Şimdi Ara

DH FIAT DoBLo TeAm!! (79) ÜyE) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.872
Cevap
9
Favori
401.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: TLGKOC

doblo tam aile arabası
  • Selam arkadaslar dün akşam bende 1.3 premio siparişi verdim kısmetse yarın öğleden sonra alıcam
  • cumartesi kuzeniminkini multijet i 10000 km bakımına soktum yağ, yağ filtresi, hava filtresi 85 ytl ödedim. dışarıda yaptırsam 60 yağ, 15 yağ filtresi, 20 de hava filtresi tutar. pahalı değil oldukça uygun.

quote:

Orjinalden alıntı: GRANDE

Selam arkadaslar dün akşam bende 1.3 premio siparişi verdim kısmetse yarın öğleden sonra alıcam

hocam premiolar 185/65/15 çıkıyor diye biliyorum ancak 175/75/14 olarak alırsan doğru bir lastikçiye git üstündekileri verip 195/60/15 ve ya 205/55/15 ile değiştir. lastikleri 75 den aşağı verme jantları da biraz bekle netten satarsın 150 civarına da jant ve kapaklar gider. inan çok rahat edersin ben 205/55/15 kullanıyorum farkı fazla fazla hissedeceksin 185/65/15 var ise değiştirmene gerek yok o aracı kaldıracak kapasitedeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impress -- 21 Kasım 2006; 23:38:48 >

• grande araban hayırlı olsun.ii seçim yapmışsın,aracı kullanırken rahat edeceğine eminim.güle güle kullan...
  • Araban hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız
  • Teşekkür ederim arkadaşlar

Lastikler 185/65/15 bana yeterler ama incelerken baktım goodyear gt3 hiç sevmem gt serisini umarım çok kötü çıkmaz ve bu akşama yetişir az önce aradım servise almışlar ondan sonra boya korumaya giricek komple yetişemeyebilir diyorlar

Birde birşey sorucam camlara film yaptırıp yaptırmama arasında kaldım sabah vazgeçtim ama sizede danışayım onların tabiri ile önler 1 ve arkalar 2 olursa koyuluk derecesi sorun olmaz diyorlar ama tabiki polise kalmış diyede ekliyorlar filmli çok güzel offffffff Vip vardı standart filmi onu bile almayı düşündüm o yüzden
  • abartmadığın sürece sorun yok ben de önümüzdeki günlerde film yaptıracağım gerçekten güzel görünüyor

fatoşhopda yaptığım nadide bir parça

DH FIAT DoBLo TeAm!!  (79) ÜyE)
  • quote:

Orjinalden alıntı: impress

abartmadığın sürece sorun yok ben de önümüzdeki günlerde film yaptıracağım gerçekten güzel görünüyor

fatoşhopda yaptığım nadide bir parça

Neyse dün akşam aldım artık belki daha sonra yaparım film işini

• arkadaşlar bu forumu gördüm siteye üye oldum.ben de 2006 mayıs ayında 1,3 premio doblo aldım. ama
    süspansiyon sistemi çok kötü fiatla görüştüm böyle şikayetler var dediler.sizce ne yapmam gerek birde modifiye konusunda neler yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
  • BENDE ARKADAIN DOBLOSUNU YAZIN BODRUMA GİDERKEN KULLANDIM 1.9 OLANINI GERCEKTEN COK HOSUMA GİTTİ BPDRUMA GİTTİGİMİZDE O ARABASINI FULL'LEDİ BENDE LAGUNA 'yI FULL'LEDİM O İSTANBULA DONDUGUNDE ÇEYREK DEPO MAZOTU VARDI BEN İSE 2. 'ye BENZİN ALDIM DOBLOLAR GERCEKTEN COK AZ YAKIYOR
  • arkadaşlar en son kangoo connect ve doblo arasında kalmıştık ama doblo almaya karar verdik
    2003 ,04 veya 2005 arası 1,9 doblo alıcaz
    ama bir sorum olacak 1,9 motorlu doblolardan 2 tip var galiba
    bi turbolu birde turbosuz
    turbosuzdan 2005 model temiz 15,000 ytl ye bulduk sizce alınırmı bu araba
    yoksa bunu bırakıp jtd leremi bakalım
  • jaguar kardeşim bence al bi tane jtd vip bak keyfine...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kimyacı10

jaguar kardeşim bence al bi tane jtd vip bak keyfine...

yok be abicim vip bizi aşar zaten iş için kullanıcaz bunu ağır yükler koyucaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: jaguar19

arkadaşlar en son kangoo connect ve doblo arasında kalmıştık ama doblo almaya karar verdik

hocam 1. sayfada yazdıklarımı okursan sen de vazgeçeceksin 1.9 D den o motor ne olursa olsun alınmaz ben 40000 km de motor bitirdim ki deli gibi severim arabamı bakımını felan aksatmam. alırsan elinde kalır klimasız ise bedava verseler alma ben zor kurtuldum ancak alabiliyorsan 1.9 JTD yi gözün kapalı al gücün yetmiyor ise multijet al ancak kesinlikle 1.9 D alma. araç çok yumuşak köpek gibi çekişi var ancak elinde kalır yoksa güzel araba

• Buda benim Doblom

• Bu resimleri nasıl kücültüyoduk büyük çıkmış
  • hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin www.imageshack.us a upload etmeden önce boyut seçebiliyorsun

yaw şu önü çok kötü olmuş ama çok çakma duruyor bi ara benimkini yollarım audi A6 gibi oldu ızgarayı 6 mm, çerçeveyi de 11 mm krom bant ile kapladım deli karizma oldu

• quote:

Orjinalden alıntı: impress

quote:

Orjinalden alıntı: jaguar19

arkadaşlar en son kangoo connect ve doblo arasında kalmıştık ama doblo almaya karar verdik

hocam 1. sayfada yazdıklarımı okursan sen de vazgeçeceksin 1.9 D den o motor ne olursa olsun alınmaz ben 40000 km de motor bitirdim ki deli gibi severim arabamı bakımını felan aksatmam. alırsan elinde kalır klimasız ise bedava verseler alma ben zor kurtuldum ancak alabiliyorsan 1.9 JTD yi gözün kapalı al gücün yetmiyor ise multijet al ancak kesinlikle 1.9 D alma. araç çok yumuşak köpek gibi çekişi var ancak elinde kalır yoksa güzel araba

evet 1, sayfadaki yorumunda 1,9 d nin motor yağından dolayı motorunun bittiğini söylemişsin
    2. el aldığımız 1,9 d dobloya (motoru sağlamsa tabiki) senin söylediğin uygun yağı koyarsak yine sorun çıkartırmı
    1,3 multijetlere baktımda çok yakıyo veya araba çekmiyo deniyo.
    1,9 jtd ler ise biraz tuzlu geldi
    bi türlü karar veremedik

• Kardeş kendini zorla 1.9 al kafan rahat olsun 1.3 motor çekmiyo diye bişey yok ama çekince mazotu da hüüüüp onuda çekiyo seçim senin

Ayrıca grande kardeş hayırlı uğurlu olsun yakıt/performans görüşlerini bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.