Şimdi Ara

DH Footstar Grubu(45 kişiyiz) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
1
Favori
29.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende en az 5-6 yıl Türkiye'de bir takıma girmem heralde..Valla Polonya'yı sevdim..:D

En az 3 yıl burdayım..Eğer istek gelirse Polonya vatandaşı bile olabilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmRar -- 24 Ağustos 2008; 23:25:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmRar

Bende en az 5-6 yıl Türkiye'de bir takıma girmem..Valla Polonya'yı sevdim..:D

En az 3 yıl burdayım..Eğer istek gelirse Polonya vatandaşı bile olabilirim..

hocam bana yardımcı olabilirmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moritanyalı -- 24 Ağustos 2008; 23:20:33 >
  • Hangi konuda?
  • 6. sayfanın sonunda yazıyor.
  • Şahsen defans olduğum için orta saha aantreman programı hakkında ufak bir bilgim yok..

FootStar'ın yardım forumalrına sorarsan bilgi alabilirsin..
  • Tamam teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PASATURK

Selam arkadaşlar ben uzaktan şut ağırlıklı ortasahanın ortası bir oyuncu yapmak istiyorum. bana bir antrenman programı ayarlayabilirmisiniz? ben yapıyorum kondisyonum ve moralim hep eksik kalıyor şimdi hesabı tekrar başlatıcam. yapabilirseniz beni çook memnun edersiniz teşekkürler

Düzenleme: Biraz da golcülük olabilir tabi ortasahanın ortasına uygunsa

anladığım kadarıyla atağa yönelik ortasaha istiyosun

MC (Ortasahanın ortası]
    Top Calma
    Kafa
    Uzun Paslar
    Kısa Paslar
    Oyun Okuma
    Hız
    Dayanıklılık
    Yer Tutma
    Top Surme
    Uzaktan Sut

AMC (Ofansif Ortasaha)

Golculuk
    Teknik
    Oyun Okuma
    Top Surme
    Yer Tutma
    Kısa Paslar
    Uzaktan Sut
    Hız
    Dayanıklılık

bu ikisinden birini uygulabaştaki tam bir ortasaha 2. ise mc oynayabilirsin ama defansifin düşük olduğu içiin sen en iyisi başdaki antremanları yap

• quote:

Orjinalden alıntı: wandy

quote:

Selam arkadaşlar ben uzaktan şut ağırlıklı ortasahanın ortası bir oyuncu yapmak istiyorum. bana bir antrenman programı ayarlayabilirmisiniz? ben yapıyorum kondisyonum ve moralim hep eksik kalıyor şimdi hesabı tekrar başlatıcam. yapabilirseniz beni çook memnun edersiniz teşekkürler

Düzenleme: Biraz da golcülük olabilir tabi ortasahanın ortasına uygunsa

anladığım kadarıyla atağa yönelik ortasaha istiyosun

MC (Ortasahanın ortası]
    Top Calma
    Kafa
    Uzun Paslar
    Kısa Paslar
    Oyun Okuma
    Hız
    Dayanıklılık
    Yer Tutma
    Top Surme
    Uzaktan Sut

AMC (Ofansif Ortasaha)

Golculuk
    Teknik
    Oyun Okuma
    Top Surme
    Yer Tutma
    Kısa Paslar
    Uzaktan Sut
    Hız
    Dayanıklılık

bu ikisinden birini uygulabaştaki tam bir ortasaha 2. ise mc oynayabilirsin ama defansifin düşük olduğu içiin sen en iyisi başdaki antremanları yap

amc ile takımlara girmem zor olurmu?

• Sen hesabı bulmuşun benim hesap 5 gündür açılmadı ... Mail filanda gelmiyor ...
  • @PASATURK

Çabuk human takıma gir.Şimdilik bunu çalış..Takıma girince oradaki antrenmana uyarsın

Pazartesi

Teknik
    Teknik
    Teknik

Salı

Kısa Paslar
    Kısa Paslar
    Kısa Paslar

Çarşamba

Teknik
    Teknik
    Teknik

Perşembe

Kısa Paslar
    Kısa Paslar
    Kısa Paslar

Cuma

Teknik
    Teknik
    Teknik

Cumartesi

Kondisyon
    Kondisyon
    Kondisyon

Pazar

Kondisyon
    Kondisyon
    Kondisyon

yeni motorda kısa pas ve kafanın değeri arttı.şuta abanmanın bir faydası olmaz yani
  • Hocam human takım bulmakta zor yav. Bir takım ilgileniyor şu an benle bu ne demek oluyor?
  • quote:

Hocam human takım bulmakta zor yav. Bir takım ilgileniyor şu an benle bu ne demek oluyor?

footstar forumunda reklam diye bir bölüm var.oraya yazarsan seni geleceğe yöelik transfer etmek isteyen çıkabilir.
  • hocam ben şimdi benimle ilgilenen külube girebilirmiyim? nasıl oluyor bu ilgilenme olayı?
  • ilgilenen kulübün menajerine mesaj at şu şekilde:

Hesabı yeni açtım.1000 TRY standart maaş alıp takım antrenmanından faydaalnmak istiyorum..Beni takımınıza alır mısınız?

Budur.Bu mesajı 3-4 menajere yolla mutlaka biri kabul edecektir
  • Bir isveç takımına girdim. 3000 try maaş ve maç başına ücret gol başına ücret vs var.
  • Takımının adını yollar mısın?
  • The Clan Of Calvin

Bu arada adaptasyonum %0 a düştü isveçe gidince... bunu nasıl arttırabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moritanyalı -- 25 Ağustos 2008; 18:54:51 >
  • Bendede o sorun var ve şu anda %30..

Bu sorunu:
    1-Takım arkadaşlarınla ilgilenerek..
    2-Vede daha az katkısı olsada maçlara çıkarakta az artar..

Ama 1. şartı yapman lazım...Takım oyuncularına arkadaşlık davetiyesi gönder...
  • PASATURK hesabın yeni mi yetenekler filan nasıl eğer orada o kadar maaş filan geliyorsa kendimi orada geliştirip sonra Türkiye'ye dönerim belki vatandaşlıkta alıp U-18'e katılabilirim .... Ama üyeliğin onaylanması gerekiyor ... bekleme listesi gibi birşey varmış ... Sabreden derviş sabrede sabrede gebermiş ama biz gebermeyiz önlem olsun diye laptoptan farklı internet bağlantısı ile yeni bir hesap aldım ...
  • sabırlı olun gelir
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.