Şimdi Ara

DH FIAT DoBLo TeAm!! (79) ÜyE) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.872
Cevap
9
Favori
401.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum ben 180 i gördüm walla bana göre sorun yok daha bascaktımda yol bitti!!

quote:

Orjinalden alıntı: BAy Ciddi

arkdaşar bunlarla en fazla kaç yağtığınz bir de 160 dan sonra nasıl hakimiyet olayı falan hızlanmsı nasıl.

biz 90 model şahinle 170 görmüştük.

bakalım ya pedere aldırabilirsek dobl düşünüyoruz.

Bu sınıfta CADDY on numara kango lar FIS CONNECT lerde eşşke ama it gibi kaçıyor eniştem otobanda 180 görmüş
  • 1.3 multijet 1050km yolu 140 ytl ye gitti 1.3 multijeti kötülemeyelim arkadaşlar
  • bende 2003 1.9 jtd vardı 1500 km memlekete gittim 100km yi geçmedim 180 milyon yaktı bence 1.9 lar çok iyi basmadıktan sonra yakıtı ideal ben geçen hafta cuma sattım aracımı çok pişmanım çok memnundum arabamdan çok atak bi ara şimdi palio almayı düşünüyorum bana sorarsanız 1.3 mü 1.9 mu diye 1.9 derim
  • arkadaşlar 1.3 multijeti bilmem ama 1.9 unijet kullanıyorum iş yerinde 100-110 beygirlik benzinli binek arabadan performansa olarak hiçbir eksiği yok..kendime ait 1.4 palio var 71 hp bi mukayese ediyorum palio eşek doblo yarış atı, tabi ikisi de ibrede 190 ı görüyor ama doblo uçarak palio ıkınarak görüyor..ben doblo ile rahatlıkla 4.viteste 160 yaptığımı hatırlıyorum ki 5 e atınca 200 yapmaması imkansız..çok atak bi araç tabi şehiriçi kullanımda 1.3 e göre daha fazla yakması kadar normal birşey olamaz..bu her üreticinin ürettiği araçlarda böyledir örneğin renault 65 hp-80 hp,hyundai 83 hp-105 hp,fiat 75 hp-105 hp gibi güçlü olan versiyonlar hep şehiriçinde daha çok,uzunyolda ise daha az yakıt tüketirler..ben 99 model 1.9 SDI VW CADDY ile karma kullanımda (şehiriçi trafiğinin en yoğun zamanlarında tabi) rahatlıkla 48-50 litre mazotla 800-850 km yol katedebiliyordum bundan 5 sene önce ki o teknoloji ile..kendi paliom ile de uzunyolda 800 km menzile ulaşıyorum 45 lt benzinle..her doblo kullanıcısı fabrika verisinde yakacak diye birşey yok..herkesin sürüş stili farklı..kaldı ki testler en uygun koşullarda tamamen üretici bazlı yapılmaktadır..deniz seviyesinde 20 C de aracı bir hızlandırıp 120 km/h hıza kadar belli bir mesafe gidip 60 km ye düşüp vs. falan filan ama bir ortalama oluşabilir tabii.sonuç;yakıt tüketimi kullanıcının elinde olan birşeydir..

• Yakıt herkesin sağ ayağının altında dır ha diyosunuz ki ben 190 yaptım araba illaki fazla yakacak kim bilir kaç biin devir vurmuştur yani fazla yakmış az yakmış her şey sizin ayağınızda
  • 1.3 le meganı nasıl tokatladın çokta ii kalkmasa
  • sallama arkadaş (erdem71)
  • benim dobloyla1.9 jtd sivasa 140-160 la gittik sivas 900-950 km arası 58 lt yaktı yani 135 ytl hadi rakip arıyorum.....
    şehir içindede 160 binlira yakıyo...naberrrrrrr.....200 ü bayağı bir geçirdim rampa yukarı boraya tersten gösterdim.....ve 4. vitesde...tabi benim gibi bir jokeyle olması gayet normal....
  • quote:

