Şimdi Ara

DH ^^__FIAT PALIO KULÜBÜ__^^ '' (537. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
10.919
Cevap
124
Favori
928.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 535536537538539
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umut3513

Arkadaşlar multijet kullanan arkadaşlar yorum yapabilirmi bir depo mazot ile kaç km yol yapabiliyorsunuz bizim depolar 47 litre herhalde şu an bir depo yakıt ile 700 km yol yapmışım banamı az geliyor sizlerde durum nasıl bu konuda yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum.
    Şehir içi 800den aşağı inmiyor benim. (Izmir)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankaytsn

Şehir içi 800den aşağı inmiyor benim. (Izmir)

Alıntıları Göster
    hocam bende izmirdeyim şu an 680 km yol yaptım ve rezerv uyarı ışığı yandı :(
  • aviregal kullanıcısına yanıt
    almassanız alabılırım hangı sehır
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut3513

hocam bende izmirdeyim şu an 680 km yol yaptım ve rezerv uyarı ışığı yandı :(

Alıntıları Göster
    2bin devirin üstüne cok cikmazsaniz dikkat ederseniz 4.5 litrelerle dolaşmak mümkün. Fakat bu da uzun vade de enjektörlere zarar verecektir. Ben genelde 2bin devir alti kullanıp haftanin bazi gunleri gazlamali kullanip dengeliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: scada

almassanız alabılırım hangı sehır
    dostum bugün kaporayı verdim pazartesi yada salı almış olacagım..
    hoş cocugum bu aracı istemedi ama ben elimin altında olsun diye alıcagım bu fiyata zor bulurum düşüncesedeyim..
    sehir istanbul avrupa yakası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aviregal -- 5 Ocak 2019; 21:56:32 >
  • Arkadaşlar bir konuda yardıma ihtiyacım var,palioda kapılardaki yan aynalardan geri park yapıp kaldırıma yanaşırken arka teker lastiklerini görmekte zorlanıyoruz,boynum kopacak arka lastiği kaldırıma sürtmeden park edebilmek için,yokmu bunun bi çözümü,bizim aynalarda da bir bölümünü açılı gösteren modelleri varmı bulamadım,siz ne düşünüyorsunuz,,
  • quote:

Orijinalden alıntı: deep_man

Arkadaşlar bir konuda yardıma ihtiyacım var,palioda kapılardaki yan aynalardan geri park yapıp kaldırıma yanaşırken arka teker lastiklerini görmekte zorlanıyoruz,boynum kopacak arka lastiği kaldırıma sürtmeden park edebilmek için,yokmu bunun bi çözümü,bizim aynalarda da bir bölümünü açılı gösteren modelleri varmı bulamadım,siz ne düşünüyorsunuz,,
    kardeşim bu aynalara takılan ufak yuvarlak kör nokta aynası var onla fazlasıyla işe yarıyor hem aracın yan kör noktasını hem kaldırımı gösteriyor.
  • deep_man D kullanıcısına yanıt
    önceki mesajda arkadaş bahsetmiş, benim spring'te de o küçük kör nokta aynalarından var gayet işe yarıyor, hatta herkese lazım bu aynalardan özellikle standart aynası küçük olan tüm arabalara ...
  • Arkadaslar palio 1.2 radyotör suyunu nasıl bosaltabilirim?Alttaki hortumu sökecek aletim yokbaşka bir yol arıyorum ?

• Arkadaşlar merhaba aracım 1.4 palio araç gazda. Çalışıyor ama benzinde. Stop ediyor ve. Çalışmıyor gaz yavaş yavaş kesiliyor gibi olup stop ediyor araç LPG de sorunsuz çalışıyor. Sorun ne. Olabilir acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sessizharflik kullanıcısına yanıt
    Benzinde çekiş problemi var mı? Siyah duman var mı?Yada soğukken kolay çalışıp sıcakken çalışmama gibi bir sorun? Eğer varsa lambda sensörü arızası olabilir..

• Soğuk ve sıcak farketmiyor çalışıyor ancak benzinde olunca bazen ya hiç çalışmıyor ya da çalıştıktan bir süre sonra yavaşlayarak stop ediyor, ve en ilginci birkaç aydır bu durum yüzünden nadiren benzinde calistirdim ama benzin çok çabuk azalıyor

• sessizharflik kullanıcısına yanıt
    Lambda sensöründen başlayarak kontrol ettirmeniz iyi olacaktır..Kolaylıklar dilerim

• Öncelikle herkese iyi akşamlar.

Tüm Palio kullanıcılarından yardım bekliyorum.

2001 model palio 1.6 16v aracım var. Silindir kapak contasının yanmış olmasından şüpheleniyorum. Aracımda su eksiltme, yağ çubuğuna baktığımda yağın sulu gibi olması ve hararet yükselmesi gibi sorunlar var. Şu an Ankaradayım. Silindir kapak contası değişimi ne kadar tutar sizce? Ve Ankara'da kime yaptırabilirim. Konuyla ilgili yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
  • ERDİNCKARA26 E kullanıcısına yanıt
    fikir vermesi açısından yazıyorum;
    yağa su karışması söz konusuysa iş büyümüş demektir ve ciddidir, bu durumda arabayı kullanmamak gerekir, benzer durum geçenlerde symbol sahibi bir yakınımın başına geldi ...
    üst kapak tornaya gidebilir hatta kurtarılmayacak gibiyse yenisi istenebilir, kendinizi 1.500 veya daha fazlasına hazırlayın ...
  • Vakit ayırıp cevap yazdığınız için teşekkür ederim. En kısa zamanda sanayiye götürücem fakat henüz hangi usta olacak bu konuda emin değilim. Bu arada symbol sahibi tanıdığınız aracının sıkıntısı benimkiyle aynı mıydı?

evet sorun aynıydı ...
    genelde motor ustası söker sonra torna ustasına gönderir, duruma bakılır kurtarılacak gibiyse torna yapılır yoksa yeni üst kapak istenir, bu sürecin sonunda kapak yine motor ustasına getirilir ve montajı yapılır ... yani hem motorcuya hem diğer ustaya para gider ...

ek; sizin araba egzozdan beyaz duman atıyor mu ?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 31 Ocak 2019; 19:1:47 >
  • Beyaz duman atıyor ama kış vakti olduğu için acaba soğuktan mı dedim başlarda ama şimdi soğuktan olmadığına eminim.

beyaz duman varsa yağa su karışıyordur ...
    soğutma su kabında, motor yağ kapağında ve yağ kontrol çubuğunda beyaz köpük varsa durum ciddi demektir ...
    bu durumda arabayı kullanmak daha fazla masrafa yol açabilir, vakit kaybetmeden motor ustasına baktırın ...
    bahsettiğim akraba arabayı ustadan almış, turboyu da değiştirmişler toplamda 5.500 masraf gitmiş (1.5 dci motor) ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Aracı şu an kullanmıyorum. İş yoğunluğundan Ankara'ya ustaya götüremedim. Öylece bekliyor ki sıkıntı daha fazla büyümesin diye. Sadece conta değişimi ve kapak taşlama olsa buna razıyım. İnşallah daha başka birşey çıkarmaz..
  • 
Sayfa: önceki 535536537538539
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.