Şimdi Ara

DH FIAT DoBLo TeAm!! (79) ÜyE) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.872
Cevap
9
Favori
401.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • piyasada salak çok napcan... geçmiş olsun tekrardan... sana başkası çarptığı için cebinden bir kuruş çıkmaz korkma...
  • quote:

Orjinalden alıntı: FiatClub

piyasada salak çok napcan... geçmiş olsun tekrardan... sana başkası çarptığı için cebinden bir kuruş çıkmaz korkma...

Sabah bıraktım birmot'a far,far kaşı değişiyor çamurluk düzelicek boyanmadan tamponda oto king te tamir olucak yanlız ç.tesi öncesi yetişme dediler
  • yaw sana zahmet o far kaşının fiyatını bi öğrenebilir misin bana? bizim şirkettekilerden biri öndekine hafif dokunup kırmış da onu, yenisi ne kadar diye merak ediyordu...
  • quote:

yaw sana zahmet o far kaşının fiyatını bi öğrenebilir misin bana? bizim şirkettekilerden biri öndekine hafif dokunup kırmış da onu, yenisi ne kadar diye merak ediyordu...

ok öğrenir pm atarım sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: GRANDE

quote:

yaw sana zahmet o far kaşının fiyatını bi öğrenebilir misin bana? bizim şirkettekilerden biri öndekine hafif dokunup kırmış da onu, yenisi ne kadar diye merak ediyordu...

ok öğrenir pm atarım sana

ok thanks
  • quote:

Orjinalden alıntı: kimyacı10

arkadaşlar haziran ayında sıfır doblo aldım.yaz boyunca genelde uzun yol yaptım ve yol bilgisayarındaki ort yakıt tüketimi 6,5 civarında idi.şu anda arabayı genellikle şehir içi kullanıyorum.ort tüketim 8 gösteriyo.sizce bu değer normal mi?

multijet 1.3
  • SELAM ARKADAŞLAR BEN DE 1.3 PREMİO MULTİJET ALDIM YANİ ANLIYACAĞINIZ SİZİN TAYFAYA KATILDIM. BİŞEY SORMAK İSTİYORUM BU ARAÇIN FUEL KASKOSU KAÇ PARA TUTAR. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZOOMTOR

SELAM ARKADAŞLAR BEN DE 1.3 PREMİO MULTİJET ALDIM YANİ ANLIYACAĞINIZ SİZİN TAYFAYA KATILDIM. BİŞEY SORMAK İSTİYORUM BU ARAÇIN FUEL KASKOSU KAÇ PARA TUTAR. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

ben koç tan yaptırdım + ları bir sene içerisinde sınırsız cam değişimi ve 1 araç pert olursa sıfırını verio diğerleri gibi ikinci el fiyatını değil (araştırdım bi tek koç veriodu) ve 8+1 taksit yaptılar 1.030 ytl ye
  • quote:

quote:

arkadaşlar haziran ayında sıfır doblo aldım.yaz boyunca genelde uzun yol yaptım ve yol bilgisayarındaki ort yakıt tüketimi 6,5 civarında idi.şu anda arabayı genellikle şehir içi kullanıyorum.ort tüketim 8 gösteriyo.sizce bu değer normal mi?

multijet 1.3

Ben 3. depodayım daha (manisada doldurdum depoyu manisa/bursa arası uzun yol) ş. içinde kullanıom şimdi (gerçi hala serviste araba) ortalama ş.içi 6.5 uzun yolda 5.0 ile 5.5 tüketiyor
    Şu anda dpo ort. tüketim 5.9 lt ş.içi ş.dışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRANDE -- 14 Aralık 2006; 14:00:10 >

• MERHABA DOBLOCULAR GEÇTE OLSA BÖYLE DOBLOCULAR TOPİĞİ OLDUĞUNU GÖRDÜM.BENDE 2006 MODEL FÜME RENGİNDE DOBLO PREMİO 1.3 MULTİJET VAR. ARABADANDA ÇOK MEMNUNUZ.DOBLO HAKKATTENSINIFINDA LİDER.YAKITI PERFORMANSI VE KONFORU HARİKA DAHA ÖNCE 1.6 PALİO WEEKEND VARDI ONU 115.000 KM DE SATTIK.ONDAN MEMNUN OLDUĞUMUZ İÇİN VE DOBLO MERAĞIMIZ OLDUĞU İÇİN ALDIK.DOBLOMA BİRDE MERCEDES İN DERİLERİ İLE KOLTUKLARINI DİREKLERİNİ VE DİREKSİYON VİTES VE EL FRENİNİ ÖZEL SARAÇ DİKİŞİ İLE YAPTIK.ARABANIN KOLTUKLARINI KENDİMİZ YAPTIK.ANLICAĞINIZ BİZİM DOBLO PREMİO BUNDAN SONRA DOBLO VİP PREMİO OLDU.DOBLO ÇOK GÜZEL BİR ARABA HERKEZE TAVSİYE EDERİM. DOBLO ŞEHİR İÇİNDE 6.5 LT YAKIYOR.DOBLO

