Şimdi Ara

DH Forum Nokia Firmware (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
780
Cevap
3
Favori
162.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nokia Software Updater ile firmware yüklerken bilgisayar mavi ekran verdi ve reset attı n91 rm43 gümledi tabii ki şimdi ne yapacağız heralde bu Nokia Software Updater denen salak program vista ile uyumsuz ondan oldu sanırım kurtarabilirmiyiz yoksa servise mi vereceğiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silluine

Sevgili xsw,buradaki ve blog'daki bilgiler sayesinde 6120'mi son versiyona kolayca yukselttim. Tum emegin icin tesekkurler

Rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedycihan

Nokia Software Updater ile firmware yüklerken bilgisayar mavi ekran verdi ve reset attı n91 rm43 gümledi tabii ki şimdi ne yapacağız heralde bu Nokia Software Updater denen salak program vista ile uyumsuz ondan oldu sanırım kurtarabilirmiyiz yoksa servise mi vereceğiz?

Aşağıdaki linkten N91 RM-43 için olan firmware yazılımı indirin ve sonra blogdan phoenix programı ile yüklemeyi deneyin.

http://gsm-format.com/datas/users/1/rm-43_8gb_(mcu%20sw%203.10.023)_31.00%20for%20n91-2_79mb.exe

• sevgili xsw geçen pazar günü vatanbilgisayardan bir adet 6300 aldım.yazılım versiyonu 7.21 type:RM-217 codu ise 0566031 sizin sitede benim codu bulamadım bu cod yenimi acaba yoksa başka bir fikrin varmı.
  • Sanırım yeni bir kod navifirm de öyle görünüyor ama bu kod 7.21 versiyonu görüyor.

v7.21
    0566030: RM-217 6300 EURO-C CTV TR ALLB
    0566028: RM-217 6300 EURO-C CTV TR RED
    0566031: RM-217 6300 EURO-C CTV TR SILVER
    0566029: RM-217 6300 EURO-C CTV TR WHITE

v7.30
    0554513: RM-217 6300 EURO-C TR TURKEY, Latin, All Black
    0537625: RM-217 6300 EURO-C TR TURKEY, Latin, blksilver
    0563699: RM-217 6300 EURO-C TR, Latin, Choco
    0563698: RM-217 6300 EURO-C TR, Latin, Gold
    0554163: RM-217 6300 EURO-C TR, Latin, red
    0554169: RM-217 6300 EURO-C TR, Latin, white
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsw

quote:

Orijinalden alıntı: speedycihan

Nokia Software Updater ile firmware yüklerken bilgisayar mavi ekran verdi ve reset attı n91 rm43 gümledi tabii ki şimdi ne yapacağız heralde bu Nokia Software Updater denen salak program vista ile uyumsuz ondan oldu sanırım kurtarabilirmiyiz yoksa servise mi vereceğiz?

Aşağıdaki linkten N91 RM-43 için olan firmware yazılımı indirin ve sonra blogdan phoenix programı ile yüklemeyi deneyin.

http://gsm-format.com/datas/users/1/rm-43_8gb_(mcu%20sw%203.10.023)_31.00%20for%20n91-2_79mb.exe

Neler denedim olmadı alet yazılımı yemiyor phoenix ile başlıyor atmaya ama açma düğmesine bas diye uyarı yazınca basıyorum açılmıyor ve dolayısı ile hiç bir şey yükleyemiyor zaten usb takınca bilinmeyen donanım diyor bilgisayar sürücüler falan yüklü oysa alet fena patladı anlayacağınız servise de verdim beceremediler en son artık nokia merkeze gidecek heralde bakalım elimizde kalmaz inşallah.

• sevgili xsw verdiğiniz cevap için çok teşekkürler.içim rahatladı.
  • mrb xsw başta şu ana kadar yapmış olduğun bilgi paylaşımın için teşşekkürler.
    bana hedye olaak bir çakma :D

nokia 8800 carbon art
    v 08.52
    2009/01/10 8:08
    rm-233

lanuage:
    v 08.52
    2009/01/10 18:08
    rm-233

gönderildi ben telefonu sevdim fakat menüsü çok kötü orjinali gibi değil tabi bana bunun hem yazılımının orjinali gibi olurmu bu konuda bilgi almak istiyorum hemde ben bu tel . yığın depolama birimi haricinde
    bilgisayara kullanamadığımdan bana bu telefonu bilgisayara nasıl tanıtırım bu konuda bi bilgi stiyorum şimdiden ellerine ve yüreğine sağlık Allah'a emanet ol kardeşim...
  • Ben N85 e yüklicem ama dili flan değiştiriyo mu türkçe yapabiliomuyuz? bide nokianın sitesinde bile ürün kodu ile arttığımda v30 u bulamadı sakat olmasın bu versiyonu nerden buldunuz.Ayrıca N85 i v30 a güncelleyen varmı ne fark oluyor??
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamertoprak

mrb xsw başta şu ana kadar yapmış olduğun bilgi paylaşımın için teşşekkürler.

