Şimdi Ara

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!! (1235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.924
Cevap
15
Favori
1.234.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12331234123512361237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 3-4 arabaya baktım bugun
    temiz bi tane doblo buldum
    2006 model 1.9 premio
    araç temiz kaza darbe yok.
    85.000 de
    sadece sag arka sürgülü kapıyı acarken surtmusler boya varmış alt tarafında.
    fiyat 19.000tl son dedı araç gercekten temız sorunsuz
    cokta hosuma gıttı
    yanlız arabanın hiç bişeyi yok
    vergi muane sigorta. vsvs
    bana 20.000 yi rahat bulacak.
    sizce fiyat nasıl?
  • Mrb Arkadaşlar Doblo
    1.9 Multijet Premio 2006 Ve Üstü Arıyorum.
    Piyasası Ne Kadar?
    100.000 Km Yi Aşmamış Kazasız Temiz.
    Teşekkürler
  • 415 sayfalık konuya koskoca doblo takımına bakan hıc kımse yokmu bu forum bitmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technik

Mrb Arkadaşlar Doblo
    Piyasası Ne Kadar?
    Teşekkürler

Bende 2006 model 1.9 Premio var. 22.000 km' de. Kazası belası yok. Bana sorsan ben 25' den aşağı vermem. Ancak piyasayı iyi araştırmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t@rik

quote:

Mrb Arkadaşlar Doblo
    Piyasası Ne Kadar?
    Teşekkürler

Bende 2006 model 1.9 Premio var. 22.000 km' de. Kazası belası yok. Bana sorsan ben 25' den aşağı vermem. Ancak piyasayı iyi araştırmak lazım.

O fiyata bir çok temiz araç var tabi mal senin istedigin fiyatı yazabilirsin

AMA o fiyata caddy yani kango veya tüm yeni kasaları alabilirsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ere21m

quote:

quote:

Mrb Arkadaşlar Doblo
    Piyasası Ne Kadar?
    Teşekkürler

O fiyata bir çok temiz araç var tabi mal senin istedigin fiyatı yazabilirsin

AMA o fiyata caddy yani kango veya tüm yeni kasaları alabilirsin :)

Ben zaten satmıyorum. Ancak para veripte kango' ya binmem :) Tamamen tercih meselesi. Ancak 25.000 etmeyeceğini bende biliyorum. Benim arabam temiz gidipte 80-100 bin km araba fiyatına da vermem :) Bence 22-23000 verince iyi bir doblo alınabileceğini düşünüyorum.

• Tarık sence doblo ile kangoyu ayıran en büyük özellik nedir...

Yanlış anlama binek aracımı satıp ticari araç almayı düşünüyorumda

Hala karar veremedim Marka konusunda..
  • quote:

Tarık sence doblo ile kangoyu ayıran en büyük özellik nedir...

Ben her ikisini de kullandım. Bana konfor bakımından ve ses yalıtımı bakımından kango lar itici geldi. Kangolar sanki köy aracı gibi daha çok. Ancak bir sıralama yapmam gerekirse aşağıdadır. Kendi açımdan neden Doblo ' yu tercih ettiğimi söyleyecek olursam ; bulunduğum ilde servisi oluşu ve diğer araçlara göre bakım masraflarının ucuz oluşudur. Aşağıda yazdığım tüm araçları kullandım ve sıralama yapıyorum. Yaptığım sıralama konfor ve sürüş keyfi açısındandır, diğer etkenler göz önünde değildir.

1- Mercedes Vaneo
    2- VW Caddy
    3- Fiat Doblo
    4- Opel Combo
    5- Ford Connect
    6- Reno :) Cango

• quote:

quote:

Ben her ikisini de kullandım. Bana konfor bakımından ve ses yalıtımı bakımından kango lar itici geldi. Kangolar sanki köy aracı gibi daha çok. Ancak bir sıralama yapmam gerekirse aşağıdadır. Kendi açımdan neden Doblo ' yu tercih ettiğimi söyleyecek olursam ; bulunduğum ilde servisi oluşu ve diğer araçlara göre bakım masraflarının ucuz oluşudur. Aşağıda yazdığım tüm araçları kullandım ve sıralama yapıyorum. Yaptığım sıralama konfor ve sürüş keyfi açısındandır, diğer etkenler göz önünde değildir.

