Şimdi Ara

DH ^^__FIAT PALIO KULÜBÜ__^^ '' (535. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.919
Cevap
124
Favori
929.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 533534535536537
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim ilgi için. Tüp beyninde sorun olma ihtimali var mı? Sensörde sıkıntı olsa tüpü de etkilemezmiydi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmdkrc -- 5 Ekim 2018; 22:57:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmdkrc A kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir sorun da mümkün; Lpg ayarları bozuk yani kalibrasyon kötüyse bu durum zamanla benzin parametrelerini bozmuş olabilir..Böylece Lpg kullanımında çok sıkıntı hissetmezken benzinde sorunlar ortaya çıkıyor olabilir..İyi bir usta sorunu kolayca bulur..

• Bilgisayara bağlattım motor beyni arızalı dediler. Lpg sistemi beyni bozmuş dediler. Enjektör de arızalı dediler.

• ahmdkrc A kullanıcısına yanıt
    gecmıs olsun lpg nın beynı bozdugunu ılk defa duydum enjektor arızası onceden olmus olabılır lpg kendı enjektorlerını kullanıyor
  • scada kullanıcısına yanıt
    Sağolun. Bilgisayara bağlayınca hata verdi. Bilmem ne değeri limit değerinden yüksek filan yazıyordu. Beyin arızalı dediler. Enjektör de lpg de olmasına rağmen benzin veriyodu. lpg ustası soketini çıkardı yine devam etti. Benzin pompasının soketi çıkarınca kesti vermeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmdkrc -- 9 Ekim 2018; 6:23:49 >
  • Merhaba arkadaşlar benim 1.6 hl paliom var araba gaz yemiyor hem benzinde hep lpgde bilgisayar bağlattık sorun cıkmadı eğer 5. Vitesde 100 km sabit hızla 5 dk gidersem düzeliyor hiç bir sorun kalmıyor neden yapabilir yardım lütfen

• msarslan90 M kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende olmuştu beyin yanmış 500 liraya ankarada yapıyorlar, araba bu şekilde muayeneden geçemiyor.

• Merhaba palio 1.3 mj 2006 aracım var 245bin mükemmel bi araç kış bakımı yaptıracağım yag markası önerileriniz neler uygun olanları yazarmısınız tşk

• quote:

Orijinalden alıntı: Mesut6060

Merhaba palio 1.3 mj 2006 aracım var 245bin mükemmel bi araç kış bakımı yaptıracağım yag markası önerileriniz neler uygun olanları yazarmısınız tşk

İnternette set halinde satılıyor.

Selena 5 40 yağ. Mazot yağ hava ve klima filtresi. En son 200 TL idi. Mazot filtresi iki yağ değişiminde bir değişmeli. 50 TL işçilik ile 250 ye hallolur.

5 30 yağ da koyabilirsiniz. Ama ben 5 40 tavsiye ederim. Zira araç Euro 4 motor.

Şuna bir bakın. Daha önce aldım ben

unluoto.com.tr
    1.3 Bakım Seti Klimalı Fiat Palio Albea
    https://unluoto.com.tr/urunler/34476/1-3-bakim-seti-klimali-fiat-palio-albea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonnick -- 15 Ekim 2018; 10:43:54 >
  • 5 - 30 yada 5-40 ben yıllardır 5-30 kullanıyorum üst devirlerde performansı daha fazla 5-40da bir tık altı gibi geliyor bana mobil dışında hiç bir yağı koymam aracıma bir çok markayı denedim en memnun kaldığım mobil oldu
  • Arkadaşlar 1.6 Palio hl sahibiyim aracımın 10 bin bakımını yaptım
    Bakımda ilk defa selenia dan başka marka yağ kullandım
    Kullandığım yağ Motul 6100 Synergıe+ 10W40 bununla beraber opar yağ ve hava filtresini de yenisiyle değiştirdim ciddi anlamda motor sessizleşti çalışması daha rahat çalışıyormuş gibi bir hava verdi.Ek olarak depoya LIQUI MOLY Benzinli - Enjektör Temizleyici ekledim aracım ciddi anlamda yumuşadı herkese tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

Kaç paraya aldınız hayırlı olsun. Camlı koltuklu mu?

Alıntıları Göster
    15000 TL ye camlı ve arka koltuksuz aldım .2007 multijet 1.3 , koltugunu kendim taktırdım
  • Arkadaşlar multijet kullanan arkadaşlar yorum yapabilirmi bir depo mazot ile kaç km yol yapabiliyorsunuz bizim depolar 47 litre herhalde şu an bir depo yakıt ile 700 km yol yapmışım banamı az geliyor sizlerde durum nasıl bu konuda yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum.
  • umut3513 kullanıcısına yanıt
    sürekli şehir içindeyse 700 km. normal sayılır, uzun yolda 1000'i rahat geçer ...
  • umut3513 kullanıcısına yanıt
    Hocam Multijet sahibiyim 1 depo ile 1100 - 1200 km yapıyorum tabii ki uzun yolda

• frantic035 F kullanıcısına yanıt
    Hocam uzun yol şansım yok benim için en uzun yol Bornova balçova arası otoban 😂 hep şehir içi sıkışık trafikte yine Side şehir içi durum nedir ölçebildinizmi.

• Bayberty kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam şehir içi 700 km normal ise sıkıntı yok 38 40 kuruşa tekabül ediyor dur kalk çok yapıyorum özellikle sıkışık trafikte çok yol alıyorum.

• selamin aleykum palio 2010 1.4 fire lpgli 120000 kmde aracim var.yakitindan kullanimindan cok memnunum.yalniz bakimdan 6000 km sonra yag cubugunu kontrolumde ceyrek seviyeye dusmus.yag selinia 10 40.bu durum normalmi ?rgzozdan duman falan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santa FE -- 29 Ekim 2018; 18:27:54 >
  • arkadaslar 1.2 16v motor ıcın bujı kablosu markası oneren varmı ıhtıyac oldugunda hangı markayı aldınız sorunsuz kullanıyorsunuz ...orjınalı 340 tl
  • scada kullanıcısına yanıt
    Orjinalini almistim 200 tlye 2yil once.tamirci orjinal al o bile cok kaliteli degil cok gitmez demisti.yan sanayi daha kisa omurlu demekki

• 
Sayfa: önceki 533534535536537
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.