Şimdi Ara

DH FIAT DoBLo TeAm!! (79) ÜyE) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.872
Cevap
9
Favori
401.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizde 19v tdi war çokk memnunus çok yakmıoo ii de gidioo fiat sewerlere dobloyu tawsiye ederimm :D
  • O kendi fikrin kardeş.
  • birşey sorucam doblo 1.3 multijet 2005 model 13.000 yağ degişimi 1000 km demişler bizimkilere bende sizlere sorayım dedim biraz erken değilmi...kolay gelsin...
  • Arkadaslar ben de doblo 1.3 ün ara hızlanma değerlerini merak ediyorum...(60-100km ve 80-120km)

Kullanan ve bilgisi olan arkadaslar yardımcı olurlarsa cok sevinirim...
  • abi senin doblo ile bi alıp veremediğin mi var?
  • abi bizdede var ama hiç memmun deiliz nie die sorarsan abi araba gitmio yaw nedendir acaba motorumu açılmadı die düşünüyoruz ama araba 3000 kmlerde anlamadık dogrusu ama kango doblodan daha saglam ve yol tutuşu daha iiyi ama arabada konfor ve rahatlık yok onun için zaten dobloyu tercih ettik ama şimdi pişmanız

fazla yakıyo meselesine gelincede gercekten öle 1.3 motor var aravba yinede fazla yakıyo benmce hiç ii aranba deiL şayet biz pişmanız

ticari araçlardan en iisi woswagen caddy ama parasıda güZEL
  • HOCAM bizde war bi doblo herşeyi iyi güzelde amortisör sorunu wardı allah razı olsun fiat çözdü..şimdi memnunuz!!!herşeyi geç araba çok güzel modfiye kaldırıyo bide bu sınıfta caddy güzel mod kaldırıyo...connect biraz odun duruyo sanki dışardan baktığın zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: _codelinker_

dobloyla şaka olmaz.
    sakın jtd lere denk gelme moralini çok bozar.

quote:

Orjinalden alıntı: eren9090

bırakın dobloyu ford conncet bakın taş gibi araç. tamam biraz fazla yakıyo ama bu hem komfor hemde taş gibi araç ee nasıl olsa ford.kendi fikrim

• bende de 1.3 multijet var.Araba 7500 km de.Şehir içinde 100 km de 7.0 lt yakıo.Bu değer çok fazlaa değil mi arkadaşlar.sizin araçlardaki durumlar nedirr yoksaa sadece benm araç mı böle fazla yakıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: anil1925

bende de 1.3 multijet var.Araba 7500 km de.Şehir içinde 100 km de 7.0 lt yakıo.Bu değer çok fazlaa değil mi arkadaşlar.sizin araçlardaki durumlar nedirr yoksaa sadece benm araç mı böle fazla yakıo

Benimkide aynı krds
  • FORD CONNECT YENİ 110PS 280 TORK SINFINDA BİR NUMARA OLDU OLAY BİTMİŞTİR
  • ne olayı bitmiş hiç anlayamıyoruz burda doblo konuşuluyor tövbe estağfurullah git başka yere yok 280 nm tork falan filan gerek yok bunlara yani amaç bu piyasada tutunmaksa ford yapsın o aracı gelsin yola çıksın ondan sonra konuşalım böyle olay bitmiştir diyip forumu dağıtmayın
  • günümüzde amaç her yönden aracın tasarruflu olması!dizel araç alıyorsun neden yakıttan tasarruf.connect 110 hp 280 tork diyosun herhalde bu araba su yakmıyo bu verileri elde ederken.boşuna demiyorlar alırsın ford olursun lord
  • yeni ford connec ler satışa sunuldu yakıt olarak 75ps ve 90ps den düşük 110ps yakıt olarak daha az yakıyormuş okoç yetkili servisinin sölediğini sölüyorum bizzat kendim sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebbar -- 1 Ekim 2006; 20:02:01 >
  • ne fordu ya.... sen insanların kafasındaki ford imajını bilmiyosun galiba
  • heyyyt bea benim konum burdaymış da haberim yokmuş bende normal 1.9 D vardı satıp 2007 1.3 multijet active aldım ve son derece memnunum

arabam daha 1300 km de full depo eurodiesel ile 600 km civarı gitti. ancak yeni motor çok yakar. biraz kurum bağlasın motor düşecektir motordan çok memnunum haliçte 190 ı gördüm düzde de zorlanmadan 170 i var motor açılsın daha gider

