Şimdi Ara

DH FIAT DoBLo TeAm!! (79) ÜyE) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.872
Cevap
9
Favori
401.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: impress

arkadaşlar ampul hakkında bilgi almak isteyen p.m. atsın lütfen. amacını aşmayalım bu konunun

bosver abi p.m yi yaz buraya herkeş görsün dimi
  • BEN DOBLOYU ÇOĞUNLUKLA ŞEHİRİÇİ KULLANIYORUM. ESKİDEN UNO VARDI 40 YTL BENZİN 1 HAFTA YETİYORDU. DOBLO DAHA AZ YAKAR DEDİLER 50YTL EURODİZEL ALDIM ODA 1HAFTA GİTTİ?KULLANIN AYNI EVDEN İŞE İŞTEN EVE . ANLAMADIM BEN BU İŞİ.DİZEL ARAÇI AZ YAKMASI İÇİN NASIL KULLANILMALI VE NELER YAPMALI BİLGİSİ OLAN CEVAP YAZARSA SEVİNİRİM.TEŞEKKÜRLER
  • BURDADA YAZARIZ GRANDE DOBLOMUZU NASIL ŞEKİL YAPARIZ?? YAPILABİLECEK ŞEYLER NELERDİR? TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZOOMTOR

BEN DOBLOYU ÇOĞUNLUKLA ŞEHİRİÇİ KULLANIYORUM. ESKİDEN UNO VARDI 40 YTL BENZİN 1 HAFTA YETİYORDU. DOBLO DAHA AZ YAKAR DEDİLER 50YTL EURODİZEL ALDIM ODA 1HAFTA GİTTİ?KULLANIN AYNI EVDEN İŞE İŞTEN EVE . ANLAMADIM BEN BU İŞİ.DİZEL ARAÇI AZ YAKMASI İÇİN NASIL KULLANILMALI VE NELER YAPMALI BİLGİSİ OLAN CEVAP YAZARSA SEVİNİRİM.TEŞEKKÜRLER

benim ortalama 150 kuruş yakıodu ş.içi bu depo hariç bu depo soğuktanmıdır nedir 400 km oldu ama depo yarıdan iki çizgi aşağıya indi bende anlamadım gerçi kısa mesafe kulllanıom motor ısınmadan stop ediyorum arabayı onunda etkisi var birde havalar soğuyunca tüketim arttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRANDE -- 28 Aralık 2006; 9:43:13 >

• arkadaşlar bende ilk aldığımda çok yakıyordu sonra 6.0lt 7.0lt arası yakıyor.az mesafede 7.5lt yakıyor bir depo ile 800 km gidiyor.doblo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doblo vip premio -- 28 Aralık 2006; 13:14:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serom23

quote:

arkadaşlar ampul hakkında bilgi almak isteyen p.m. atsın lütfen. amacını aşmayalım bu konunun

bosver abi p.m yi yaz buraya herkeş görsün dimi

biraz ticarete kaçıyor anladın sen anladın

1.3 multijetin turbosu 1750 d/d de girer 2500 d/d de max basıncına ulaşır. bu da bize 2500 de girmi gibi hissettirir.

aracınızı 2000 d/d altında kullanmanızı tavsiye etmem çok kurum yapar, krank milini zorlar. doblo en az yakıtı max torkunu aldığı devir bandında yakar. 2000 - 2500 d/d arası idealdir

bir başka konuda yazdığımı buraya da koyayım herkes bilgilensin

quote:

benden bir kıyak daha size

öyle bir durumda el freninizi çekin 2500 d\d de sabit 3-5 saniye kalın. bu sayede turbo devreye girecek artık istediğiniz gibi kalkabilirsiniz. turbo devreye girmeden kalkanlar bol olduğu için arabanın adı kötüye çıkıyor. sonuçta 1.3 motor araba. siz turboyu devreye sokmazsanız atmosferik bir dizel ne kadar giderse o kadar gider.
    />

işi bilmeyenlerin kalkmaya çalıştığı devirde aracın torku 50-60 nm lerde dolaşıyor tabii ki zorlanacak.
    el freni çekip gitmek nasıl yanlış bir işse raconunu bilmeden kaldırmak da yanlış bir iş ama kime söylüyoruz

bu cevabın kimlere yazıldığını da anlamışsınızdır zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impress -- 27 Aralık 2006; 21:39:56 >

