Şimdi Ara

DH ^^__FIAT PALIO KULÜBÜ__^^ '' (538. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.919
Cevap
124
Favori
928.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 536537538539540
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar 2003 model palio almayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoTuTuRK kullanıcısına yanıt
    genelde 1.2 EL tavsiye ediliyor, 1.2 S ve 1.4'ten uzak durun, 1.6'ya gerek yok diyor tecrübeli kullanıcılar ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Hocam aracı aldıktan sonra mesajınızı gördüm. Tesadüf 1.2 el almışım

• KoTuTuRK kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun ...
  • tayfun_aslan T kullanıcısına yanıt
    motor bloğunun sağında blokla birleşik devirdaim hortumu var onu sökerek de boşaltabilirsiniz su+würth radyatör temizleyici koyup 20dk çalıştırıp kaloriferi çalıtırıp boşalttıktan sonra paraflu antifriz koymanızı öneririm sisteminiz temiz olur.
    Aynı sorun benim de başıma geldi aracım hararet yaptı soğutma sistemiindeki sıkıntıdan dolayı conta yaktı kapak taşlandı yüzeyi düzeltildi vs. işlemler yapıldı .Şaşmazda Çağrı Oto Servis 2527.sokak no:43 var ustası 1980 den beri Fiat yetkili servisinde çalışmış emekli olup kendi dükkanını açmış usta güvenle verebilirsiniz 40 bin km oldu hiçbir sıkıntı yok aracımda memnunum tavsiye ederim ankarada bu kadar fiat üstünde ustalaşmış kişi sayısı fazla yoktur herhalde.
  • ekin0638 E kullanıcısına yanıt
    durduk yere 5.500 masraf gittiğinden bizim akraba maddi sıkıntıya düştü, araba dizel olunca maliyet nerdeyse iki katına çıkıyor, şimdilik bir sorun yok inşallah düzgün yapmışlardır ... satmaya kalksa bu parayı telafi etme şansı yok arabanın değeri değişmiyor hatta genelde insanda tereddüt uyandırır, biz de araba alacağımız dönemlerde bakmaya giderdik, sahibi "motoruna şunları yaptırdım" dediğinde arabaya ilgimiz azalır "acaba" soruları aklımıza gelirdi ...
    Eyvallah..Cümleten kazasız belasız inşaallah..

• arkadaşlar 2006 multijet palio araç 5w40 mı 5w30 mu daha iyi olur ilk bakımda ben selenia 5w40 koydum servis geçen bakıma selenia 5w30 koymuş ben castrol edge 5w40 koymayı düşünüyorum ne dersiniz?
  • Ben selenia 5w40 koydum gayet memnunum orijinal yağı 5w40 diye biliyorum.

• 2002 palio sportingle aranıza katıldım arkadaşlar. merak ettikleriniz varsa elimden geldiğince cevaplarım.
  • Meraxes kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşaallah..
    Bu arada nekadara aldınız hocam,km kaçta acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: KoTuTuRK

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşaallah..
    Bu arada nekadara aldınız hocam,km kaçta acaba?
    Hocam orjinal 122 binde. Yedek anahtarindan faturasina servis kayitlarina kadar duruyor. Zorladik biraz pazarlikla 23 e aldik.Degisensiz boyasiz. Kaporta masrafimiz var sadece. Tavanda cokca gunes yanigi var. Onu da siyah folyoyla halledicem.2011 ibiza da mevcut ailede. İnanin bunda aldigim zevki kesinlikle vermiyor. Cok kemik cok spor ibizayla 2 de zor ciktigim yerleri bu aracla 4 de cikiyorum. İnsallah allah kaza bela vermez agiz tadiyla bineriz hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meraxes -- 5 Mart 2019; 20:49:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meraxes

2002 palio sportingle aranıza katıldım arkadaşlar. merak ettikleriniz varsa elimden geldiğince cevaplarım.
    hocam hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın bir soruda ben sorayım şimdi benim araç da 1. ve 2. vites de gaza yüklenince alttan değişik bir metal sesi geliyor servis ekzos spirali diyor egzoscular sağlam diyor bu ses nerden geliyor :)
  • umut3513 kullanıcısına yanıt
    İnanin bilmiyorum hocam saglam bi ustaya gostermek lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meraxes

İnanin bilmiyorum hocam saglam bi ustaya gostermek lazim
    hocam inanın kafayı yicem izmir poyraz servis ekzos spirali dedi sonra farklı sanayilerde 5 farklı usta ekzos spirali sağlam dedi bunun üzerine motor ustaları motor kulağı turbo ve şanzıman kulağı dediler :) poyraz servis sağolsun hepsine tek tek baktı şanzıman kulağını bile söktüler yerinde sağlam çok takma kalsın böyle dediler o gün bugündr biniyorum bir sorun yok servise güvenim tam :)
  • Meraxes kullanıcısına yanıt
    2002 model 122binde çok iyi bulmuşsunuz hocam.. Ben geçen ay 2003 model 227binde aldım kaportası temiz sayılırdı..2bin lirada masraf ettim 18bin tlye almış gibi oldum.Ama sürüş keyfi güzel seri bir araç.inşaallah uzun yıllar sıkıntısız kullanırız cümleten..

• quote:

Orijinalden alıntı: KoTuTuRK

2002 model 122binde çok iyi bulmuşsunuz hocam.. Ben geçen ay 2003 model 227binde aldım kaportası temiz sayılırdı..2bin lirada masraf ettim 18bin tlye almış gibi oldum.Ama sürüş keyfi güzel seri bir araç.inşaallah uzun yıllar sıkıntısız kullanırız cümleten..
    18 e iyi almışsınız hocam km yüksek ama takılmayın. atmıosferik araç bakımları düzenli yapıldığında 300 bin 350 bin kapak açmadan götürür. Allah kaza bela vermesin.
  • Arkadaşlar merhaba,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekirfiat -- 15 Mart 2019; 17:34:22 >
  • bekirfiat B kullanıcısına yanıt
    selam,
    en fazla önerilen palio 1.2/16v modeli, 1.4 ve 1.6 pek tavsiye edilmiyor ...
  • 
Sayfa: önceki 536537538539540
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.