Şimdi Ara

DH FIAT DoBLo TeAm!! (79) ÜyE) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.872
Cevap
9
Favori
401.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hadi yaw bakayım olmazsa geri veririm. eski doblomda da jbl vardı cuk diye oturmuştu ancak magnat dı onlar. bunların üstünde tiz yok daha dar bir yapıya sahip olacağını umuyorum tek sorun crossoverlere yer bulabilirmiyim o aklımı karıştırıyo yarın kapıyı söküp deneyeyim bi o zaman

Amcamlar sierra takım taktılar. seside gayet güzel. kapılara
    tam oturdu. crossoverlarıda öndeki tizlerin arkasındaki boşluğa
    oturttular. torpidonun içine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -yuxel- -- 8 Aralık 2006; 10:20:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: impress

hadi yaw bakayım olmazsa geri veririm. eski doblomda da jbl vardı cuk diye oturmuştu ancak magnat dı onlar. bunların üstünde tiz yok daha dar bir yapıya sahip olacağını umuyorum tek sorun crossoverlere yer bulabilirmiyim o aklımı karıştırıyo yarın kapıyı söküp deneyeyim bi o zaman

bass da güzel duruyo valla

Sonucu bekliyorum oturur umarım çok uğraştırmadan bende denerim senden sonra

Hadi kolay gelsin

• krds bende bass aldım haftaya da comp. ile anfi alcam ama bu jbl lere kapılara sığmıyo dediler bende kicker almayı düsünüodum onlar sığıyomuss!
    senin bunlar sığcakmı kapılara ??
    buda bassın resmi

http://img20.imageshack.us/my.php?image=pic0031qw1.jpg

simdilik ewde takılıom

Bu bass baya güzel duruyor

bide bu kabinin üstüne anfi takılamaz mı koltuk altına koymaktansa daha derli toplu olur

böyle olsa hem daha temiz olur gibi geliyor bunlara takmış durumdayım bu ara

DH FIAT DoBLo TeAm!!  (79) ÜyE)

• Arabama vurdular park halinde vuranda komşu bi abimiz 15 günlük araba

yarın raporu alıcam p.tesi birmota gidicem ön tampon far kaşı değişicek umarım belli olmaz değiştiği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRANDE -- 8 Aralık 2006; 15:08:29 >
  • Nasıl bunların fiyatları krdss???

Orjinalden alıntı: GRANDE

krds bende bass aldım haftaya da comp. ile anfi alcam ama bu jbl lere kapılara sığmıyo dediler bende kicker almayı düsünüodum onlar sığıyomuss!
    senin bunlar sığcakmı kapılara ??
    buda bassın resmi

http://img20.imageshack.us/my.php?image=pic0031qw1.jpg

simdilik ewde takılıom

Bu bass baya güzel duruyor

bide bu kabinin üstüne anfi takılamaz mı koltuk altına koymaktansa daha derli toplu olur

böyle olsa hem daha temiz olur gibi geliyor bunlara takmış durumdayım bu ara

• gecmiş olsun fazla bişi olmamıs ii bari!!
    quote:

Orjinalden alıntı: GRANDE

Arabama vurdular park halinde vuranda komşu bi abimiz 15 günlük araba

yarın raporu alıcam p.tesi birmota gidicem ön tampon far kaşı değişicek umarım belli olmaz değiştiği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serom23 -- 8 Aralık 2006; 15:13:57 >
  • geçmiş olsun grande kardeşim.
  • Saol çamurluk yerinden oynamış kaportacıya gösterdim az önce oyerine oturtulur dedi far kaşı değişicek tampondada göçükler var değişsede olur değişmesede kararsız kaldım ama değiştiririm bu göçük ve çiziklerle dolaşılmaz
  • quote:

Arabama vurdular park halinde vuranda komşu bi abimiz 15 günlük araba

Geçmiş olsun kardeş. daha yeni araba. ben olsam değiştiririm. Tekrar geçmiş olsun.
  • grande geçmiş olsun cok üzüldüm benimkide seninkiyle aynı bencede değiştir insan 1-2 yıllık arabaya o kadar üzülmezde 15 günlük arabada canı yanar abininde maaşallahı varmı koskoca doblo premio yu görmemiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmuhendis

grande geçmiş olsun cok üzüldüm benimkide seninkiyle aynı bencede değiştir insan 1-2 yıllık arabaya o kadar üzülmezde 15 günlük arabada canı yanar abininde maaşallahı varmı koskoca doblo premio yu görmemiş

ya olay şaka gibi görmeme değil oto elek. kendisi arabayı çalıştırıyor dükkana getirirken geri geri tam bizim arabanın önünde kapı açılıo 90mod. kartal sonra bizim ön sağa gümmmmmm

Sanırım çamurluk düzelicek ön sağ alt kısmı hafig yamulmuş işallah düzeltirler

• Kapıyıda baya sağlam acmıss!!
    ztn bu farların altı pek sağlam deil ya sabah arabayı yıkarken dikkat ettim oynuyo catır cuturr!!
  • o far altındaki parça ne kadar acaba?
  • arkadaşlar haziran ayında sıfır doblo aldım.yaz boyunca genelde uzun yol yaptım ve yol bilgisayarındaki ort yakıt tüketimi 6,5 civarında idi.şu anda arabayı genellikle şehir içi kullanıyorum.ort tüketim 8 gösteriyo.sizce bu değer normal mi?
  • Sabah baktyımda tampon kesin değişicek çamurlukta yamulma var işallah düzelir farda yukarı bakıyordu akşam giderken farkettim farda değişicek offfffffffff

• Olcak iş deil yaw ufacık yer ama.. wala üzüldüm krds
  • grande üzüldüm valla bir dokanmış sağlam dokanmış sende kasko yokmu kardeş polis çağırıp rapor tutursaydın halledi verirdi servis
  • kardeşim büyük geçmiş olsun. far oynadıysa kesin ayağı kırılmıştır ve büyük ihtimal ayak kaynatırlar. bu piyasada olduğum için biliyorum. kesinlikle kontrol et. çamurluğu düzeltirler yalnız değişim yapmazlar. boya vurmasınlar da çamurluğa ne yaparlarsa yapsınlar iyicene uyar. satarken kimseye anlatamazsın derdini. yine de büyük geçmiş olsun bana yapacaklar ümüğünü sıkarım. doblom benim herşeyim
  • BU işte KASIT varr bencee
  • quote:

Orjinalden alıntı: impress

kardeşim büyük geçmiş olsun. far oynadıysa kesin ayağı kırılmıştır ve büyük ihtimal ayak kaynatırlar. bu piyasada olduğum için biliyorum. kesinlikle kontrol et. çamurluğu düzeltirler yalnız değişim yapmazlar. boya vurmasınlar da çamurluğa ne yaparlarsa yapsınlar iyicene uyar. satarken kimseye anlatamazsın derdini. yine de büyük geçmiş olsun bana yapacaklar ümüğünü sıkarım. doblom benim herşeyim

Kaskom var raporda tutturdum park halinde olduğu içinde hasarsızlık bozulmuyormuş kaskoda
    yarın birmota gidicem çamurluk boyanmadan düzelirse iyi olur gerçi bir iki kaportacıya gösterdim düzelir diyorlar boyanmadan,far far kaşı tampon sizlere ömür

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.