Şimdi Ara

DH FIAT DoBLo TeAm!! (79) ÜyE) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.872
Cevap
9
Favori
401.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://img454.imageshack.us/img454/7928/pic0065eea2.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serom23 -- 7 Ağustos 2006; 19:12:23 >
  • hayırlı olsun kardeş.
    senin araç güzelmiş.
    bizim eniştedeki bi önceki model
    ne çelik jant ne gövde rengi tempon hiç bişey yok.abs bile yok.sadece 1 tane airbag var.
    seninki kıyak duruyo.fakat keşke önde krom ızvara olsaydı kalp şeklinde oluyo ya.
    vip olarak mı geçiyo bu model.
    senin ki hangi donanım paketi ve ne kadara aldın???
    selam ile...
    kazasız belasız binersin inşallah.
    quote:

Orjinalden alıntı: serom23

işte benim doblo!
    http://img454.imageshack.us/img454/7928/pic0065eea2.jpg

• benimki doblo combi lux krds 2 tane airbag.abs.ebd.park sensörü.klima.jant vs anlıcan su anki en ii özl, sahip doblo
    30 a geldi demirler perdeler fln derken!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serom23 -- 8 Ağustos 2006; 0:55:49 >
  • quote:

benimki doblo combi lux krds 2 tane airbag.abs.ebd.park sensörü.klima.jant vs anlıcan su anki en ii özl, sahip doblo
    30 a geldi demirler perdeler fln derken!!

seninki full değil.vip ve premio da daha fazla özellik var.
  • beyler bende şu anda 1,3 multijet combi active war 1 depo ile şehir içi klima açık 100km hızın altına düşmeden ortalama 2500 devirde 800km gidiyorum sızce bu değer nasıl
  • ii krds benimde öyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: YİĞİTALBAYRAKTAROĞLU

beyler bende şu anda 1,3 multijet combi active war 1 depo ile şehir içi klima açık 100km hızın altına düşmeden ortalama 2500 devirde 800km gidiyorum sızce bu değer nasıl

şehiriçi ve 100km altına düşmüyosunsizin oralardaki şehir kavramı farklı heralde bizim buradakine göre
  • haklısın sheytan onu ben görmüstüm yazmak istemedim !! ne bu yiğit sizin oraları hep tarlamı!!
  • bırakın dobloyu ford conncet bakın taş gibi araç. tamam biraz fazla yakıyo ama bu hem komfor hemde taş gibi araç ee nasıl olsa ford.kendi fikrim
  • walla kardeş bende 1.4 yeni doblo combi var manyak yakıyo bu araba hakkında bilgisi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim....tüp taktıracam bu gidişle
  • Asi kardeş onu almakla hata yapmışın bence ticari kullanacaksan.Ama zararın neresinden dönersen kardır.Bence hemen taktır hiç düşünme.....
  • ya maser kardeş ticaret için almadım normal aile için aldım....bencede hemen lpg taktırmam gerek zaten formda lpg topicinde onu araştırıyorum sağolsun arkadaşlar yardımcı oluyolar...sanada tşkler....
  • asi krds panic yapma hemen, ben bişi duymustum araba 1 senelik olasıya kdr fln brz fazla yakarmıs sonra azalırmıs oky!(ne kdr doğru bilmem)
  • quote:

asi krds panic yapma hemen, ben bişi duymustum araba 1 senelik olasıya kdr fln brz fazla yakarmıs sonra azalırmıs oky!(ne kdr doğru bilmem)

TEŞEKKÜRLER........PAYLAŞIMIN İÇİN
  • Bu da bizim 1.9

DH FIAT DoBLo TeAm!!  (79) ÜyE)
  • arkadaşlar ben güzelcede oturuyorum işyerimde beylikdüzünde ev ve iş arası 13km ben bu yolu 7-8 dakikada kat ediyorum (sabahları) akşamları yarım saat sürdüğü bile oluyo işyerimdende bakırköye kadar zaten trafik fazla sıkışık olmuyo yani genelde yazdığım hız ana yollarada gittiğim hız tabiki bakırköydeki istanbul caddesinde 100km hızla gidemessiniz
  • arkadaşlar 1.4 doblo combi kullanan varmıııı???veya km ye nekadar yaktığını.....
  • benim 1.3 krds 150 civarı yakıo
  • dobloyla şaka olmaz.
    sakın jtd lere denk gelme moralini çok bozar.

quote:

Orjinalden alıntı: eren9090

bırakın dobloyu ford conncet bakın taş gibi araç. tamam biraz fazla yakıyo ama bu hem komfor hemde taş gibi araç ee nasıl olsa ford.kendi fikrim
  • kardeş doblo alıpta başınızı agrıtmaconnect bak yada cady bak bunlar güzel araçlar. güvenli yani
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.