Şimdi Ara

DH FIAT DoBLo TeAm!! (79) ÜyE) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.872
Cevap
9
Favori
401.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: serom23

quote:

Orjinalden alıntı: GRANDE

quote:

Orjinalden alıntı: serom23

Beyler 2 comp. 1 bass 1 de anfi ses cook tatlıı oluo wala tavsiye ederimm!!

KICKER comp.
    HARDWARD 808 4 kanallı anfi
    JBL gto 1202d bass

Maliyeti ne kadar bu tesisatın birde fotoğrafını koyarmısın ne kadar yer kapladı görelim belki gaza gelir bende yaparım

Al abi foto
     DH FIAT DoBLo TeAm!!  (79) ÜyE)

Güzel olmuş
    nekadar a maloldu sana bu sistem bide caponentlerden memnunmusun

• quote:

Orjinalden alıntı: izmuhendis

arkadaşlar benim arabanın yanına geçen başka bi promio yanaşmış birde baktım diğer promio daha parlak dah canlı benimkisi soluk kaldı sahibini görsem sorcaktım ne yapmak lazım parlak olması olması için pasta cila felanmı? bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim

Sanırım o arkadaş boya koruması yaptırmıştır,bende yaptırdım teslim alırken benimkinin yanında başka premio daha vardı aynı renk sorduğumda renk farkını korumadan demiştiler
  • sağolasın grande bende ayrıyetten birşeymi yapılıyor diye merak ettim boya koruma bu kadar farkettiriyosa yaptırayım bende ne kadara mal olur?
    quote:

quote:

arkadaşlar benim arabanın yanına geçen başka bi promio yanaşmış birde baktım diğer promio daha parlak dah canlı benimkisi soluk kaldı sahibini görsem sorcaktım ne yapmak lazım parlak olması olması için pasta cila felanmı? bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim

Sanırım o arkadaş boya koruması yaptırmıştır,bende yaptırdım teslim alırken benimkinin yanında başka premio daha vardı aynı renk sorduğumda renk farkını korumadan demiştiler
  • beyler tam sol geri ve ya ileri giderken küt diye bir ses geliyor bir seferlik sizlerde de oluyo mu deneyebilirmisiniz bi ara
  • yok ya denedim hiiç raslamadım o türlü bi sese acaaba nedendir
  • lastiklerden diye düşünüyorum sonuçta 205/55/15 ancak yapmaması lazım ön takımda bir atlama oluyor sanki
  • Olabilir istersen bi servise götür derim eğer her zmn yapıyossa vardır bi sorun
  • bayramdan sonra bi kanala sokimde bakim ön takıma. servise bilip gitmek en iyisi. gerektiğinde çamur atamazsak vay halimize garanti dışı deyip koyarlar kapı önüne
  • quote:

sağolasın grande bende ayrıyetten birşeymi yapılıyor diye merak ettim boya koruma bu kadar farkettiriyosa yaptırayım bende ne kadara mal olur?
    quote:

quote:

300 istEdiler pazarlıkla 220 ytl ye yaptırdım onuda 5 taksit yaptılar arabayı teslim almadan birmota yaptırmıştım iç dış motor ve ön cam için kayganlaştırıcı

• sağolasın grande bende bayramdan sonra bi uğrıyım cok şık duruyo zaten kışta geldi boya koruma şart
    ben arabayı alırken servise götürdüm ordakiler sen ne suyunu nede yağını elleme dedi bende anlamadım bakımdan bakıma onlar değiştiriyomuş ama ya suyu biterse motoru yakmıyalım yoksa bu premiolar suyu bitirmiyomu
  • grande sen bakıyomusun suyuna yağına arabanın hoş senin araba daha yeni kaç km oldu?
  • arkadaşlar benim doblo premiom eski kasada olan füme rengi ben arabaya heray parlatıcı cila yapıyorum çünkü araba koyu renk hemen matlaşır zamanınız varsa alın 10ytl cila her ay yapın arabanız hep ilk günkü gibi parlak olur birde arabanın bu bayram köyde motorunu temizledim motoru temizlemek için sadece mutfaklarda olan yağ sökücülerini kullanın ben onu motora güzelce sıkıyorum ardından küçük fırça ile temizliyorum en sonundada su döküyorum pırıl pırıl oluyor içinide bir camsil şişesine leke çıkarıcı ve su koyun güzece karıştırın ve yer halısına tavana ve koltuklara sıkın temizlik fırçası ile güzelce temizleyin ardından kurulayın deri koltuk ve torpito için sabunlu su hazırlayın aynı şekilde püskürtün ve ince fırça ile yıkayın ardından kurulayın yani kendinizde detaylı temizlik yapmış olursunuz boya korumasıda teflon cila çünkü teflon cila arabanın çizilmesini ve dış etkenlerden korur.bunları yaparsanız o çok sevdiğimiz doblolarımız hep parlak ve ilk günkü gibi olur.bunları detaylı temizlik yapan arkadaşımdan öğrendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doblo vip premio -- 3 Ocak 2007; 14:35:41 >