DH FIAT DoBLo TeAm!!  (79) ÜyE)

benim makine bu. lastikler 205/55/15 toyo proxes 4. kesinlikle 175/75/14 bridgestone duravis lastiklerinizi değiştirin ben lastikçiye kadar zor dayandım iğrenç lastikleri var

şu anda yanlayabilmiş değilim deli bir yoltutuşu var aracın ancak araç zıplatıyor makaslardan dolayı haberiniz olsun

1.9 D yi ye gelince 170 de şanzıman bitiyordu 44.000 km de motor bitmişti. ilk çıkan dobloları motoru sanayi ustalarının yüzünden sorunlu olarak lanse edildi. bunun sebebi ise motor yağı

partner, berlingo, kangoo 1.9 D motorlara 10W40 motor yağı konuluyor. doblo da 1.9D olduğu için şerefsizler doblo ya da 10W40 koyuyor. aslında doblo 15W40 yağ kullanır motor yağa uyumlu olmadığı için birçok arkadaşım 60-70 max 100000 km de motor yaptırdı. motorunuzun ölü olup olmadığını anlamak için;

motor sıcakken ve çalışırken yağ çubuğunu çıkartın. eğer buhar çıkıyorsa geçmiş olsun

satarken ne yapacaksınız?

aracı pazara götürmeden 1 gün önce yağını 15W40 ile değiştirip yağ katkısı koyun. km yi de 1000 km geriye atın. tarihi de unutmayın

sonuçta kullanıcı hatası değil bu olan olay. Yani doblo yu tek geçerim. ha paranız var ise Caddy alın ama Caddy den sonra en iyisi doblo dur

Connect i öven arkadaş;

servise pek güvenmeyin derim parayı onlar alıyor siz değil

connect in enjektörünün tanesi 1000 ytl dir.

connect bu sınıftaki tek ticari şaseli araçtır ve transit platformu üzerine kurulmuştur. kesinlikle konfor aramayın. haa eşek arıyorsanız connect iyidir ancak konfor sıfırdır

ayrıca 1.9 multijet e ve ya JTD ye bulaşmamanızı ben de tavsiye edeyim şakası yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impress -- 1 Ekim 2006; 23:01:57 >

• Arkadaşlar merhaba bende de 1.3 multijet 70 bg 2006 doblo premio var. 1.3 multijet 90 bg grande puntolar çıktıktan sonra kafama takılan birşey var.Acaba bizim araçları 90 bg yaptırtamayız mı? Bunu yapan servis varmıdır?(tuningi kastetmiyorum)Sonuçta motor aynı fakat yazılım farkı varmış Bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı?
  • rapid ile 10 dakikada hallediyolar. onno usta takıyor 500 euro ya. ufak bir beyin takılıyor tamamen zarasız. güç 85 civarı, tork da 220-230 nm civarına çıkıyor. 3-5 hp için değmez diye düşünüyorum
  • Bizim arkadaşta 1.3 75ps doblo var araca alpin marka söket taktırdı 0.100 hızlanma 15sn den 13.2 ye düştü son hız olarak değişen bişey olmadığını sölüyor soketi 600ytl almış
  • arkdaşar bunlarla en fazla kaç yağtığınz bir de 160 dan sonra nasıl hakimiyet olayı falan hızlanmsı nasıl.

biz 90 model şahinle 170 görmüştük.

bakalım ya pedere aldırabilirsek dobl düşünüyoruz.

Bu sınıfta CADDY on numara kango lar FIS CONNECT lerde eşşke ama it gibi kaçıyor eniştem otobanda 180 görmüş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.