• quote:

biraz da gece çekimi gözünü seveyim doblonun angel eye var sanki

DH FIAT DoBLo TeAm!!  (79) ÜyE)

xenon kullanmıyorum normal ampul

isteyen olursa pm den ulaşabilir

OTOPOLden alabilirsiniz çıtaları ince çıtayı 6 mm kalını 11 mm alın.

ben bi bidon süt aldım 25 e bas bs parlat süper bişey

Abi araban çook güsel tam süper olmuş ya bizm beyaz doblo yu hayal ediyorum birden bi kabus lar görüyorum daha ehliyet almaya 2 sene var

• arkadaşım bugün göker otomotive fiat yetkili servisine gittim doblo için en uygun devir 2000 ile 3000 arası imiş 1.3 için ayrıca turbo araç çalıştığı andan itibaren devreye girermiş yani 1750 ile 2500 arası enyüksek tork seviyesini kullanırmış doblo 1.3 en az bu devirler arası yakıtı az kullanırmış.orada maxi dobloyu yakından inceledim harika tam vip yapılıp uzun yola gitmek için süper.iyi bayramlar iyi seneler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doblo vip premio -- 30 Aralık 2006; 19:44:29 >
  • Öle aslında vıp yi uzun şasi de çıkarsalardı çok güzel olurdu paran olcak da yapacan işte
  • iyi bayramlar iyi tatiller arkadaşlar seneye görüşmek üzere iyi seneler
  • HERHESE İİ BAYRAMLAR İİ SENELER
  • iyi bayramlar millet
  • Bayram kutlamalarınızı lütfen otomobil geneldeki size ayrılan kısımda yapınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 30 Aralık 2006; 17:05:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GRANDE

quote:

Orjinalden alıntı: serom23

Beyler 2 comp. 1 bass 1 de anfi ses cook tatlıı oluo wala tavsiye ederimm!!

KICKER comp.
    HARDWARD 808 4 kanallı anfi
    JBL gto 1202d bass

Maliyeti ne kadar bu tesisatın birde fotoğrafını koyarmısın ne kadar yer kapladı görelim belki gaza gelir bende yaparım

Al abi foto

• obaaa süper bass gayet yeterli fazlası abartı olur baba anfiyi bass kutusuna monte edemedin mi. sökerken felan daha rahat olur

bide teyp de anfi çevirici felan kullandın mı benim eleman 2*20 watt çıkışı var dedi çubuklar yok bende söküp bakamadım dikkat ettin mi teybin arkasında yazıyo bana çok az geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impress -- 30 Aralık 2006; 23:35:31 >
  • quote:

obaaa süper bass gayet yeterli fazlası abartı olur baba anfiyi bass kutusuna monte edemedin mi. sökerken felan daha rahat olur

bide teyp de anfi çevirici felan kullandın mı benim eleman 2*20 watt çıkışı var dedi çubuklar yok bende söküp bakamadım dikkat ettin mi teybin arkasında yazıyo bana çok az geldi

Ewt abi amfi cevirici var! Arkasına dikkat etmedim elektrikci yaptı cubuklar bendede yoktu elektrikcide allahtan varmıs yane
    kapılarda kompenant olduğundan amfiyi sökemiom ztn bassıda süreklli kullanmıom ben bindiğimde takıom genelde

• ben amfi takmaya kıyamadım valla componentleri de biradere verdim sıfır accent aldı. orjinallerle devam bakalım yaza doğru bi şeytan girer içime belki ses nasıl feci olmuştur yaw
  • evt ses çok tatlıı olduu..yaza doğru arkalarada comp ve bi teyp alacam.o zaman daha da ii olacak.
  • DOBLOCU ARKADAŞLARBENİM BİR ABİM DOBLO ALICAĞI İÇİN 2004 MODEL HYUNDAİ GETZ 1.3 GLS SATIYOR ARABA 13,000 KM DE VE ÇOK TEMİZ ARKADAŞINIZ FİLAN VARSA YARDIMCI OLUN LÜTFEN ARABAYI ALICAK KİŞİ SIFIR GETZE BİNECEK ARABA ÇOK TEMİZ AYRICA 2004 VE ÜSTÜ DOBLO İLE DE TAKAS OLUR 16.500YTL FİYATTA PAZARLIK PAYI VAR.
  • arkadaşlar benim arabanın yanına geçen başka bi promio yanaşmış birde baktım diğer promio daha parlak dah canlı benimkisi soluk kaldı sahibini görsem sorcaktım ne yapmak lazım parlak olması olması için pasta cila felanmı? bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.