• quote:

grande sen bakıyomusun suyuna yağına arabanın hoş senin araba daha yeni kaç km oldu?

2 sefer baktım 2800 lerde km şu anda
  • doblocu arkadaşlarım siz hiç doblolarınızı arazide denedinizmi bizim doblo beni çok şaşırtıyor biz arabayı karda ve buzda çok denedik aaraba ebd nin etkisiile hiç takılmıyor birde kış lastiği aldım harika bayramda karaburunda kumda özellikle arabayla oynadım arbanın takılmadan ilerlemesi beni çok mutlu ediyor ayrıca doblo 1,3 ü olanlar siz enfazla kaç km yaptınız biz dobloyu otobanda arabayı denedik araba 158 i gördü bu değer 1.3 için baya iyi bi değer.siz enfazla kaç km yaptınız?impress kardeşim benim dobloda ona benzer bi sas yok araba ile çukura filan mı düştün ondan olabilir bi ustaya yada servise göster yardımcı olurlar bende merak ettim ne sesi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doblo vip premio -- 3 Ocak 2007; 17:41:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: doblo vip premio

doblocu arkadaşlarım siz hiç doblolarınızı arazide denedinizmi bizim doblo beni çok şaşırtıyor biz arabayı karda ve buzda çok denedik aaraba ebd nin etkisiile hiç takılmıyor birde kış lastiği aldım harika bayramda karaburunda kumda özellikle arabayla oynadım arbanın takılmadan ilerlemesi beni çok mutlu ediyor ayrıca doblo 1,3 ü olanlar siz enfazla kaç km yaptınız biz dobloyu otobanda sonuna kadar zorladık araba 158 i gördü bu değer 1.3 için baya iyi bi değer.siz enfazla kaç km yaptınız?

daha 1000km de idi izmir aydın otobanında denedim 160 ı çok rahat yaptı zorlamak istemediğim için bıraktım 180 rahat yapar gibi geldi bana bide o hızda yol bilgisayarı anlık tüketimde olmasın 120 yi bile geçmezsiniz tüketim i görünce

• ebd fren basınç dağıtıcısıdır arazide işe yaramaz ya çukurdan felan fena kaçarım bir zorlama var ama yarın bakıcam artık. ben 170 i düzde rahat görüyorum 3700 km de daha. haliçden aşağı inerken de 190 ı gördüm aman diyim 175/75/14 ile bu hızlara çıkmayın gerçekten çok tehlikeli o ebat
  • arkadaşım ebd fren denge dağıtıcısıdır yani arabanın öntekerleğinin birinin altında buz varsa eğer otekerleye hiç güç vermeyip sadece tutunan tekerleğe güç veriyor ve arabanın zorlu zeminde ilerlemesini sağlıyor ebd nin gelişmiş sistemi de asr dir servisede sormuştum onlarda aynı böyle cevap vermişlerdi.
  • tamam da bu giderken bir işe yaramaz sadece dururken işe yarar. patinajı engellemez yani
  • 1,3 mü 1,9 mu piyasad en fazla tutualn hangısı ayrıca yuk tasımak ıcın değil sadece bınek olarak kullanacağım sadece ızınlerde memleketten bir seyler getırebılırım tesekkurler
  • 1.3 idealdir
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.