Şimdi Ara

DH ^^__FIAT PALIO KULÜBÜ__^^ '' (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.919
Cevap
124
Favori
929.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yakıt hesabı hakkında bir site buldum, yardımcı olabilir.

Olcay Sürücü Kursu
    Yakıt tüketimi hesaplama | Olcay Sürücü Kursu
    http://www.olcaysurucukursu.com/tuket.htm

Hayırlı günler...
  • merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. ismim menderes. 1999 model klimalı palio 1.4 el var bende. araçtan genel itibariyle memnunum. nrglife isimli arkadaş 9 ağustos 2008 de polen filitresi değiştirmeyi anlatmış. ama ben arabamda polen filtresi var mı yok mu bilmiyorum. onu nasıl öğrenebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: badires

merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. ismim menderes. 1999 model klimalı palio 1.4 el var bende. araçtan genel itibariyle memnunum. nrglife isimli arkadaş 9 ağustos 2008 de polen filitresi değiştirmeyi anlatmış. ama ben arabamda polen filtresi var mı yok mu bilmiyorum. onu nasıl öğrenebilirim.

Merhaba. Hoşgeldiniz. Donanımhaber'i takip etmenizi tavsiye ederim otomobil hakkında bilgili arkadaş sayısı bir hayli fazladır :) aracınız klimalıysa polen

filtresi vardır. Bu arada aracınız lpg limi? ne kadar yakıyor km'de?
  • Orjinalden alıntı: Energetic

Arkadaşlar eski konumuzun güncelliğini yitirdiğini düşünerek yeni konu açmayı uygun gördüm. Burada Palio'larımız hakkında her şeyi yazabileceğimiz bir ortam. Kulübümüz bütün palioları Mk1, 2, 3 modelleri kapsamaktadır. Üye listesi sürekli güncellenecektir. Herkese güzel ve faydalı paylaşımlar dilerim.

MERHABA ARKADAŞLAR. BAHSETTİĞİNİZ MK1, 2 , 3 NE ANLAMA GELİYOR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Energetic

quote:

Orjinalden alıntı: badires

merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. ismim menderes. 1999 model klimalı palio 1.4 el var bende. araçtan genel itibariyle memnunum. nrglife isimli arkadaş 9 ağustos 2008 de polen filitresi değiştirmeyi anlatmış. ama ben arabamda polen filtresi var mı yok mu bilmiyorum. onu nasıl öğrenebilirim.

Merhaba. Hoşgeldiniz. Donanımhaber'i takip etmenizi tavsiye ederim otomobil hakkında bilgili arkadaş sayısı bir hayli fazladır :) aracınız klimalıysa polen

filtresi vardır. Bu arada aracınız lpg limi? ne kadar yakıyor km'de?

EVET ARABAM LPG Lİ. ŞEHİR İÇİNDE 20-21 YKR YAKIYOR
  • Bende de 1999 1.4 Palio EL 76500Km de LPGli araç var.

10 gün kadar önce Ordu- Rize arası gidip geldim Km de 158Ykr tüketimim oldu.

Şehiriçi 3---5 Km arası kısa mesafelerde kullanırım genelde 220Ykr civarında tüketimim oluyor benim de...
  • mavigökyzü arkadaşım palio da lpg taktırına arka bagaj nasıl çok küçülüyormu?
    tahmini olarak ne kadar eşya alır lpgli palio da bagaj.
  • evet küçülüyor. stepnenin yerine lpg tankını koyuyorsunuz. stepne dışarıda kalıyor. stepnenin bagajda tutacağı yeri tahmin edebilirsiniz. lpg tankı 35 lt lik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperen3438

mavigökyzü arkadaşım palio da lpg taktırına arka bagaj nasıl çok küçülüyormu?

Evet olay aynen badires arkadaşın dediği gibi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavigökyüzü

quote:

Orjinalden alıntı: alperen3438

mavigökyzü arkadaşım palio da lpg taktırına arka bagaj nasıl çok küçülüyormu?

Evet olay aynen badires arkadaşın dediği gibi..

Palio nun bagajı 280Lt. snıfındakılere göre birazcık daha geniş. Ama genelde küçük kalıyo.
    Ben aracıma simit depo taktırdım, stepneyi de bagajda değil evde tutuyorum. Memurum aracı az kullanıyorum ve lastıklerim çok yeni ve her zaman şehiriçindeyim.her yer lastikçi nasılsa...
    uzun yola çıkarken yanıma alıyorum ve idare edip gidiyorum işte..
    çok da memnunum...
  • Merhaba Arkadaslar,
    Bir kac sorum olacak palio'lar ile ilgili.
    Oncelikle yeni bir araba alacagim ve guzel bir palio buldum
    2004 model diesel 1.3 multijet motor.
    90000 km'de klimali

Sorumlarim sunlar
    1: Fiyat olarak 15000 ytl istiyorlar sizce nasil cunku sahibinden.com dan baktigimda 2004 diesellere 12000 den basliyor ve 17000 e kadar var. acikcasi sahibinden.com u surekli takip ediyorum bir arabada ayni modelde bukadar fiyat varki ilk kez rastliyorum kafam karisti,benim baktigim araba temiz motor v.s de ustaya baktiracam. onunda temiz olacagini varsayiyorum.
    2: Araba genel olarak nasil. Sehir icin kullanim icin alacagim ve istanbul,da ayda 1500-2500 km arasi yapacagim ortalama. hizli olsun atik olsun diye bir derdim yok. araba konforlumudur. rahat surusu olan bir arabamidir. birde diesel olmasina ragmen yakiti beni uzer mi?
    3: Kisacasi palionun bu 2004 diesel modelinden kullanan arkadaslar arabalarindan memnunlarmi yoksa baska bir araba mi tavsiye ederler.
    Simdiden tesekkurler.
  • herkese selamlar iyi akşamlar arkadaşlar albea bölümünden ben muratde35.
    türkiyenin tek fiat clubi açıldı sizleride aramızdan görmekten mutluluk duyarız.iyi akşamlar tekrardan...