1- Mercedes Vaneo
    2- VW Caddy
    3- Fiat Doblo
    4- Opel Combo
    5- Ford Connect

:)) güzel sıralama

Peli dobloların kronik bi sorunu varmı mesela combolarda volan ve direksiyon kutusu sorunu var devamlı arıza yapıyo dobloda böyle bişey varmı 1,3 motor sakin kullanımda şehir içi 60lt deposu ile kaç km yapabilir acaba...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özqür_34 -- 2 Temmuz 2010; 16:41:31 >

• quote:

quote:

quote:

1- Mercedes Vaneo
    2- VW Caddy
    3- Fiat Doblo
    4- Opel Combo
    5- Ford Connect

:)) güzel sıralama

Peli dobloların kronik bi sorunu varmı mesela combolarda volan ve direksiyon kutusu sorunu var devamlı arıza yapıyo dobloda böyle bişey varmı 1,3 motor sakin kullanımda şehir içi 60lt deposu ile kaç km yapabilir acaba...?

Kronik bir sorunu var bence :)) Arka kapılardan tıkır tıkır ses geliyor. Çok fazla inceci değilseniz duymazsınız ancak benim gibi inceciyseni duyarsınız :)) 1,3 tam olarak bilmiyorum ancak arkadaşımda var ve şehir içi kullanımda 8,5lt yakıt tüketimi görünüyor bilgisayarda. Benim aracım 1,9JTD şehir içinde yazın 20 kuruş, kışın 25 kuruş yakıt tüketiyor.

• iyi günler doblo cu lar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 9 Temmuz 2010; 16:30:48 >
  • merhaba,
    arakadaşlar fiat doblo combi 1300cc 126-150 hp arası dizel aracın vergisi ne kadardır,netten hangi sınıfı sorgulatacağız,ayrıca bu araç 90 000 km de abs dahil 4 hava yastığı klima dahil özellikleri 18 500 tl isteniyor,renk koyu gri sizce bu fiyat nasıl?
    iyi günler
  • herkes nereye gitmiş ya geçenlerde duymuştum

www.dobloteam.com diye bir site açılmış herhalde bütün millet orada
  • evet bu siteyi bende duymuştum.. Doblo uzerıne bılgılı bir site..
  • Güzel bi siteye benziyor..kimse uyumuyor herhalde orda
  • modeli kaç 2006-2007 falanmı?
  • valla ben baktımwww.dobloteam.com a güzel bir site olmuş sabaha kadar online yöneticileri bile varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: runbelx

valla ben baktımwww.dobloteam.com a güzel bir site olmuş sabaha kadar online yöneticileri bile varmış

baktım güzel olmuş diğer sitedeki gibi yöneticileri kapris yapıp kavga cıkarmazsa güzel yok oradada kavgalar olusa ozaman işiniz zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _İMKANSIZ_

quote:

Orijinalden alıntı: runbelx

valla ben baktımwww.dobloteam.com a güzel bir site olmuş sabaha kadar online yöneticileri bile varmış

baktım güzel olmuş diğer sitedeki gibi yöneticileri kapris yapıp kavga cıkarmazsa güzel yok oradada kavgalar olusa ozaman işiniz zor

Murat üstadım nasılsın,eki dostlardan birini görünce inan çok sevindim,son darbeden sonra iyi dağıldık,arkadaşlar nerelerde,sen nerelerdesin?Toplandığınız bir yer var mı merak ettim,görüşmek üzere.

• 
Sayfa: önceki 12331234123512361237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.