Şimdi Ara

DH FIAT DoBLo TeAm!! (79) ÜyE) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.872
Cevap
9
Favori
401.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Usta krom lu yapıtırmaları nerden bulabilirim benim beyaz doblo da harika görünür
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanlı13

Usta krom lu yapıtırmaları nerden bulabilirim benim beyaz doblo da harika görünür

söylemem benim ki bana özel sadece

www.otopol.com dan temin edebilirsiniz. ince için 6 mm, kalın için 11 mm krom alıcaksınız. yalnız siparişe ekleyin bol sarın diye kullanamazsınız sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impress -- 3 Aralık 2006; 12:45:05 >

• forumlara bakıyorum genelde doblo hakkında iyi şeyler yazmıyorlar ama caddelere bakıyorum bu tezi çürütüyorlar özellikle yeni doblolar gayet güzel birde simsiyah olursa tadından yenmez.peki neden beğenilmiyorsa bukadar tutuluyor bana birisi açıklarmı?
  • şu ana kadar bir tane doblo eskittim ve yeni kasasını aldım. demekk ki benim hoşuma gitmiş ki bir başka partner, combo, connect almayıp yine doblo almışım.

neden doblo diye sorarsanız bu sınıfın EN iyi fiyat/performans oranını doblo verir. performans, düşük yakıt tüketimi, geniş iç hacim, yeterli konfor(süper konfor yok zaten bu sınıfta) ve fiyat olarak bakıldığında en mantıklısı doblo gözüküyor.

dökülen doblolar başarıları çekemeyen arkadaşların sonucu ortaya çıkmıştır. araca bakmazsanız, çukurdan çukura girerseniz, vurup yaptırmazsanız Mercedes S serisi de dökülür.

biz burada en iyisi demiyoruz bizden iyisi Caddy var ancak en iyi fiyat/performans oranı doblodadır. satış rakamlarıyla da bunu belli etmektedir.
  • Yani zaten 2006 yılının en iyi hafif ticari aracı diye boşuna seçmediler
  • selam arkadaşlar dobloların lastik standardı nedir? ben ikinci el doblo premio aldım lastikler 175 / 75 R 14* şu an için sorun yaşamadım ama bu lastiklerin ufak kaldığını duydum bilgisi olan arkadaşların bilgilerine ihtiyacım var teşekkürler
  • ufak değil ancak yol tutuşa çok kötü etkisi var. çok salınım yapıyor virajlarda şerit değiştirmelerde. mümkünse değişim zamanı 185\65\15, 195\60\15, 205\55\15 ebatlarını tercih edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: impress

şu ana kadar bir tane doblo eskittim ve yeni kasasını aldım. demekk ki benim hoşuma gitmiş ki bir başka partner, combo, connect almayıp yine doblo almışım.

neden doblo diye sorarsanız bu sınıfın EN iyi fiyat/performans oranını doblo verir. performans, düşük yakıt tüketimi, geniş iç hacim, yeterli konfor(süper konfor yok zaten bu sınıfta) ve fiyat olarak bakıldığında en mantıklısı doblo gözüküyor.

dökülen doblolar başarıları çekemeyen arkadaşların sonucu ortaya çıkmıştır. araca bakmazsanız, çukurdan çukura girerseniz, vurup yaptırmazsanız Mercedes S serisi de dökülür.

biz burada en iyisi demiyoruz bizden iyisi Caddy var ancak en iyi fiyat/performans oranı doblodadır. satış rakamlarıyla da bunu belli etmektedir.

impress kardeşime sonuna kadar katılıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: impress

şu ana kadar bir tane doblo eskittim ve yeni kasasını aldım. demekk ki benim hoşuma gitmiş ki bir başka partner, combo, connect almayıp yine doblo almışım.

+1905

• Selam arkadaşlar. Buda bizim Doblo 2006 Premio. 1.3 mj. [simage]
     DH FIAT DoBLo TeAm!!  (79) ÜyE)
    [/simage]
  • quote:

Orjinalden alıntı: -yuxel-

Selam arkadaşlar. Buda bizim Doblo 2006 Premio. 1.3 mj. [simage]
    [/simage]

http://img77.imageshack.us/img77/7801/21072006001ba8.jpg

öf be yanıyo alet bi siyah bulamadım

• Kusura bakmayın resim ekleyemedim. Daha yeniyiz. Bakalım bu sefer oldumu? http://img77.imageshack.us/my.php?image=21072006001ba8.jpg
  • oldu oldu ya baba ben böle doblo görmedim şerefsizim ne güzel aletmiş bu a be yauww maşşallah yanıyo kerata Allah kaza bela vermesin sen bu krom olayına gşrersen bendeki gibi var ya oooof of dötüm düştü valla
  • Bunlarda diğerleri.http://img20.imageshack.us/my.php?image=21072006002py0.jpg Araçtan gayet memnunuz. Beklentinizin üzerinde randıman veriyor. Donanım olarakta rakiplerinden üstün. Ama alırken aklımda VİP de kaldı . http://img47.imageshack.us/my.php?image=23102006007md8.jpg

• quote:

Bunlarda diğerleri.http://img20.imageshack.us/my.php?image=21072006002py0.jpg Araçtan gayet memnunuz. Beklentinizin üzerinde randıman veriyor. Donanım olarakta rakiplerinden üstün. Ama alırken aklımda VİP de kaldı . http://img47.imageshack.us/my.php?image=23102006007md8.jpg

Bende vip le promeo arasında kaldım hele siyah vip vardı offfff ama işte kullanıcağım için promeo yu aldım deri döşeme gitmezdi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRANDE -- 5 Aralık 2006; 9:58:58 >

• Birde dobloya ses sisteminde değişiklik yapan var mı?

şimdilik ses sistemi idare ediyor hatta beklediğimden iyi ama sağlam bir basta istemiyor değilim

Ufak veya büyük çaplı yapan arkadaşlar varsa ve fotolarını koyarlarsa memnun olurum bide maliyet tabiii
  •  DH FIAT DoBLo TeAm!!  (79) ÜyE)

maliyetini bilmiyorum, çoktur heral
  • quote:

Orjinalden alıntı: FiatClub

maliyetini bilmiyorum, çoktur heral

Maşallah ben dobloyu iş ve günlük kullanım için aldım tesisat yapmak için değil

Yaw daha makulu yok mu bunun? (baya emek ve para harcamışlar tebrikler)

bide sağlam bi bas vurduğunda arkada oturan ön cama mı yapışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRANDE -- 5 Aralık 2006; 11:19:56 >

• aradaki fiyat farkı az olsaydı vip alacaktık ama 3.000 ytl olunca caydık mecburen. ikisinin arasında da 3.000 ytl edecek kadar fark yok bence. o yüzden bizde premio aldık.
  • Güselmiş krds kazasız belasızz!!

quote:

Selam arkadaşlar. Buda bizim Doblo 2006 Premio. 1.3 mj. [simage]
    [/simage]

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.