Şimdi Ara

DH FIAT DoBLo TeAm!! (79) ÜyE) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.872
Cevap
9
Favori
401.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizin için önemlimi bilmiyorum 1.3 multijetle 185km hız yaptım ve hakimiyette hiçbir kayıp yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZOOMTOR

GRANDE HAVUZ İİMİŞ GÜLE GÜLE KULLAN. ELİM BİRAZ RAHATLASIN BENDE YAPTIRACAĞIM AMA ÖNCE KILIF ALMAM LAZIM.

ben kilim tarzı bişi aldım opette satılıodu toplam 15 e mal oldu 2ön koltuk bide arkaya oturma kısmına 3 lü idare eder şimdilik
  • quote:

Orjinalden alıntı: clıMax

Arkadaşlar sizin için önemlimi bilmiyorum 1.3 multijetle 185km hız yaptım ve hakimiyette hiçbir kayıp yok

bende yapmıştım.evt hakimiyet iidi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kimyacı10

quote:

Orjinalden alıntı: clıMax

Arkadaşlar sizin için önemlimi bilmiyorum 1.3 multijetle 185km hız yaptım ve hakimiyette hiçbir kayıp yok

bende yapmıştım.evt hakimiyet iidi.

Tbrklerr!! 200 beklioz sizlerden arkadaslarr

• GRANDE SAĞOL BUGÜN ARADIM P.TESİ GELİR DEDİ TAKTIRAYIM BENDE
    SENİN KOLTUKLAR DERİMİYDİ GRANDE
  • 200 km yapanlar var ama ben şu ana kadar 180 i gördüm fabrica stoc lastiklerine pek güvenilmez malum bisiklet lastiği gibi 195 lik filan olsa hiiç acımam basarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmuhendis

GRANDE SAĞOL BUGÜN ARADIM P.TESİ GELİR DEDİ TAKTIRAYIM BENDE
    SENİN KOLTUKLAR DERİMİYDİ GRANDE

Kartel koruyucusunu takmak bayaa bi külfetli ben o yüzden 10.000 bakımında taktırıcam gözüm kesmedi o kadar işe
    koltuklar deri değil benim premio koltuğu vip te deri
  • doblocu arkadaşlar ben vip premiomun kapı kollarını krom yapmak istiyorum.fakat o kromlar düşer mi? acaba bana biraz bilgi verirseniz mutlu olurum.aranızda yaptıran var mı?yaptırdıysa memnun mu?veya grande arkadaşımızda olan yeni premio daki gibi ortalarını boyatıcam zaten arabanın kapı kolları füme renginde teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: doblo vip premio

doblocu arkadaşlar ben vip premiomun kapı kollarını krom yapmak istiyorum.fakat o kromlar düşer mi? acaba bana biraz bilgi verirseniz mutlu olurum.aranızda yaptıran var mı?yaptırdıysa memnun mu?veya grande arkadaşımızda olan yeni premio daki gibi ortalarını boyatıcam zaten arabanın kapı kolları füme renginde teşekkürler.

bence o kollara 80-90 ytl bayılma. ben bütün kolları 1 ytl ye hallettim

DH FIAT DoBLo TeAm!!  (79) ÜyE)

ön panjuda da o renk iğrenç duruyor bana göre.

şöyle birşey tavsiye edeyim millet deli oluyo benim doblo ya

• BU XENONLAR NASIL TAVSİYE EDERMİSİN ? SENİN DOBLODA VAR HER HALDE iMPRESS ? KAÇA MAL OLUR VE GÖRÜNTÜ NASIL ??
  • GRANDE BAGAJ HAVUZU SORDUM BAN OTOYA 100 YTL DEDİ VAZ GEÇTİM BENDE ZEN 70 DEMİŞTİN BİRMOTTA ORAYA BAKACAĞIM ? HAZIR ELLERİNDE VAR DİMİ HEMEN TAKIYOLARMI??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZOOMTOR

GRANDE BAGAJ HAVUZU SORDUM BAN OTOYA 100 YTL DEDİ VAZ GEÇTİM BENDE ZEN 70 DEMİŞTİN BİRMOTTA ORAYA BAKACAĞIM ? HAZIR ELLERİNDE VAR DİMİ HEMEN TAKIYOLARMI??

takılma diye birşey yok paspas gibi düşün birşey döküldümü çıkarabiliyorsun ayrıca yıkanabiliyor sıvılarıda emmiyor çok kullanışlı ben iskontolu aldım ama birmottan daha ucuza alırsın
  • @impres o krom çıtaları nerden temin edbiliriz
  • arkadaşım teşekkürler.ben o kromları nereden teğmin edebilirim hakkatten dobloya çok yakışmış
    quote:

Orjinalden alıntı: impress

quote:

doblocu arkadaşlar ben vip premiomun kapı kollarını krom yapmak istiyorum.fakat o kromlar düşer mi? acaba bana biraz bilgi verirseniz mutlu olurum.aranızda yaptıran var mı?yaptırdıysa memnun mu?veya grande arkadaşımızda olan yeni premio daki gibi ortalarını boyatıcam zaten arabanın kapı kolları füme renginde teşekkürler.

bence o kollara 80-90 ytl bayılma. ben bütün kolları 1 ytl ye hallettim

ön panjuda da o renk iğrenç duruyor bana göre.

şöyle birşey tavsiye edeyim millet deli oluyo benim doblo ya

• grande ve ımpress sizin doblolarda 1.3 dimi nekadar yakıyolar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doblo vip premio -- 27 Aralık 2006; 12:56:54 >
  • siz nasıl temizliyorsunuz tamponları?
  • quote:

siz nasıl temizliyorsunuz tamponları?

bende süt silikon var beyaz sprey ben onu sürüom tampona güsel oluo simsiyah
  • biraz da gece çekimi gözünü seveyim doblonun angel eye var sanki

xenon kullanmıyorum normal ampul

isteyen olursa pm den ulaşabilir

OTOPOLden alabilirsiniz çıtaları ince çıtayı 6 mm kalını 11 mm alın.

ben bi bidon süt aldım 25 e bas bs parlat süper bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impress -- 27 Aralık 2006; 0:16:32 >

• aydınlatma nasıl bu ampullerde..?
  • arkadaşlar ampul hakkında bilgi almak isteyen p.m. atsın lütfen. amacını aşmayalım bu konunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impress -- 27 Aralık 2006; 0:15:09 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.