Orjinalden alıntı: otocanavar

benim dobloyla1.9 jtd sivasa 140-160 la gittik sivas 900-950 km arası 58 lt yaktı yani 135 ytl hadi rakip arıyorum.....
    şehir içindede 160 binlira yakıyo...naberrrrrrr.....200 ü bayağı bir geçirdim rampa yukarı boraya tersten gösterdim.....ve 4. vitesde...tabi benim gibi bir jokeyle olması gayet normal....

hocam yukarıda örnek göstermiştim;vw caddy 99 model 1.9 SDI 64 hp sene 2001 bir depo mazotla %40 çok yoğun şehiriçi trafiği %60 E5 te açık yolda kullanarak ki her depo da yaklaşık aynı değerler 48-50 litre mazotla 800-850 km menzile ulaşıyordum..175 km/h hıza kadar çıktım o araçla daha da gitmiyor zaten ama mukayese edilen araç 1.9 JTD 100 hp dodlo ki kesinlikle iddia ediyorum ben doblo ile uzunyolda 1000 km menzile 55 litre mazotla ulaşırım ancak böyle bir fırsatım olamıyor..palio 1.4 ile 45 lt benzinle 800 km yol katediyorum..

• Bir hatırlatma,hafif ticari araçlarla hız yapmak son derece tehlikelidir,hafif ticari araçlar hız yapmak amacıyla üretilmemişlerdir.Gidiyor diye basmak tehlikeli olmayacağı anlamına gelmez. Lütfen kendinizi tehlikeye atmayınız. Eğer hız tutkunu iseniz binek araç daha güvenli olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: otocanavar

1.3 le meganı nasıl tokatladın çokta ii kalkmasa

İstersen inan bilaaderr!! Ama adam sonra tav olduu uctu gittii!!
  • 18500 YTL.ye 1.3 JDT mavi kombi klimasız,darbesiz,35000km.2006 eski kasa...Fiyat nasıl Doblocular?
  • abi klimasız alma satarken ömründen ömür gider benden söylemesi. fiyat normal sayılır ben 2007 yi ağustos da 25500 e almıştım ama klimasız kesinlikle tavsiye etmem ayrıca şirket arabası sanırım senede 35000 km çok gibi geldi biniciden alsanız daha sağlıklı olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: impress

abi klimasız alma satarken ömründen ömür gider benden söylemesi. fiyat normal sayılır ben 2007 yi ağustos da 25500 e almıştım ama klimasız kesinlikle tavsiye etmem ayrıca şirket arabası sanırım senede 35000 km çok gibi geldi biniciden alsanız daha sağlıklı olur

Teşekkürler..
    1.9 JTD yi düşünüyorum.1.3 ile arasındaki MTV farkı ne kadar acaba?
  • benim araç şu an travesti olduğundan ne gelecek kendiminkini de bilmiyorum ruhsatta hem kamyonet hem hususi oto yazıyor. ancak ticariler ağırlığına göre sınıflandırılıyor diye biliyorum eğer öyle olursa 1.3 ve 1.9 un vergileri aynı olur. ayrıca dikkat edin bedavaya verseler 1.9 motoru hususi almayın. 1300 ytl küsür vergisi var kesinlikle 1.9 jtd ticari ruhsatlı olsun. ancak 1.3 ü hususi alabilirsiniz ticari ile arasında pek fark yok.
  • Bu konuda uyardığınız iyi oldu.Teşekkürler...
  • bugün arkadasım 1,3 doblo premio siparişi verdi . yardımın için tesekkürler impress
  • o arkadaşın çook memnun kalacak haberin olsun bence sende ya o connectin 110 hp liğini al yada geç doblo ya kafan rahat olsun
  • 1,3 doblo alacağına 1,5 kangoo yu tercih ederim en azından yolda iyi kovalıyor dobloyu+sağlam araba
  • yeni cektim!!

http://img479.imageshack.us/my.php?image=16112006001zo1.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serom23 -- 16 Kasım 2006; 19:37:17 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.