Şimdi Ara

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!! (1234. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.924
Cevap
15
Favori
1.234.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12321233123412351236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Taşrada kullanılmak üzer 14000 ytl gemiyecek
    km si 150000 bini aşmayacak.
    koltuklu connect doblo sınıfı arıyorum.
    Sonradan koltuk takılmış ruhsata işlide olsada olur.

saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraysgt

jaguar19 yok öyle birşey polisler herşeyi çok biliyor ya sanada bilmişlik taslamışlardır.cam filminin trafik cezasından başka hiçbir sorunu yok,muayeneden geçmek dahil!! ceza yemekde şanssızlık gibi bişey kimse aldırmıyor çünkü iin rahat olsun derim ..

2 kez filmden dolayı ceza yersen aracı bağlıyorlar yeni yasa öyle
    Trafik kurallarına uy seni durduran polisle muhabeti iyi kur(ters cevap verme) anlayışlı biri ise filmleri görmezden gelir

Yeni kasa doblo'su olanlara gelsin benden

• quote:

Orijinalden alıntı: HORSY_TMR

quote:

Orijinalden alıntı: eraysgt

cam filmine fazla karışan yok artık ya,etrafınıza bi baksanıza film camsız araba yok neredeyse artık..herkese engel koymak pekte kolay olmaz bu konuda..

Emekli emniyet müdürü müşavir tanıdığa sordum. 2 Numara ve daha şeffaf cam filmleri serbest dedi.

o sizin sorudugunuz kişinin insafli oluşundan verdigi cevap her polis bir değil

Yasa cam üzerinde kaza anında çıkmayı zorlaştıracak herhangi bi uygulama varsa ceza yazın diyor, buna renksiz(seffaf) koruyucu filmlerde dahil(tabi onları polisler fark etmiyor)

jaguar19
    1. polisler fabrika çıkışlı değilde lazerle karartıldıgını nerden anlıyor?
    2. hangi maddeye göre ceza yazıyor?(benim bildigim butarz bi işlemi kapsayan bi ceza maddesi yok)
    3. cam filmini ruhsata işletmek diye bişey yok, sadece işi geregi değerli eşya taşıyanlar(kuyumcu vs) yada güneşe alerjisi olan hastalar(cilt kanseri vs) gerekli belkeleri aldıkları taktirde polislerle sorun yaşamıyor...

• BEYLER FACEBOOK TA HAFİF TİCARİCİLER ADLI MEKANIMIZI KURDUM HEPINIZI BEKLERIM

http://www.facebook.com/group.php?gid=129353697080550&v=photos#!/group.php?gid=129353697080550&v=wall
  • araba dediğin budur

• konumuzla yada bu sayfada bu aracanı ne ısı var arkadasım onu anlamadımgereksız msj larla sayfayı doldurmayalım
  • merhaba arkadaşlar,

hemen konuya geçeyim; 2007 model 1.3 multijet doblo maxi bir aracımız var sanırım en boş olan modeli çünkü abs yok aracın üzerinde. Aracın kasası normalden uzun ve boşken arka tarafta yük olmadığından en ufak bir ani frenlemede araç kaymaya başlıyor. Yeri geliyor uzun yola gidiyoruz yeri geliyor 8-10 kişi taşıyoruz ve araçta abs olmaması çok büyük bir risk. Aracı değiştirme imkanımız pek yok ancak üzerine sonradan abs takılabilir mi merak ettim? Aracın üst modellerinde abs olduğundan takılabileceğini düşünüyorum ama tam olarak bilmediğimden bir de size sormak istedim. Böyle birşey olur mu, olursa maliyeti ve verimi ne olur?