nokia 8800 carbon art
    v 08.52
    rm-233

lanuage:
    v 08.52
    rm-233

gönderildi ben telefonu sevdim fakat menüsü çok kötü orjinali gibi değil tabi bana bunun hem yazılımının orjinali gibi olurmu bu konuda bilgi almak istiyorum hemde ben bu tel . yığın depolama birimi haricinde
    bilgisayara kullanamadığımdan bana bu telefonu bilgisayara nasıl tanıtırım bu konuda bi bilgi stiyorum şimdiden ellerine ve yüreğine sağlık Allah'a emanet ol kardeşim...

8800 Carbon Arte RM-233 için son güncel yazılım aşağıda indireceksiniz 10.0 v17 son versiyondur ve avrupa paketidir tr desteği vardır. Phoenix yazılımını blogdan yükleyip sabit diske kurun sonra firmware paketini indirip onu da sabit diske kurduktan sonra blogdaki bilgilere göre firmware dosyasını USB kablosu ile telefona yükleyeceksiniz. Güzel dilekleriniz için sağolun rica ederim

http://rapid.share.com/files/241974871/rm233_CareDP_17.0_Europe_Carbon_Arte_8800.exe

Aradaki noktayı kaldırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 14 Ağustos 2009; 13:55:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vıctorya

Ben N85 e yüklicem ama dili flan değiştiriyo mu türkçe yapabiliomuyuz? bide nokianın sitesinde bile ürün kodu ile arttığımda v30 u bulamadı sakat olmasın bu versiyonu nerden buldunuz.Ayrıca N85 i v30 a güncelleyen varmı ne fark oluyor??

Ne fark var bende bilmiyorum ama v30'u aşağıdan indirip Phonix programı ile yükleyebilirsiniz avrupa paketidir tr desteği vardır.

http://nokia-firmware.blogspot.com/2009/08/nokia-bb5-firmware.html

• selam arkadaşlar bendede 5800 xm var geçen güncelleme buldu dedi bende güncelledim v30.0.011 şuan fakat güncellemeyi yaptıktran sonra kafayı yedi arayanın ismini vermiyor sadece noyu gösteriyor.. aynı yazılımı tekrar indirip kuramıyorum arkadaşın verdiği blogtaki yazılımı indirip kursam olurmu
    fark varmı yazılımlarda...
  • quote:

quote:

Ben N85 e yüklicem ama dili flan değiştiriyo mu türkçe yapabiliomuyuz? bide nokianın sitesinde bile ürün kodu ile arttığımda v30 u bulamadı sakat olmasın bu versiyonu nerden buldunuz.Ayrıca N85 i v30 a güncelleyen varmı ne fark oluyor??

Ne fark var bende bilmiyorum ama v30'u aşağıdan indirip Phonix programı ile yükleyebilirsiniz avrupa paketidir tr desteği vardır.

http://nokia-firmware.blogspot.com/2009/08/nokia-bb5-firmware.html

bu v30 neden software updater ile güncellerken görünmüyor??

• quote:

Orijinalden alıntı: umur BEY

selam arkadaşlar bendede 5800 xm var geçen güncelleme buldu dedi bende güncelledim v30.0.011 şuan fakat güncellemeyi yaptıktran sonra kafayı yedi arayanın ismini vermiyor sadece noyu gösteriyor.. aynı yazılımı tekrar indirip kuramıyorum arkadaşın verdiği blogtaki yazılımı indirip kursam olurmu
    fark varmı yazılımlarda...

iki yazılımda aynıdır fark yoktur.
  • quote:

bu v30 neden software updater ile güncellerken görünmüyor??

sanırım bu durum ürün kodlarıyla ilgili aşağıdakiler v30'u görüyor.

