Şimdi Ara

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!! (1236. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.924
Cevap
15
Favori
1.234.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12341235123612371238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -ottoman-

quote:

Orijinalden alıntı: _İMKANSIZ_

quote:

Orijinalden alıntı: runbelx

valla ben baktımwww.dobloteam.com a güzel bir site olmuş sabaha kadar online yöneticileri bile varmış

baktım güzel olmuş diğer sitedeki gibi yöneticileri kapris yapıp kavga cıkarmazsa güzel yok oradada kavgalar olusa ozaman işiniz zor

Murat üstadım nasılsın,eki dostlardan birini görünce inan çok sevindim,son darbeden sonra iyi dağıldık,arkadaşlar nerelerde,sen nerelerdesin?Toplandığınız bir yer var mı merak ettim,görüşmek üzere.

ben buforumun navigasyon kısmında yazıyorum birde türkey forumda yazıyorum artık otomotiv yok navigasyon var sizi gördüğüme bende sevindim üstat

• evetwww.dobloteam.com da kavga yokmuş sadece dostluk ve paylaşım varmış
  • quote:

evetwww.dobloteam.com da kavga yokmuş sadece dostluk ve paylaşım varmış

Biz kavga etmedik arkadaşım,sadece fazla güvendiğimizden ve herkesi kendimiz gibi bildiğimizden kandırıldık ve dağıldık.
  • quote:

quote:

Biz kavga etmedik arkadaşım,sadece fazla güvendiğimizden ve herkesi kendimiz gibi bildiğimizden kandırıldık ve dağıldık.

hocam o benim mesajı ma istinaden yazdı sebebi ise team doblo diye bir forum kurulmuştu orada çok kaprisli yönetici-ler vardı üçgün geçmiyorduki kavga çıkmasın ben onu dedim arkadaş ona yazmış cevabı

• quote:

quote:

quote:

hocam o benim mesajı ma istinaden yazdı sebebi ise team doblo diye bir forum kurulmuştu orada çok kaprisli yönetici-ler vardı üçgün geçmiyorduki kavga çıkmasın ben onu dedim arkadaş ona yazmış cevabı

tamamdır üstad.

• www.dobloteam.com zaten kavgadan kapristen kaçan insanların kurduğu bir site kimseyle bir dertleri yok
  • quote:

www.dobloteam.com zaten kavgadan kapristen kaçan insanların kurduğu bir site kimseyle bir dertleri yok

hayırlı olsun ozaman team doblo ya üye olmuştum yazarım diye biri çıktı buraya bakıpta yazmayan birnevi hırsızlık yapmış oluyor emegimizi çalıyor dedi birtane kaprisli yönetici başka dedi baktım üyeliğimi silmiş sanki çok elzem ya bende girmedim zaten işim olmaz 3 günde bir kesin kavga vardı şimdi nasıl bilmiyorum pek bakmıyorum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 16 Temmuz 2010; 12:16:12 >
  • arkadaslar bır araba almayı dusunuyorum aklımda cesıtlı modeller var bunlardan bırıde doblo 1,3 multijet.. eskı kasası premıo modelı merak ettığım 1,3 motorun cekıs gucu nasıl .. sımdıden tesekkurler
  • Arkadaşlar bende bugun satın almak için Ankarada Ali Uğurlu Fiata gittim ve Doblo 1.3 Mjet Premio Aldım. Pzt teslim edecekler. Birde bir pakette eklediler. Hatırlamıyorum ama . şu hilhorder falan ekli olan paket cruze control olanından...
  • quote:

iyi günler doblo cu lar

İyi günler :)
  • quote:

quote:

quote:

valla ben baktımwww.dobloteam.com a güzel bir site olmuş sabaha kadar online yöneticileri bile varmış

baktım güzel olmuş diğer sitedeki gibi yöneticileri kapris yapıp kavga cıkarmazsa güzel yok oradada kavgalar olusa ozaman işiniz zor

Murat üstadım nasılsın,eki dostlardan birini görünce inan çok sevindim,son darbeden sonra iyi dağıldık,arkadaşlar nerelerde,sen nerelerdesin?Toplandığınız bir yer var mı merak ettim,görüşmek üzere.

varsa bir yer p.m atın banada

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanbaba

Arkadaşlar bende bugun satın almak için Ankarada Ali Uğurlu Fiata gittim ve Doblo 1.3 Mjet Premio Aldım. Pzt teslim edecekler. Birde bir pakette eklediler. Hatırlamıyorum ama . şu hilhorder falan ekli olan paket cruze control olanından...

hayırlı olsun güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRANDE

quote:

iyi günler doblo cu lar

iyi günler ismail hoş geldin
  • Bende geldim 2005 kasa :D
  • quote:

quote:

quote:

iyi günler doblo cu lar

iyi günler ismail hoş geldin

Hoşbulduk hocam :)
  • 2006 model 1.3 multijet (2. kasa olanı) uzun yolda araç en az ne kadar yakacak diye ölçeceğim hangi hızla gideyim 90mı 100mü 110mu?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Merhabalar İsmail kardeş,nasılsın umarım iyisindir.Bende eski arkadaşlar nerelerde diye düşünürken murat üstadın mesajını gördüm.Ben buralardayım,oğuz dan ve diğer arkadaşlardan haberin var mı?
    Görüşmek üzere.

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

2006 model 1.3 multijet (2. kasa olanı) uzun yolda araç en az ne kadar yakacak diye ölçeceğim hangi hızla gideyim 90mı 100mü 110mu?

Araçlar genelde 85/90 arası hızlarda diğer bir değimle maksimum tork bandının başladığı devirde en az yakıyor.
  • o hızda hiç çekilmez ya bu seferlik böyle olsun 160la gittim bi kere uzun yolda istanbuldan fazla yaktı araba 230bin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhabalar İsmail kardeş,nasılsın umarım iyisindir.Bende eski arkadaşlar nerelerde diye düşünürken murat üstadın mesajını gördüm.Ben buralardayım,oğuz dan ve diğer arkadaşlardan haberin var mı?
    Görüşmek üzere.

Merhaba Murat hocam bende buralardayım otomobil genel ile Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar bölümünü takip ediyorum sizlerin mesajını görünce yazdım

diğer arkadaşlardan haberim yok malesef

• 
Sayfa: önceki 12341235123612371238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.