şimdiden teşekkürler...
  • çok uğraştırır hem orjinali gibi olmaz hem de astarı yüzünden pahalıya gelir..en mantıklısı ve hesaplısı abs li olanı satın almak
  • sayın doblocular bir şey sormak istiyorum. Bu hem eski kasa doblolar hem de yeni kasa doblolarda yani şu ana kadar üretilen her kasa doblodan bahsediyorum eski kasanın makyajsızı makyajlısı yeni kasa acaba bunların herhangi bir donanımında (en fullü de olabilir en bazı da) içeriden açılabilen benzin depo kapağı var mı fiatın internet sitesine girdim orada yazmıyor mesela fiatta lineada bile bazı donanımlarda bulunduruyor her donanımında yok bu o yüzden soruyorum dobloda var mı diye
  • Arkadaşlar 1 depo ile kaç km gidiyosunuz şehır için sakın kullanımda 1.3 mötör olan arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ere21m

Arkadaşlar 1 depo ile kaç km gidiyosunuz şehır için sakın kullanımda 1.3 mötör olan arkadaşlar

2010 model 1,3 safeline ile 11 000km de daha bakımları fln yapılmadı şuan 700km rahat gidiyor istanbul içi (durkalk çok yapıyorum not olrak ) şehirler arası pek deneme fırsatım olmadı kısmetse önümüzdeki ay başı bayagı bi yol alıcam unutmazsam yazarım burayada
  • fazla yakıyor, km de 250 krş gibi bi rakam yapar..aynı ağırlıkta daha az yakn dizel otomobiiler var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoupeman

fazla yakıyor, km de 250 krş gibi bi rakam yapar..aynı ağırlıkta daha az yakn dizel otomobiiler var..

yakıo ama daha sıfır araç bu normal olarak düşünüyorum
  • arkadaslar bır arkadasım aracını satıcak kazasız cızıksız 2006 model 27 bın yada 28bınde arac.tuplu ruhsata ıslı bok rengı 1.4 actıve sanırm.onde yanlarda alüminyum barıyerlerı var gayet hoş temiz.16800 gıbı bır rakama kadar ınıcek ama aşsasına inmeyecek onu biliyorum.eğer ilgilenen varsa pm atsın arabayı gorsun.saygılar

unutmadan boya dahı yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imbus_civata -- 16 Haziran 2010; 0:39:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ere21m

bende satıyorum ilgilenen olursa..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-megane-fiyat-dustu-sahibinden-megane-1-rxi-2001-model-omvl-sirali-otoga/detay

hayırlı satıslar kardes fıyatı yuksek dıılmı yaw
  • oncelıkle butun musluman alemın kandılı mubarek olsun arkadaslar hayırlı aksamlar

2009 model doblo 1,3 araım var arac daha 15,000 km benım sıkayetım frene bastıgım zaman sankı ıkı metal bırbırıne surtuyomus gıbı acayıp bır ses cıkıyor aracımı 0km aldım yanı 2.el degıl balata bıtmıstır dıcem 15,000 km balatamı bıter bugun servıs gıttım 10,000km de bıle bıtebılecegını soyledıler
    fakat bana pek ınandırıcı gelmedı kı ben ilk defa araba kullanmıyorum aynı sorunu yasayan arkadaslar varmıdır arac yola gıdıcek ses benı dusunduruyor sonucta fren en son care balatayı sokturcem
  • takıma benide eklerseniz sevinirim

2004 doblo 1.9 JTD ateş kırmızısı - ankara
  • hosgeldın kardesım aramıza
  • akadaşlar bir konuda yardıma ihtiyacım var. 2005 model 1,9 jtd ile 2007 model 1,9 mj arasındaki performans, yakıt tüketimi farkı nedir? iki model arasında ciddi fiyat farkı var. sizce bu fiyat farkı, aracın 2 yıl daha genç olmasından mı kaynaklanıyordur, yoksa iki motor arasında ciddi bir fark var mıdır? özellikle yakıt tüketimi açısından.

yardımınızı bekliyorum. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elgalad -- 20 Haziran 2010; 15:04:29 >
  • 
Sayfa: önceki 12321233123412351236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.