Bildirim
DH Forum Nokia Firmware
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hemen inceliyorum arkadaşım,paylaşımın için sağol -
Eline sağlık, çok faydalı olmuş -
Eline sağlık -
çok güzel bir düşünce. Elinde box olan ya da phoenix kullananlar için faydalı olacaktır. kutlarım... -
Emeğine sağlık arkadaşım,gerçektende süper olmuş ve dahada iyi olacaktır
Faydalı bir proje olmuş
Teşekkürler.. -
Ürünlerin Türkiye üretim kodu eklenirse daha iyi olacağını düşünüyorum. Cihazını Türkçeleştirmek isteyenlere iyi bir rehber olabilir bu sayede. -
quote:
Orjinalden alıntı: HaKaN18
Ürünlerin Türkiye üretim kodu eklenirse daha iyi olacağını düşünüyorum. Cihazını Türkçeleştirmek isteyenlere iyi bir rehber olabilir bu sayede.
Cihazların Türkiye üretim kodlarını bulabilceğimiz sağlam bir kaynak bir site var mı? -
Kodlar bazı yazılımların içinde mevcut aslında örnek Nokia 8910
[ProductInfo]
ProductType=NHM-4
PpmId=c
Description=Euro-C Turkey black (0506983)
RestoreDefaultRestore=1
UseDefaultProductProfile=Yes -
http://www.mobilecastle.biz/mobiles/astuces/41995-20-01-08-all-known-nokia-product-codes-here.html
Burada güncel modellerin epey bir listesi var, zaten eski modeller o kadar önemli değil.
Versiyonu kendimiz atmaya 6630'la birlikte başladık, 6630'dan sonraki cihazlar yeter herhalde. -
Bu firmware tam olarak ne işe yarıyo biri söyleyebilir mi? Bu konuda biraz cahilimde -
ellerine sağlık sitene öyle bi göz atayım dedim.bizim telfon için yeni firmware çıkmış haberimiz yokmuş -
Sağolun rica ederim hepinize teşekkürler daha yeni kurduk blogu daha iyi olacak umarım -
Nokia N78 Firmware v13.0.52 v5 güncellemesi ile telefonun dili degişirim -
quote:
Orjinalden alıntı: canmeci3
Nokia N78 Firmware v13.0.52 v5 güncellemesi ile telefonun dili degişirim
NOKIA N78
0569642 RM-235 CTR TURKEY BLACK
0546595 RM-235 CTR TURKEY PEARL WHITE
0545493 RM-235 CTR TURKEY COCOA BROWN
Bloga da yazdım Nokia N78 Türkiye ürün kodlarını. -
burda nasıl kurcaz anlamadım ben bu işi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpin0* -- 13 Aralık 2008; 20:16:37 > -
Phoenix Service Software 2008 yazılımın güncel sürümü bloga eklenmiştir.
Bu programı yükleyip firmeware flash dosyalarını kurabilirsiniz.
http://nokia-firmware.blogspot.com/2008/12/phoenix-service-software_6214.html
-
Telefonumum 6230 son zamanlarda arasıra sim kartı takın felan diyor birde sesim karşı tarafa gitmiyor bi kaç kişi güncellememi söyledi bu konu hakkında hiç bilgim yok bunu nasıl yapabilirim şu anki versiyon "V 03 . 15 _ 17-03-04" kablo lazımmı nasıl bir kablo nerden bulabilirim en son sürümü nerde nasıl bulabilirim sorunum çözülürmü?
Teşekkürler.. -
Eline sağlık -
emeğine sağlık.çok güzel olmuş.
Benzer içerikler
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- telefondan hesap makinesi silindi
- stereo ses nedir
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- çin nokia imei değiştirme kodu
- türk telekom numara değiştirme
- bimcell numara taşıma
- teşhir ürün alınır mı
- firmware nedir
- silicon carbon batarya nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X