu için fazladan para vermiş oluyorlar.

Bu ancak yeni bir kanun değişikliğiyle olur. Fabrikanın kararıyla değildir sanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdenbay -- 17 Şubat 2010; 1:16:58 >

• Arkadaşlar 1,3 Multijet motorlarda 75 beygir gücünden başka 105 beygir seçeneği filan var mı?
    Yoksa 105 BG 1,9 Multijetlerde mi var?

Ayrıca eksantrik kayışı 1,9 larda var, 1,3 lerde zincir sistemi var ve zincir sistemi daha sorunsuz diye biliyorum. Doğrumudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenbay

Arkadaşlar 1,3 Multijet motorlarda 75 beygir gücünden başka 105 beygir seçeneği filan var mı?
    Yoksa 105 BG 1,9 Multijetlerde mi var?

Ayrıca eksantrik kayışı 1,9 larda var, 1,3 lerde zincir sistemi var ve zincir sistemi daha sorunsuz diye biliyorum. Doğrumudur?

Erdenbay 1.9 lar 105 1.3 ler 75 beygir yeni kasada motor farklı zaten bende senin dediğin gibi 1.3 ün zincirli olduğunu biliyorum..ama 1.9 hakkında bilgim yok..
  • Arkadaşlar Doblo için bakım periyotları yazıyor inceleyebilirsiniz.. http://www.birmot.com.tr/Pages.aspx?PageID=133
  • bende 1.9 2008 doblo var.zincirli. kayışlı değil. bildiğim kadarıyla jtd den sonra ki 1.9lar zincirli.
  • 
Sayfa: önceki 12281229123012311232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.