Şimdi Ara

.DH FIAT DoBLo' TAKIMI!! (1233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.924
Cevap
15
Favori
1.234.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12311232123312341235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haklısın hocam artık burada olmak lazım burası nede olsa ilk mekan
  • Günaydın team

quote:

Orijinalden alıntı: _İMKANSIZ_

haklısın hocam artık burada olmak lazım burası nede olsa ilk mekan

İlk mekan ama kimse kalmamış diğer taraftaki arkadaşlarıda çağırmak lazım buraya
  • gelirler zaten kim nederse desin ilk forumum oldugundan mı dır nedir burada yazmak okumak hoşuma gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _İMKANSIZ_

gelirler zaten kim nederse desin ilk forumum oldugundan mı dır nedir burada yazmak okumak hoşuma gidiyor

Kesinlikle aynı fikirdeyim buranın yeri ayrı herzaman
  • arkadaşlar merhaba.2006 1.3 premio. cd'li radyo bugün açma-kapama ve ses artırma dışında adeta kilitlendi.bir kaç kez açıp kapattım ama yine aynısı ve ekranda 'ALARM' yazısı çıkıyor.kitapçıkta ise soruna yönelik bir çözüm bulamadım.bilen veya daha önce benzer sorunla karşılaşan oldu mu?
  • merhaba arkadaşlar http://www.sahibinden.com/sahibinden_masrafsiz_fiat_doblo_premium_1_3_multijet-07WQQaXQQ24007511WQQpXQQdisplayitem
    ilandaki aracı 15000tl ye almayı düşünüyorum sizce uygunmudur bu fiyata yorum yapabilirmisiniz?
  • Hocam fiyat çok makulda km si biraz fazla yani 1-2 sene binerim diyosanız olurda. Uzun vadeli binerim bana sorun çıkarmasın diyosanız bu araç sorun çıkarabilir. Ama mutijet motorlar oldukça dayanıklı bikaç taksiciden duydum 500.000 yapıyomuş multijetler.
  • ortalama 350,000 km yapo motorlar bende senede 30000 km cıvarı yapıorum benım ıcın 4 senesı daha var yanı bu da makul bi zaman motorda 2500 tl ye cıkıyor 4 sene kullanıma 2500 tl motor masrafıda cok değil diye düsnüorum bılmem haklımıyım ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: brcncan

ortalama 350,000 km yapo motorlar bende senede 30000 km cıvarı yapıorum benım ıcın 4 senesı daha var yanı bu da makul bi zaman motorda 2500 tl ye cıkıyor 4 sene kullanıma 2500 tl motor masrafıda cok değil diye düsnüorum bılmem haklımıyım ama

temiz kullanırsanız uzun süre sizi üzmez merak etmeyin,piyasadaki rakiplerine göre hem ucuzdur parçası hem de boldur bence alınabilir
  • 2...3 hafta önce doblonun camlarına film çektirdik.Çok siyah değil içi görünüyor.
    Araç 10 numara oldu.
    Sonra bi cam filmciyle görüştük bi kanun mu ne çıkmış.
    Kafamız karıştı tabi sonra dükkana polis geldi onunla konuştuk içim karardı resmen.

Tam zamanını bilmiyorum çok uzun zaman değil ama yeni bir kanun çıkmış.
    Jnadarma cam filmli arabayı görüğü an direk bağlıyor arkadaşlar.
    Polise ise 130 tl ceza kesiyor tutanağı tutuyor 1 hafta içinde filmleri söktürdüğüne dair belgeyi
    göstermessen onlar da arabayı bağlıyorlar.

Kabul ettikleri tek şey filmin ruhsatta işli olmasıymış.Lazer veya sonradan yapılan film farketmiyor.
    Eğer ruhsatta m1 m2... yazmıyorsa arabanız her an bağlanabiliyor.
    İşin komiği cam filmini ruhsata da işletemiyorsun.
    Yani sokağın ortasından öküz kadar camlı doblolarda dışardan kabak gibi görüneceksiniz.
    Kollarınız yanacak arabanın içi hamama dönecek neden saçma bir uygulama yüzündne.

Böyle bir ülke böyle bir zihniyet var mı ya.
    20...30 bin tl arabaya veriyorsun ama çevreye zarar vermeden dilediğince kullanamıyorsun.
    Eskisi gibi muayneden geçtim içi görünüyor da diyemiyorsun.Adam ruhsatta görmedimi bağlıyor.

Bunu bugün duydum sinirlerim bozuldu.

Hai cam filmlerine saçma bir şekilde yasak getiriyorsun sonradan ruhsata işletmeye neden izin vermiyorsun
    bunu kafam almıyor benim ya.
    Arabanın filmli halini görünce bu haberler içime oturdu ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 30 Nisan 2010; 22:07:46 >

• jaguar19 yok öyle birşey polisler herşeyi çok biliyor ya sanada bilmişlik taslamışlardır.cam filminin trafik cezasından başka hiçbir sorunu yok,muayeneden geçmek dahil!! ceza yemekde şanssızlık gibi bişey kimse aldırmıyor çünkü iin rahat olsun derim ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraysgt

jaguar19 yok öyle birşey polisler herşeyi çok biliyor ya sanada bilmişlik taslamışlardır.cam filminin trafik cezasından başka hiçbir sorunu yok,muayeneden geçmek dahil!! ceza yemekde şanssızlık gibi bişey kimse aldırmıyor çünkü iin rahat olsun derim ..

Yani değişen bi şey yok mu?
    Eskiden de yasaktı ama artık denetim çok sıkı diye biliyorum.
    Eğer böyle devam ediyorsa sorun yok.

Filmcinin söylediklerinden sonra polisin de dedikleri biraz korkuttu acıkcası.
  • cam filmine fazla karışan yok artık ya,etrafınıza bi baksanıza film camsız araba yok neredeyse artık..herkese engel koymak pekte kolay olmaz bu konuda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: brcncan

merhaba arkadaşlar http://www.sahibinden.com/sahibinden_masrafsiz_fiat_doblo_premium_1_3_multijet-07WQQaXQQ24007511WQQpXQQdisplayitem
    ilandaki aracı 15000tl ye almayı düşünüyorum sizce uygunmudur bu fiyata yorum yapabilirmisiniz?

aldınmı kardeş arabayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraysgt

cam filmine fazla karışan yok artık ya,etrafınıza bi baksanıza film camsız araba yok neredeyse artık..herkese engel koymak pekte kolay olmaz bu konuda..

Emekli emniyet müdürü müşavir tanıdığa sordum. 2 Numara ve daha şeffaf cam filmleri serbest dedi.
  • Cam filmi muhabbetini iyice bir öğrenip ona göre yaptırmak lazım,bendeki şans ya ,kimseyi görmezler benim ki gözlerine takılır zati yeni ceza yedik
  • Dediğim gibi ben bu işi bilen denebilecek birinden bilgi aldım. Daha yaptırmadım ama yaptırcam. 2 numara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamz52 -- 14 Mayıs 2010; 13:05:49 >
  • İyi bakalım şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: COWABUNGA

Cam filmi muhabbetini iyice bir öğrenip ona göre yaptırmak lazım,bendeki şans ya ,kimseyi görmezler benim ki gözlerine takılır zati yeni ceza yedik

Bu ara çok sıkıyorlar film için dönem dönem olabiliyor sonra kimse karışmıyor
  • 
Sayfa: önceki 12311232123312341235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.