www.fiat.web.tr

www.fiatclub.web.tr
    www.fiatclubtr.com
    www.fiatclubtr.net
    www.fiatclub.net.tr

Adreslermizi de kullanarak sayfalarimiza ulasabileceksiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: levelscarab

Merhaba Arkadaslar,
    90000 km'de klimali

Sorumlarim sunlar
    1: Fiyat olarak 15000 ytl istiyorlar sizce nasil cunku sahibinden.com dan baktigimda 2004 diesellere 12000 den basliyor ve 17000 e kadar var. acikcasi sahibinden.com u surekli takip ediyorum bir arabada ayni modelde bukadar fiyat varki ilk kez rastliyorum kafam karisti,benim baktigim araba temiz motor v.s de ustaya baktiracam. onunda temiz olacagini varsayiyorum.
    2: Araba genel olarak nasil. Sehir icin kullanim icin alacagim ve istanbul,da ayda 1500-2500 km arasi yapacagim ortalama. hizli olsun atik olsun diye bir derdim yok. araba konforlumudur. rahat surusu olan bir arabamidir. birde diesel olmasina ragmen yakiti beni uzer mi?
    3: Kisacasi palionun bu 2004 diesel modelinden kullanan arkadaslar arabalarindan memnunlarmi yoksa baska bir araba mi tavsiye ederler.
    Simdiden tesekkurler.

Merhaba. Fiyat normal. Genel olarak otomobil bildiğimiz palio. A noktasından B noktasına ekonomik bir şekilde gitmek için tasarlanmıştır. Yakıtı çok çok uygundur. Performans konusunda hiçbir şüphen olmasın turbo devreye girdikten sonra çok kararlı bir ivmeleme sağlıyor. Ama bütün küçük hacimli dizellerde olduğu gibi turbo boşluğu düşük devirlerde palio için de hissediliyor. Süspansiyonu yumuşaktır. Yani bozuk yolda tangur tungur gitmezsiniz, rahattır. Vergi açısından da (1248 cc) avantajlıdır clio, accent vs ye göre. Umarım yardımcı olabilmişimdir, iyi akşamlar.
  • quote:

quote:

Merhaba Arkadaslar,
    90000 km'de klimali

Sorumlarim sunlar
    Simdiden tesekkurler.

Merhaba. Fiyat normal. Genel olarak otomobil bildiğimiz palio. A noktasından B noktasına ekonomik bir şekilde gitmek için tasarlanmıştır. Yakıtı çok çok uygundur. Performans konusunda hiçbir şüphen olmasın turbo devreye girdikten sonra çok kararlı bir ivmeleme sağlıyor. Ama bütün küçük hacimli dizellerde olduğu gibi turbo boşluğu düşük devirlerde palio için de hissediliyor. Süspansiyonu yumuşaktır. Yani bozuk yolda tangur tungur gitmezsiniz, rahattır. Vergi açısından da (1248 cc) avantajlıdır clio, accent vs ye göre. Umarım yardımcı olabilmişimdir, iyi akşamlar.

cok tesekkur ederım yarın arabaya bakıp son pazarlıgı yapacagım, sanırım benıde artık kulube almanız gerek :)
  • Hayırlısı olur inş.

Multijet pallio söylediğiniz kriterlere göre tam size göre...
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba Arkadaslar,
    90000 km'de klimali

Sorumlarim sunlar
    Simdiden tesekkurler.

cok tesekkur ederım yarın arabaya bakıp son pazarlıgı yapacagım, sanırım benıde artık kulube almanız gerek :)

Şimdiden hayırlı uğurlu olması dileğiyle...
  • quote:

Merhaba Arkadaslar,
    90000 km'de klimali

Sorumlarim sunlar
    Simdiden tesekkurler

bende 2006 multijet var dynamic model 84 binde uyarsa baka istersen.16000 ytl istiyorum
  • quote:

bende 2006 multijet var dynamic model 84 binde uyarsa baka istersen.16000 ytl istiyorum

Evet arabaniza baktim gercekten temiz bir araca benziyor ve iyi kullanmissiniz. Eger nakitim olsaydi degerlendirebilirdim ama malesef.
    Ogrencilik zamaninda kredi karti borcundan kara listeye dustuk :) borcu odedik ama malesef kredi alma durumunu etkiledi ve kredi cekemiyorum.
    Bu sebeple senet taksit yapan bir galerici ile anlasma yapmak durumundayim. Vade farki biraz yuksek oduyorum ama bu sayede arac sahibi olabilecegim 2000 ytl pesin verip rehinli olarak uzerime alacagim sonrasinda da aylik 1500 ytl odeyecegim.
    Detayli yaziyorumki belki benim durumumda olan arkadaslara da ornek olur.

Ama acikcasi arabaniz cok hosuma gitti. Nazar degmesin. Insallah uygun sartlarda basinizi agritmayacak bir satis imkani bulabilirsiniz.
  • Hocam aracın temizmiş umarım hakeden birine gider...
  • quote:

Ama acikcasi arabaniz cok hosuma gitti. Nazar degmesin. Insallah uygun sartlarda basinizi agritmayacak bir satis imkani bulabilirsiniz.

Hocam aracın temizmiş umarım hakeden birine gider...

ii dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.
    arabam iidir. seviyorrumda ama eşim için otomatik araç lazım bana.
    multijet ile ilgili merak ettiğiniz biçok şeyi bana sorabilirsiniz iice öğrendim bu motoru ve palio yu
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.