NOKIA N85 RM-333
    0560574 TURKEY Warm Black and Cherry Black
    0561108 TURKEY Warm Black and Dark Grey
  • quote:

quote:

nokia 8800 carbon art
    v 08.52
    rm-233

lanuage:
    v 08.52
    rm-233

8800 Carbon Arte RM-233 için son güncel yazılım aşağıda indireceksiniz 10.0 v17 son versiyondur ve avrupa paketidir tr desteği vardır. Phoenix yazılımını blogdan yükleyip sabit diske kurun sonra firmware paketini indirip onu da sabit diske kurduktan sonra blogdaki bilgilere göre firmware dosyasını USB kablosu ile telefona yükleyeceksiniz. Güzel dilekleriniz için sağolun rica ederim

http://rapid.share.com/files/241974871/rm233_CareDP_17.0_Europe_Carbon_Arte_8800.exe

Kardeşim göndermiş olduğun linkten güncel europa paketini indirdim fakat beni mazur gör phoenix proğramı ve firmware paketinin nasıl indirileceğini bilmiyorum link atabilirmisin ?
    Ayrıca bunun imei numarasını kırdırmıştım ben bu telefona güncel yazılımı atarsam imei numaram değişirmi ... Seni gerçekten sıkmak istemem ben bu işlerde yeniyim ve her telefoncuya gittiğimde bana 30 tl vermemi istemesi beni gerçekten üzüyor. şimdiden yaptıkların için teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

nokia 8800 carbon art
    v 08.52
    rm-233

lanuage:
    v 08.52
    rm-233

Kardeşim göndermiş olduğun linkten güncel europa paketini indirdim fakat beni mazur gör phoenix proğramı ve firmware paketinin nasıl indirileceğini bilmiyorum link atabilirmisin ?
    Ayrıca bunun imei numarasını kırdırmıştım ben bu telefona güncel yazılımı atarsam imei numaram değişirmi ... Seni gerçekten sıkmak istemem ben bu işlerde yeniyim ve her telefoncuya gittiğimde bana 30 tl vermemi istemesi beni gerçekten üzüyor. şimdiden yaptıkların için teşekkürler.

phoenix proğramını buldum ve yükledim yükleme bittikten sonra her hangi bir
    işlem yapmak istesem bu uyarıyı aşağına yazan ingilzce uyarı veriyor ve ayrıca no connection yazıyor. tel bilgisayara bağladıktan sonra tel. ekranına gelen com bağlantısını seçiyorum ve sonra bil. ekranına yeni donanım bulundu diye bi ekran geliyor o ekranda otomatik sürücüyü bu diyorum ç alakasız 6218 usb driver ı buluyor yüklüyorum fakat bi şeyolmuyor lütfen yardımcı olurmusun

Error loading component

HRESULT 0x800401f3 (-2147221005)
    This means:
    Geçersiz sınıf dizesi

Component ID "NMP.Cmn.connectionrdui.RDConnectionUI.1" is not
    poenix Component Manager=0x80070057
    parsing action string 300;Phoenix Menu Extension Manager=0x800401f3

• ya ben 3-4 gün önce nokia 6220 aldım hepsiburadadan. nokia software update kullanarak güncelleme yapmaya çalışıorm olmuo
    teldeki mevcut sürüm 3.23 güncelleştirme ise 5.15 yazıo ama yapamıorm. telfonun bağlantısı kesildi dio sürekli.telefon kendini kapatıp açıo.sonra güncellemede cihaz kurtarma sayfasına geçio.öle kalıo.bi kaç defa denedim ama sonuç yine aynı.ilk denememde ise 1 kere mavi ekran geldi pc de.bi kaçdefada telfon durduk yere mesaj çekerken yeniden başladı kendi kendine

bu güncelleme işi için yardımcı olabilecek birisi varmı. yoksa servise göndersem yaparlarmı ücretsz fln
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salih52

ya ben 3-4 gün önce nokia 6220 aldım hepsiburadadan. nokia software update kullanarak güncelleme yapmaya çalışıorm olmuo
    teldeki mevcut sürüm 3.23 güncelleştirme ise 5.15 yazıo ama yapamıorm. telfonun bağlantısı kesildi dio sürekli.telefon kendini kapatıp açıo.sonra güncellemede cihaz kurtarma sayfasına geçio.öle kalıo.bi kaç defa denedim ama sonuç yine aynı.ilk denememde ise 1 kere mavi ekran geldi pc de.bi kaçdefada telfon durduk yere mesaj çekerken yeniden başladı kendi kendine

bu güncelleme işi için yardımcı olabilecek birisi varmı. yoksa servise göndersem yaparlarmı ücretsz fln

Garantisi varsa ücretsiz yeni yazılım yüklerler.

• @tamertoprak

Bligisayarı açıp kapatın yeniden başlatın bazı sürücülerin yüklenmesi normaldir blogda da bahsediliyor zaten ayrıca firmware paketini sabit diske kurmanız gerekir.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.