Şimdi Ara

DH ^^__FIAT PALIO KULÜBÜ__^^ '' (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.919
Cevap
124
Favori
929.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dün aküyü değiştirdim şimdi cd çalar code istiyor aldığım yerden verdikleri bir kart var üzerinde mecanik code ve electronic code yazıyor bunları giriyorum olmuyor çünkü 5 karakterli sayılar.nereyi aramam gerek veya ne yapmam gerek teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ewerpower

arkadaşlar dün aküyü değiştirdim şimdi cd çalar code istiyor aldığım yerden verdikleri bir kart var üzerinde mecanik code ve electronic code yazıyor bunları giriyorum olmuyor çünkü 5 karakterli sayılar.nereyi aramam gerek veya ne yapmam gerek teşekkürler.

o imbobilizerin kodu sanırım. cd çalar için ya servise gidin ya da ilk önce müşteri hizmetlerini arayın derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Energetic

quote:

arkadaşlar dün aküyü değiştirdim şimdi cd çalar code istiyor aldığım yerden verdikleri bir kart var üzerinde mecanik code ve electronic code yazıyor bunları giriyorum olmuyor çünkü 5 karakterli sayılar.nereyi aramam gerek veya ne yapmam gerek teşekkürler.

o imbobilizerin kodu sanırım. cd çalar için ya servise gidin ya da ilk önce müşteri hizmetlerini arayın derim.

oldu kardeş teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

oldu kardeş teşekkürler

Rica ederim, kazasız sürüşler.
  • Ya palionun saatini ayarlayacam. malum saatler geri alındı, bi türlü beceremedim.

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi acaba...
  • herkese slm bende 2007 palio alarak aranıza katıldım.

Palio 1.4 dynamic
  • quote:

Orjinalden alıntı: bur@ku

herkese slm bende 2007 palio alarak aranıza katıldım.

Palio 1.4 dynamic

Hayırlı olsun. Sorunsuz, güzel günlerde kullanman temennisiyle...
  • teşekkürler, umarım hepimiz kazasız belasız kullanırız,

mali durumu düzeltince arabaya jant almak istiyorum, güzel önerileri olan varsa sevinirim,

ben iki tane buldum cmssicimitar ve cms whirlwind.
  • iyi günler arkadaşlar
    bir sorum olacakti: palio modellerinden en çok tutulanı hangisi?
    teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: muverrihmurat

iyi günler arkadaşlar
    bir sorum olacakti: palio modellerinden en çok tutulanı hangisi?
    teşekkürler

En çok multijetler tutuluyor tabiiki.

Dizel ve sorunsuz motor oluşu ve 1.3 olmasından dolayı vergi avantajı var.
  • Palioculara bir soru Hangi marka lastik kullanıyorsunuz? memnuniyet veya pişmanlığınız var mı?
  • Hocam ayiptir sormasi, arabanin ozellikleri nedir ve ne kadara aldiniz. Malum bizde arac bakiyoruz.

quote:

Orjinalden alıntı: bur@ku

herkese slm bende 2007 palio alarak aranıza katıldım.

Palio 1.4 dynamic
  • benim arabanın üzerindeki lastik pirelli p400 174 70 14 fena değil ama değştirdiğimde alacağım lastk 185 65 14 olacak inş.
  • quote:

benim arabanın üzerindeki lastik pirelli p400 174 70 14 fena değil ama değştirdiğimde alacağım lastk 185 65 14 olacak inş.

yol tutuş için mi lastikleri büyütmeyi düşünüyorsunuz?
  • Keşke bizim arabanın jantları 14 inch olsaydı.13 olduğundan 185 taban lastik taktıramadım.Tekrar 175/70/13 ölçülerinde lastik aldım memnun değilim.
  • quote:

quote:

benim arabanın üzerindeki lastik pirelli p400 174 70 14 fena değil ama değştirdiğimde alacağım lastk 185 65 14 olacak inş.

yol tutuş için mi lastikleri büyütmeyi düşünüyorsunuz?

evet yol tutuşu daha iyi olur düşüncesiyle almak istiyorum ama çok azda olsa yakıt tüketimini artırır gibi geliyor.
  • Paliolardaki dijital saat nasıl ayarlanıyo.. bi türlü bulamadım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavigökyüzü

Paliolardaki dijital saat nasıl ayarlanıyo.. bi türlü bulamadım..

TEYBİN EN SAĞINDA BÜYÜK TUŞA BASIK TUT SAAT İBARESİ YANIP SÖNECEK SONRA KASETİ İLERİ GERİ SARMA TUŞLARINDAN AYARLA.
  • 2002 öncesi 14 EL kullanan arkadaşlara bir sorum olacaktı bu araçların motorlar tek nokta enjeksiyonlumudur lpg kullana varmı ve en önemlisi tavsiye eden varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonmezhasan

2002 öncesi 14 EL kullanan arkadaşlara bir sorum olacaktı bu araçların motorlar tek nokta enjeksiyonlumudur lpg kullana varmı ve en önemlisi tavsiye eden varmı?

Tek nokta enjeksiyondur. Tavsiye etme konusunda, 1.4 ler zorlayınca 1.6 gibi yakıyor. Ben bu yüzden 1.6 aldım. Hem rampada bayılma olayı filan yok. Çok atik bir araba. 1.6 lar çok nokta enjeksiyonlu ve 16V'tir.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.