DH FIAT DoBLo TeAm!!  (79) ÜyE)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doblo vip premio -- 14 Aralık 2006; 23:06:09 >

• bir depoyla 850 km yaptım yarısı şehir içi olmasına rağman yakıtı cok iyi kullanıyor cok memnunum iyiki doblo premio almışım diyorum
  • Orjinalden alıntı: serom23

Nasıl bunların fiyatları krdss???

Orjinalden alıntı: GRANDE

krds bende bass aldım haftaya da comp. ile anfi alcam ama bu jbl lere kapılara sığmıyo dediler bende kicker almayı düsünüodum onlar sığıyomuss!
    senin bunlar sığcakmı kapılara ??
    buda bassın resmi

http://img20.imageshack.us/my.php?image=pic0031qw1.jpg

simdilik ewde takılıom

Bu bass baya güzel duruyor

bide bu kabinin üstüne anfi takılamaz mı koltuk altına koymaktansa daha derli toplu olur

böyle olsa hem daha temiz olur gibi geliyor bunlara takmış durumdayım bu ara

Akşam evkurda gördüm 800w sony ninkini fiyatını sordum 445 ytl idi fazlasıyla tatmin eder dedi görevli ama önlerede mid bas alman gerekir diodu,araba servisten çıksın her an alabilirim yanlız bir sürü kablosu var o gözümü korkutuyor

• bende dün kicker comp ve harward 808 amfi aldım.geçen haftada jbl bass ı almıştım.şimdi sıra bağlatmada.dün bi kaç yere sordum 100 ile 175 arasında değişio bağlatma fiyatları.sizce bu fiyatlar uygun mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: serom23

bende dün kicker comp ve harward 808 amfi aldım.geçen haftada jbl bass ı almıştım.şimdi sıra bağlatmada.dün bi kaç yere sordum 100 ile 175 arasında değişio bağlatma fiyatları.sizce bu fiyatlar uygun mu?

fiyatlarını bilmiyorum da kullanılan kablolara göre çok değişiyor 100 ile 175 lik aradaki malzeme aynı değildir
  • quote:

bende dün kicker comp ve harward 808 amfi aldım.geçen haftada jbl bass ı almıştım.şimdi sıra bağlatmada.dün bi kaç yere sordum 100 ile 175 arasında değişio bağlatma fiyatları.sizce bu fiyatlar uygun mu?

Bizede 100 dolar dediler montaj fiyatını. O yüzden şu anlık beklemedeyiz. ( maddi olarak ) Ama yaptırırsan kablonun iyisinden yaptır.
  • Bu arada bagaj için aranızda bagaj havuzu kullanan var mı?
    Benim arkadaş G.punto için aldı çok güzel ve kullanışlı doblo için var mı diye sordum birmot a varmış yarın arabayı almaya gidince servise alıcam beğenirsem birde kartel muhafazası taktırıcam malum TR yolları ne olur ne olmaz
  • doblo premio 1.3 multijet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doblo vip premio -- 15 Aralık 2006; 20:03:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: doblo vip premio

doblomun içi nasıl olmuşşşşşş

Güzel olmuş Vip gibi

• premionun rengi ne kaç kmde
    quote:

Orjinalden alıntı: izmuhendis

bir depoyla 850 km yaptıyarısı şehir içi olmasına rağman yakıtı cok iyi kullanıyor cok memnunum iyiki doblo premio almışım diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: doblo vip premio

premionun rengi ne kaç kmde
    quote:

Orjinalden alıntı: izmuhendis

bir depoyla 850 km yaptıyarısı şehir içi olmasına rağman yakıtı cok iyi kullanıyor cok memnunum iyiki doblo premio almışım diyorum

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.