Şimdi Ara

DH FIAT DoBLo TeAm!! (79) ÜyE) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.872
Cevap
9
Favori
401.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: osmanlı13

Kardeş kendini zorla 1.9 al kafan rahat olsun 1.3 motor çekmiyo diye bişey yok ama çekince mazotu da hüüüüp onuda çekiyo seçim senin

Ayrıca grande kardeş hayırlı uğurlu olsun yakıt/performans görüşlerini bekliyorum

Teşekkür ederim 200km oldu daha ama ş.içi bu hali ile 850/900km gösterio yol bilgisayarı performansıda 1.3 ten beklentimin üstünde şimdilik,sanırım 5000-10000 den sonra dahada iyi olur buda beni fazlasıyla memnun eder

imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRANDE -- 25 Kasım 2006; 10:54:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: jaguar19

quote:

Orjinalden alıntı: impress

quote:

arkadaşlar en son kangoo connect ve doblo arasında kalmıştık ama doblo almaya karar verdik
    2003 ,04 veya 2005 arası 1,9 doblo alıcaz
    ama bir sorum olacak 1,9 motorlu doblolardan 2 tip var galiba
    bi turbolu birde turbosuz
    turbosuzdan 2005 model temiz 15,000 ytl ye bulduk sizce alınırmı bu araba
    yoksa bunu bırakıp jtd leremi bakalım

hocam 1. sayfada yazdıklarımı okursan sen de vazgeçeceksin 1.9 D den o motor ne olursa olsun alınmaz ben 40000 km de motor bitirdim ki deli gibi severim arabamı bakımını felan aksatmam. alırsan elinde kalır klimasız ise bedava verseler alma ben zor kurtuldum ancak alabiliyorsan 1.9 JTD yi gözün kapalı al gücün yetmiyor ise multijet al ancak kesinlikle 1.9 D alma. araç çok yumuşak köpek gibi çekişi var ancak elinde kalır yoksa güzel araba

evet 1, sayfadaki yorumunda 1,9 d nin motor yağından dolayı motorunun bittiğini söylemişsin
    2. el aldığımız 1,9 d dobloya (motoru sağlamsa tabiki) senin söylediğin uygun yağı koyarsak yine sorun çıkartırmı
    1,3 multijetlere baktımda çok yakıyo veya araba çekmiyo deniyo.
    1,9 jtd ler ise biraz tuzlu geldi
    bi türlü karar veremedik

alsan bile satamazsın hiç bulaşma dostum sabah kartal pazarına 6 da gittim bütün doblolar satıldı benim 1.9 D değerinin altına katakulliyle zor bela gitti. senin için rahat olsun köpek gibi çekiyor 1.3. bende 1.3 var şu an şehir içi çoğu zaman dip gazda 700 den aşağı düşmüyorum 3000 km de şu an. biraz daha kurum bağlasın motor daha çıkar menzili

• Arkadaşlar valla ben ikinci el piyasasını az düşünerek aldım doblo yu ben binmek için aldım galericilik yapmak için almadım ha bu benim doblo yu ne zmn satarım 1.9 120 hp likler türkiye pazarına verilirse anında alıcam ama bi arabayı satmak için almayın her zmn binmek için alın
  • hocam maksat galericilik değil. 1.9 düz dizellerin piyasası öldü artık. boşa para bağlanmaz. turbo almak varken neden daha fazla yakan bir traktör sesli motor alasınız ki. alsın turbolu bir motor hem yakıttan hem çekişden hem de satarken memnun olsun. bu saatten sonra düz dizelleri mantıklı görmüyorum açıkçası
  • impress mesaj anlaşılmıştır
    1,3 veya 19 jtd farketmez yeterki 1,9d olmasın
    teşekkürler dostum
  • quote:

impress mesaj anlaşılmıştır
    1,3 veya 19 jtd farketmez yeterki 1,9d olmasın
    teşekkürler dostum

evet demek istediğim aynen o
  • İmpres özür dilerim ben düz veya jtd olduğuna dikkat etmedim

Geçen gün servise gittiğimde satış yetkilisi arakadaş olduk artık yeni kasalar da biraz performan s eksikliği oldğunu söle di ve ekledi egsoz norm larını düşürebilmek için katalitik konvektler koymuş lar ve bununda birazcık performans düşüklüğüne sebep olduğunu söledi
  • selam arkadaşlar bende 2006 doblo premio 1.3 almayı düşünüyorum yada dynamic lüx 1.3 ne farkı var bu arabaların birde sıfırmı alsam 2. elmi karar veremedim bir kaç tane 2. el var 16000 de fiyat 26.000ytl sıfırlar 29000 civarında 2. elin masrafınıda hesaplarsak 2.000 ytl var arada sizce 2. el mi yokda sıfırmı alayım. 2000 ytl için değermi sıfır (ikinci elde çok temiz duruyor) bilgi verirseniz sevinirim
  • eğer şirket arabası değil binek kullanıldı ise alınabilir. 3000 km de olsun şirket arabası ise alınmaz. böyle arabaları 45-50 yaşında amcalardan alacaksın
  • bence sıfır al.hiç olmazsa ilk sen biniosun ve için rahat oluo.2-3 milyar için değmez ikinci el almaya.
  • bende öle yaptım!!
    quote:

Orjinalden alıntı: kimyacı10

bence sıfır al.hiç olmazsa ilk sen biniosun ve için rahat oluo.2-3 milyar için değmez ikinci el almaya.
  • teşekkürler arkadaşlar sıfır alıcam herhalde alınca burdan yayınlarım artık çok sağolun sizin söyledikleriniz çok değerliydi benim için sağolun varolun
  • evet ilk depoyu bitirdim

736km idi mazot aldigimda isik daha yeni yanmisti yaklasik80-100 daha gider diodu bilg. yani yaklasik 800 km bunun 400 ü sehir disi bana ilk depo icin normal geldi umarim menzil daha cok artar genel olarak performansi 1.3 icin fena degil özellikle 2.vites hosuma gitti
  • GRANDE SENİN PROMİO İDİ SANIRIM MEMNUNSAN BENDE ALCAM BİR TANE :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmuhendis

GRANDE SENİN PROMİO İDİ SANIRIM MEMNUNSAN BENDE ALCAM BİR TANE :)

evet premio ve cok memnunum son kurusuna kadar hakettiğine inanıyorum ve fiyat/performans ta daha iyisi yok (şahsi fikrimdir)

sen yine almadan önce bir incele test et benim büyük abimde vardı doblo ordan bi sempatim vardı zaten diğer abimdede caddy var bu araç bir caddy değil ama beklentilerimi karşılıyor ve ben memnunum doğru tercih yaptığıma inanıyorum
  • caddyden sonra alınabilecek en iiyi ikinci araba bence.
  • şerefsizim bunu millete anlatana kadar dilimde tüy bitti doblo fiyat/performans olarak bu sınıfın en iyisidir bu kadar
  • Bi insan bu kdr doğru konusabilir tbrk ediyorum krdsim seni

• quote:

Orjinalden alıntı: impress

şerefsizim bunu millete anlatana kadar dilimde tüy bitti doblo fiyat/performans olarak bu sınıfın en iyisidir bu kadar

• ARKADAŞLAR BEN BİŞEY DANIŞCAKTIM .1.3 DOBLOM VAR 2007 BU ARACA EURO DİESEL ALMASAKTA KARIŞIK ALSAK NE OLUR Bİ ZARARI OLURMU SİZLER HEP EURODİESEL Mİ ALIYOSUNUZ
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.