Şimdi Ara

DH FIAT DoBLo TeAm!! (79) ÜyE) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.872
Cevap
9
Favori
401.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: doblo vip premio

premionun rengi ne kaç kmde
    quote:

Orjinalden alıntı: izmuhendis

bir depoyla 850 km yaptım yarısı şehir içi olmasına rağman yakıtı cok iyi kullanıyor cok memnunum iyiki doblo premio almışım diyorum

• bilgisayar ARIZALANMIŞTI ARABANIN RESİMLERİDE SİLİNMİŞ BİLGİSAYARA YÜKLEYECEM
  • quote:

Orjinalden alıntı: GRANDE

Bu arada bagaj için aranızda bagaj havuzu kullanan var mı?
    Benim arkadaş G.punto için aldı çok güzel ve kullanışlı doblo için var mı diye sordum birmot a varmış yarın arabayı almaya gidince servise alıcam beğenirsem birde kartel muhafazası taktırıcam malum TR yolları ne olur ne olmaz

ben sordum karter muhafazası yok malesef
  • quote:

Orjinalden alıntı: impress

quote:

Bu arada bagaj için aranızda bagaj havuzu kullanan var mı?
    Benim arkadaş G.punto için aldı çok güzel ve kullanışlı doblo için var mı diye sordum birmot a varmış yarın arabayı almaya gidince servise alıcam beğenirsem birde kartel muhafazası taktırıcam malum TR yolları ne olur ne olmaz

ben sordum karter muhafazası yok malesef

Hangi şehirdesin arkadaşım Bursadaysan temin ederiz çünkü perşeme sorduğumda vardı

• Arkadaşlar ben bişi sorcam şu tamponun altındaki ince plastik neye yarıyo bi bilgisi olan varmı bi işlevi yok sa çıkarttıracam çok iğrenç duruyo
  • arkadaşlar dün taktırdım sistemi.100 ytl verdim.bi tanıdık sayesinde hem kaliteli,hemde normalden ucuz oldu.ses tam istediğim gibi.eğer abartı bi ses istemiyorsanız böle bi set tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanlı13

Arkadaşlar ben bişi sorcam şu tamponun altındaki ince plastik neye yarıyo bi bilgisi olan varmı bi işlevi yok sa çıkarttıracam çok iğrenç duruyo

büyük ihtimal rüzgarın araç altına girmesini bir nebze önlüyor diye düşünüyorum

bugun ben de componentleri taktırmaya gittim sonuç hüsran teyp kaldırmıyor

100 ytl ye bi tane çıkma pioneer varmış ufak tefek bişey. duruyosa onu taktırcam. işçilk kablo ıvır zıvır amfi 50 ytl ye yaptırcam. içime oturdu amaaa

• quote:

Orjinalden alıntı: impress

quote:

Orjinalden alıntı: osmanlı13

Arkadaşlar ben bişi sorcam şu tamponun altındaki ince plastik neye yarıyo bi bilgisi olan varmı bi işlevi yok sa çıkarttıracam çok iğrenç duruyo

büyük ihtimal rüzgarın araç altına girmesini bir nebze önlüyor diye düşünüyorum

bugun ben de componentleri taktırmaya gittim sonuç hüsran teyp kaldırmıyor

100 ytl ye bi tane çıkma pioneer varmış ufak tefek bişey. duruyosa onu taktırcam. işçilk kablo ıvır zıvır amfi 50 ytl ye yaptırcam. içime oturdu amaaa

hadiya üzüldüm olmamasına bende düşünüyordum hatta senden iyi haberler bekliyordum

• SELAM MİLLET DOBLONUN KALORİFERLERİ NİYE GEÇ ISINIR YADA BİLMEDİĞİM Bİ PÜF NOKTASI MI VAR
    ? BURSALI OLANLAR BİLİR SETBAŞINDAN ESKİ GARAJA GELENE KADAR ISINMIYOR ARAÇI DAHA YENİ ALDIM ACABA BİLMEDİĞİM BİŞEY Mİ VAR DAHA ÖNCE UNO KULLANIYORDUM O HEMEN ISITIYORDU. CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZOOMTOR

SELAM MİLLET DOBLONUN KALORİFERLERİ NİYE GEÇ ISINIR YADA BİLMEDİĞİM Bİ PÜF NOKTASI MI VAR
    ? BURSALI OLANLAR BİLİR SETBAŞINDAN ESKİ GARAJA GELENE KADAR ISINMIYOR ARAÇI DAHA YENİ ALDIM ACABA BİLMEDİĞİM BİŞEY Mİ VAR DAHA ÖNCE UNO KULLANIYORDUM O HEMEN ISITIYORDU. CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER.

Selam bende Bursalıyım Hatta namazgahta oturduk 14 sene
    Şimdi sitelerde oturuyorum evden çıkıp fakülteye geldiğimde(yaklaşık 5-6dk) ısınmış oluyor hatta Şükraniye'ye geldiğimde arabanın içiısınmış oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRANDE -- 19 Aralık 2006; 14:41:39 >
  • quote:

quote:

SELAM MİLLET DOBLONUN KALORİFERLERİ NİYE GEÇ ISINIR YADA BİLMEDİĞİM Bİ PÜF NOKTASI MI VAR

Selam bende Bursalıyım Hatta namazgahta oturduk 14 sene
    Şimdi sitelerde oturuyorum evden çıkıp fakülteye geldiğimde(yaklaşık 5-6dk) ısınmış oluyor hatta Şükraniye'ye geldiğimde arabanın içiısınmış oluyor

Bu arada benim önceki arabamda çok çabuk ısınıyordu dizeller biraz geç ısınıyor vede geç soğuyor benzinlilere göre

• GRANDE HEMŞERİM DİYEYİM SANA BENİM PLAKA 16 BS 037 GRANİT GRİSİ DOBLO BELKİ TRAFİKTE DENK GELİRİZ. BEN YENİ ALDIM BANOTODAN. ARAÇ SADE SEN BİŞEYLER YAPTINMI ARAÇA SES YADA GÖRÜNÜŞ OLARAK. YADA NELER YAPILABİLİR Bİ FİKRİN VARMI ?
  • benimkide bu 4. hafta sı daha bu arada 4. depo bide çok geziom sanırım

DH FIAT DoBLo TeAm!!  (79) ÜyE)

bu arada ben ek olarak bagaj havuzu alıcam geçen gittim yemektelermiş beklemedim birde kartel muhafazası taktırıcam müzik içinde kararsızım

DH FIAT DoBLo TeAm!!  (79) ÜyE)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRANDE -- 19 Aralık 2006; 15:36:40 >

• Beyler 2 comp. 1 bass 1 de anfi ses cook tatlıı oluo wala tavsiye ederimm!!

KICKER comp.
    HARDWARD 808 4 kanallı anfi
    JBL gto 1202d bass
  • SEROM 23 SEN YAPTIN GALİBA KAÇA PATLADI BU DEDİĞİN TESİSAT? GRANDE ARAÇLAR AYNI BENİMKİ 1.3 MULTİJET. KOLTUK KILIFI YAPTIRMAK LAZIM ÇOK AÇIK RENK DÖŞEMELER.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serom23

Beyler 2 comp. 1 bass 1 de anfi ses cook tatlıı oluo wala tavsiye ederimm!!

KICKER comp.
    JBL gto 1202d bass

Maliyeti ne kadar bu tesisatın birde fotoğrafını koyarmısın ne kadar yer kapladı görelim belki gaza gelir bende yaparım
  • quote:

SEROM 23 SEN YAPTIN GALİBA KAÇA PATLADI BU DEDİĞİN TESİSAT? GRANDE ARAÇLAR AYNI BENİMKİ 1.3 MULTİJET. KOLTUK KILIFI YAPTIRMAK LAZIM ÇOK AÇIK RENK DÖŞEMELER.

Ben ön koltuklara kilim tarzı bişey aldım açık renk çabuk kirlenir dikkat etmezsek

bide komple koruma yaptırmıştım ben geçen aynı 2 renk yan yana geldi bi müşterimin araba sanki daha parlaktı benimki oda 1-1.5 ay önce almıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRANDE -- 19 Aralık 2006; 17:47:37 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: serom23

Beyler 2 comp. 1 bass 1 de anfi ses cook tatlıı oluo wala tavsiye ederimm!!

KICKER comp.
    JBL gto 1202d bass

Maliyeti ne kadar bu tesisatın birde fotoğrafını koyarmısın ne kadar yer kapladı görelim belki gaza gelir bende yaparım

kicker comp. 145ytl
    hardward 808 200ytl
    jbl bass 130
    bide 80 e bağlattım foto yok henüz ztn bagajda bi bass bide anfi var öle yani

• koltuk kılıfımı taktırsak kirlencek valla :) perdede düşünüyorum ben gerçi camlarda filim var yinede perdede güzel oluyor bu kadar müzik sistemine gerek yok arkadaşlar orjinal bile yetiyor sistem güzel
  • YAA ARKADAŞLAR BİRDE BENİM ARABADA FRENİ YAVAŞ BASTIĞIM ZAMAN BALATA SESİ GELİYOR. ÖRNEĞİN ARAÇ HAFİF BAYIRDA DURURKEN FRENİ HAFİF SALDIĞIM ZAMAN BALATA SESİ GELİYOR YENİ OLDUĞU İÇİNMİ ACABA ??
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.